yoksa, yine mi olmadi Allahim!

kizlar bu Grilar hep aksam ustu basliyo uyuyana kadar devam ediyo sonra sabah duruyo kasiklarimda pit pit bisi atiyo sankim allahim ins iyidir bide ttansferden sonravsiz dinlenirken yataktan nasi kalkyosunuz?

yataktan oldukça dıkkatlı kaltın anı kamadım sende dıkkat et canım ınş tutunmadır ınşşşş

ben önce yan dönüyorum ayaklaırmı sarkıtıp kalkıyorumda bu sabah biraz ani kalktım yatan içinde

Sizlerin mesajlarini okudukca o kadar seviniyorum kii ...

Insallah müjdeli haberlerle gelirsiniz canlarim ... opuyorumnanaktan

Artik ben de bir an evvel tedavime baslamak istiyