Yoksa Kısır Mısın?

Kendisini zerre umursamam, umursadığımı da düşünmesini istemem.
Çok teşekkür ederim, darısı isteyen herkese.
Bencede söyleme.... Bi karnın çıksın o zaman kendi utansın.... Bunun bir benzerinide esimin akrabalariyla ben yasadim... Evleneli 1 yil olmustu ne zaman gitsek bebek yokmu neden yok olmuyormu? En son 2. Yilimda hamile oldugumu ogrendim onlara gitmistik geldi yanima "bi doktora falanmi gitsen... Bi gorunsen... Hala neden bebek yok... " bisuru sey soyledi... Hicbisey soylemedim... Allah verir birgun dedim... Halbuki hamileydim... Iyiki soylememisim cunku 3. Aya gelirken bebegimin kalbi durdu... Soyleseydim bak sen laflara o zaman... O yuzden soyleme... Ilk gebelikler sıkıntılı olabiliyor... Simdilik soyleme...

bence soylemeyın hamile olduğunuzu ve ona cevap verip onun gibi basit olmayın ... anne olmuş ama insan olamamış biri o... şunu unutmasın Allah alır da verirde Ondan buyuk kimmiş ki karşısındakini elinde olmayan bir sebepten suçluo ... onun çocuklarınıda Allah verdi Allah alır...

bizim soyumuzu saygınlığımızı yürütecek torunlar hakkımız.'' dedi.

Bende buna takıldım, hayırdır İngiliz Kraliyet soyundan mı geliyorlar? Nedir bu soy yürütme merakı? Bu arada hayırlı olsun, stresten uzak durun ve sağlıkla kucağınıza alın.

"Evet kısırım. Yer misin?" diye sor bi daha. Ne münasebetsiz kadın ya. Arkadaşım Allah kolaylık versin. Bir de tebrik ederim. Sağ salim kucağına al inşallah.

Ay canim hamile olduğunu görünce ne sevindim benimde 6 yil olmadı o duyguyu asagilanmayi çok iyi bilirim yavrum kucagimda çok şükür rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin AMIN....
Sende yavrunu sağlıkla kucağına al INŞALLAH amin .....

Bı bucuk yıldır cocugum olmyr ama bı srunda ykmus dktr oyle dedı bılmıyrum senınkı gıbı patavatsız sekılde olmasada bana da bu seyler ıma yoluyla sylendı cok uzulsemde kımseye biişi dıyemyrm bende hamıle olup herkesı susturmayı beklıyrum sabırla

Bazı kayınvalideler patavatsızlıkta lisans yapmış.
Benim de kayınvalidem aradı az önce eşime beni şikayet etmiş aramıyorum diye.. bir de gülerek anlatıyor :) Çok sıkıldım çooook...

konu sahibi sana bişey olmaz :) maşallah lafını çekinmiyosun hakkıını savunup pat pat söylüyosun. imrendim. aslında sana sorsam iyi olcak. hani ben en basit savunma cümlesi dahi kuramıyorum. aman alınmasın aman ara bozulmasın diye. ama çok çok yanlış. nasıl düşünüp nasıl laf söylüyosun. bana da öğretirsen çok mutlu olurum gerçekten

Abooov o nebicim kaynana, aşiret ağası mübarek, soyumuz yürüyecek, tanrılar kan istiyor kaaan modunda
Ya böyle insanlara sevgi dolu yaklaşsanız biraz? Belki tek sıkıntıları sevgisizliktir? Sevilmemişlerdir sevmeyi de bilmiyorlardır.
Sürekli didişmektense bir de ters köşe yapıp sevmeyi ve iyi niyetli olmayı deneyin bakalım napacaklar :)

Arkadaş şu iki bacaklı şeytanları takmamayı öğrenemedik gitti yaa benimde baya bi süre olmadı sorunda yoktu simdi 6 aylık bebişim var banada alttan alttan laf soktuğu için kucağına bile vermiyorum çünkü o laflar asla unutulmaz

vermişsin odunu sahalarda böyle gelinler görmek istiyoruz

Evlenrne kadar ogullarinin dutatina bakmazlar evlenince ogullari kiymetli olur. El kizi parmagini gozune mi sokuyor acaba anlamadim gitti.

bence hamile olduğunu söyleme beklesin ceza ona müstehak

ya bu tür insanlar normal değil ki..
ben olsam takmam yani. ewt kısırlık diye bir kavram var.. ama edep ahlak da var. durup dururken insanların hastalıklarını sorunlarını gündeme getirmek çok büyük ahlaksızlık, patavatsızlık yani.
bunu bu yaşına kadar öğrenemeyen birine anlatamazsınız zaten. bence hiç yarışa falan girmeyin, yokmuş gibi davranın.

hay senin soyuna saygınlığına tükürsünler terbiyesiz kadın söyleme bu kadına başkalarıondan duysun hamile olduğunu. kendini el gibi hissetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…