Yoksa Kısır Mısın?

ohh ohhh.. içimin yağları eridi... helal olsun aynen devam et. tık boğazına o kadının. çatır çatır.....

Bir kadının duyup duyabileceği en aşağılayıcı hakaretlerden biri... En yürek yakan sorulardan biri. Özellikle kayınvalide gibi bir insandan gelince çok da şaşırmıyorsunuz ama, bu hasetlik can yakıyor artık.
Biz eşimle evleneli daha 1 yıl bile olmadı.
''Benim oğlum 31 yaşına geldi artık, biz ne zaman torun seveceğiz? Onu kör ocak bırakmaya niyetin varsa karşında beni bulursun, bizim soyumuzu saygınlığımızı yürütecek torunlar hakkımız.'' dedi. Ki kendisiyle hiç anlaşamam. ''Ne zaman torun seveceğine biz karar veririz, herkes kendi evliliğine baksın'' dedim.
Yalandan acıyan bir suratla ''Yoksa kısır mısın sen?'' diye bağırdı.
O an çocuğu olmayan her kadının ne hissettiğini anladım. O çaresizliği, isyanı, öfkeyi... Bir ademoğlu gelmiş yüzüne vuruyor senin hiç hakkı yokken.
Çok yanlış adımlar atıyorsun x hanım. Öğrenemedin ama ben öyle bi kadınım ki, en mutlu kaynanalık anlarında hevesini kursağına tıkarım. Torunun gelince görüşürüz dedim.
Hamileyim bu arada. Bilse böyle konuşamazdı. Bizzat ben söyleyeceğim ki yüzündeki o bozgun ifadenin her saniyesinin tadını çıkarayım.
Ben bu kadınla yarışmaktan yoruldum. Eşimin haberi yok bu olaydan ve anlatmayı düşünmüyorum. Adam da bıktı artık bizim münakaşamızdan. Ben çekinmeden lafımı sokuyorum ama bıktım.
Bence evet kisirim deyin bakalim gercek yuzunu cikarticakmi ortaya daha neler dokulucek bakalim nasil daha fazla cirkinlesicek cok merak ettim en sonunda soyleyin hamile oldugunuzuki utansin soyledigi laflardan

Bu haftasonu çok güzel tıkayacağım, karşısına geçip müjdeyi patlatacağım. Yüzünün şeklini nasıl toplar artık kıvransın dursun.
Kadının gıcıklığı bana, gelini değilseniz gayet eğitimli, kültürlü, zengin ve saygın bir kadın. Ama biricik oğluşunu çalmışsan en kötüsü sensin.

Ne kadar saygın! olduğu cümlelerinden belli. Bayalık paçadan akıyor resmen kadının. :KK70:
Yerinde olsam en azından cinsiyetini öğrenene kadar söylemezdim. 'Lüzum görmedik daha önce söylemeye' dersin.
Eşini de bir şekilde başka sebeplerle ikna et. Nazar değermiş erkenden söylenmez gibi..
Bu tip kaynanayı direk doğuma çağırmalı hatta.

Kendisini zerre umursamam, umursadığımı da düşünmesini istemem.
Çok teşekkür ederim, darısı isteyen herkese.

yaaa şu an gerçekten düşünüyorum nasıl bir anda söylesenki kahrından çatlasın ,

acaba hiç söylemesende başkalarındanmı duysa , kendisini hiç kaile almadıgını hissetse meselaaa

yada nasıl laf sokarak söylesen meselaaa

bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucagına alırsın inşallahh

Tövbe estağfurullah
İnsanlar nefislerinin hakimi olmuş ya, karşıda ki ne olursa olsun hemcinsin
Öyle ağır konuşulur mu, Allah yardımcınız olsun

ne guzel hamıle kalmıssınz bır yıl bıle olmadan sukredin. allah tum ısteyenlere nasıp etsın sızde saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın

bence söyleme o daha büyük yıkım olur. düşünsene kalabalıkta siz baskasina soylerken duysa yada baskasi ona soylese ama biraz zaman gecince, nasil dumur olur

Bir kadının duyup duyabileceği en aşağılayıcı hakaretlerden biri... En yürek yakan sorulardan biri. Özellikle kayınvalide gibi bir insandan gelince çok da şaşırmıyorsunuz ama, bu hasetlik can yakıyor artık.
''Benim oğlum 31 yaşına geldi artık, biz ne zaman torun seveceğiz? Onu kör ocak bırakmaya niyetin varsa karşında beni bulursun, bizim soyumuzu saygınlığımızı yürütecek torunlar hakkımız.'' dedi. Ki kendisiyle hiç anlaşamam. ''Ne zaman torun seveceğine biz karar veririz, herkes kendi evliliğine baksın'' dedim.
O an çocuğu olmayan her kadının ne hissettiğini anladım. O çaresizliği, isyanı, öfkeyi... Bir ademoğlu gelmiş yüzüne vuruyor senin hiç hakkı yokken.
Çok yanlış adımlar atıyorsun x hanım. Öğrenemedin ama ben öyle bi kadınım ki, en mutlu kaynanalık anlarında hevesini kursağına tıkarım. Torunun gelince görüşürüz dedim.
Hamileyim bu arada. Bilse böyle konuşamazdı. Bizzat ben söyleyeceğim ki yüzündeki o bozgun ifadenin her saniyesinin tadını çıkarayım.
Ben bu kadınla yarışmaktan yoruldum. Eşimin haberi yok bu olaydan ve anlatmayı düşünmüyorum. Adam da bıktı artık bizim münakaşamızdan. Ben çekinmeden lafımı sokuyorum ama bıktım.
Dusuncelerinizde haklisiniz bende olsam aynı şeyi yapardım.. Benim evlendiğim daha 1 yıl bile olmadı erkek tarafı arayıp torun yok mu diye soruyor insanın sınır kat sayısı artıyor kayınvalide yok bende bunu soran kayınpeder bir gün telefonu alıp çok ayip böyle şeyler dedim ama kime dedim.. Su an tedavi goruyorm ve erkek tarafından kimsenin haberi yok olmasını da istemiyorum zamanında arayıp sormadilar gurbetteki evlatlarını şimdi değerli oldu 2 gün aramasak hemen laf söylerler .. Kimseye affim kalmadı seni çok iyi anlıyorum ... Sende 1 tane kayınvalide var bende kayınvalideye bedel kayınpeder :s

sonra karin bana saygi duymuyo duymayiz tabi boyle davranirsaniz Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bosver aldirma deymez esinle arani bozmayi ver lafini gec

Evet ben kısırım oğlunda patates salatası. Şu kısır lafına sinir oluyorum ya.

Ben olsam kisir yapardim kasikla agzina verirdim al annecim derdim. Ben hamileyim. Sana kisirrrrrrr yaptimm derdim :D

Back
X