yoksa, yine mi olmadi Allahim!

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
cumartesi 3 tane 8'9'10 hucreli embryo kondu pazar gununden sali gunune bariz adet Grilarim oluyodu en son sali gecesi kasik agrim oldu
Onun disi ufak hareketler var ama belirgin degil suan psikolojikmi gercekmi anliyamiyodum siddeti ilk gunlerdeki gibi degil ?
Boyle agrilar kacinci Gündebaslar siddeti nedir
Bu ikinci denemem esim azosperm benim yas 22 bi sorun yok endometrumda 11 mm idi olmadimi yine acaba ya ne olur dua edin bana ve kizmayin ne yapim sizlede korkularimi paylasamicaksam kimle paylasiyim buarada bugun transferin 6 gunu

kızım bebeğım azcık daha sabert canım ya................beklemek çok zor ..........ama belırtılrere takılma...........herkeste değişiyooooooooo...........benım bı gun ağrım olmuştu sonra sonuca kadar gram ağrım olmadı..............takılma canım............sabret ınş beraber sevırız hep ıyı duşun....................

insallah cabuk atlatirsin bu gunleri guzel guzel dinlen
iyi seyler dusun
cok merak etme eminim bu sitede seni taniyanlar senin icin dua etmistir
inan senin hamile haberini duyarsam rahatlayacagim tatlim cok endiselisin sen
tabi endise edilmeyecek bir konu degil ama bir noktadan sonra kendimizi Allah a emanet etmemiz gerekiyor
bende seninle ayni yastayim ikinci denemeyide negatifle sonlandirdik kismet degilmis artik
ama bizde tedavi eksik uygulandi ucuncuyu turkiye de yaptiracagiz
hakkimizda hayirlisi olsun

canım benim önce iyi düşün iyi olsun :1hug:
el-muallimde bilir benim bir tezim var ve cidden bunun doğruluğuna inanıyorum
genelde 7-8. günlerde oluyor ama sende 6. günden başlamış
bu klasik bir depresyon halini alıyor bir aşamada
sanırım ilaçlarınyaptığı bir etki. belli bir süre sonra hakimiyeti yitiriyoruz
çoğunlukda bunu gördüm. mümkün mertebe kafayı başka şeylere ver
gez toz ne bileyim puzzle yap hihoyyyt

Kızlar biz geldik.Dün 9 da 2 tane blast transferi yapıldı , 2,5 saat hastanede yattım ,ayın 30 unda test tarihim var , bende çok az ve arada olan sağ kasığımda bir ağrım var, batma değil başka hiç bir ağrım yok.Birde her saat başı küçük tuvalte gidiyorum ,o da zannedersem çok su içmemle alakalı ama maşallah 5 dakikada işim bitmiyor...Herşey için çok erken Gülencim takılma belirtilere , olcağı varsa olacak , biz elimizden geleni yaptık hepinizi çok öptüm arkadaşlar...Arada anneme çaktırmadan gelirim

hayırlısı olsun.inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.
ama stres yapmayın,bu ağrılar normal biliyorsunuz.
gülencim tutmaması için bi sebep yok,iyi düşün iyi olur inşallah.
Allah verirse olacak,elimizden duadan başka bişey gelmez ne yazıkki.
üzerimize düşeni yapalım,çok dua,az stres.

cnm benim endişe etmen için çok erken bu hissettiklerin çoğu arkadaşta oluyor ama ne yazıkki bu konuyla ilgili açıklık getirilmiş bi durum yok ağrı oluo bakıoz bi çoğu gebe bakıoz arada bebeği tutunamayanlarda oluo tahlil de herşey ortaya çıkıo cnm ben 9.cu gün kanda baktırmıştım negatifti sonuç 12.ci günde negatif çıktı bikaç gün içindede regl oldum kişiden kişiye değişio durum cnm ...

gülencim merhaba
inşallah bu sefer bebişlerini hissedeceksin ve zorlu maratonu sen kazanacaksın
bunu hissediyorum ve senin için dua ediyorum
bugune de başladık hep beraber ve bak nasıl geçicek
bugunde geçti say kaldı canım 9
mutlu haberinle hepimiz kopucaz burda mutluluktan
yeterki sen rahat ol

Kızlar biz geldik.Dün 9 da 2 tane blast transferi yapıldı , 2,5 saat hastanede yattım ,ayın 30 unda test tarihim var , bende çok az ve arada olan sağ kasığımda bir ağrım var, batma değil başka hiç bir ağrım yok.Birde her saat başı küçük tuvalte gidiyorum ,o da zannedersem çok su içmemle alakalı ama maşallah 5 dakikada işim bitmiyor...Herşey için çok erken Gülencim takılma belirtilere , olcağı varsa olacak , biz elimizden geleni yaptık hepinizi çok öptüm arkadaşlar...Arada anneme çaktırmadan gelirim

toprak 28 tedavin hayırlı olsun
30 unda senden de mutlu haberi alacagıma inanıyorum
darısı tum isteyenlerin başına :)

canım benim önce iyi düşün iyi olsun :1hug:
el-muallimde bilir benim bir tezim var ve cidden bunun doğruluğuna inanıyorum
genelde 7-8. günlerde oluyor ama sende 6. günden başlamış
bu klasik bir depresyon halini alıyor bir aşamada
sanırım ilaçlarınyaptığı bir etki. belli bir süre sonra hakimiyeti yitiriyoruz
çoğunlukda bunu gördüm. mümkün mertebe kafayı başka şeylere ver
gez toz ne bileyim puzzle yap hihoyyyt

evet canım haklısın.............gercekten ınsan ılk beş gun sonra umutsuzluga gırıyo ..........inş gececek bunlar .............inş beklemek ınsanı çok yoruyo devamlı kendını dınlıyosunıster ıstemez ama dedığın gıbı gecmesı gerek bunun ıçın bı şeylere hafayı vermek gerekkkkkkkkkkkkkkk................inş guzel duşunelım guzel ols arkadaşlar

Gülencim merhaba...Senin belirtilerin tıpkı benimki gibi...Benim de adet olacak gibi ağrılarım vardı, bacaklarım karnım kasıklarım ağrıyordu...Aynı adet ağrısı gibi..Ve sonuç pozitif:teytey:
Bugün transferin 23.günü ve belirtiler aynen devam ediyo...Bence senin bu kez oldu canım...:lepi:

gülencim arkadasim.bendede ayni belirtiler oluyodu.bende hamileydim.zaten gebelik belirtileri ile regl belirtileri ayni.bende umutsuzluga kapilmistim.regl olmayi bekliyodum.sen yeterki rahat ol.rahat olki bebislerin sana tutunsun.hatta annem bana demistiki.o yavru sana tutunmak için kimbilir ne kadar direniyo.lütfen bebisine yada bebislerine yardimci ol.

Skıntı etmiyorum ama bu başka türlü bi korku inşalalh kimse 2. denemeyi yapmak zorunda kalmaz ilkinde insan daha bi büyülü oluyor benim korkumda biri şu benim eşimin spermi olmadı için ya bundada olmazsa doktorda bizden umudu keserse taamm artık denmeyin spermlerden dolayı olmuyor derse yine ne yapacağım.. yolun sonuna geiyorsam.. korkuyorum..
bugün agrışlarım oldu gene kasıklarda agırm oluyor ilk denemede hiç olmamıştı agrım ve tutmamıştı.. şimdi olması olumluya teşvik ediyor ama öyle saatlerce olmuyor arada bir oluyor..

Gülencim evet arada oluyor ağrı, sürekli değil...Benim içime POZıTıF diye doğuyor...
Olmazsa ne yaparım diye düşünme canım, Allah korusun olmazsa o zaman çare ararsın, şimdi umutsuz olman için hiçbir sebep yok...BENCE OLACAK....

gülencım kafana takma lutfen pozıtıf ol onlarla konus ben konusuyordum..........benım hala agrım var canım normal onlar...........yumurtalar toplandı onların yerı agrıyan yerler .........daha bı surede agrır....kafana takma...............

Back
X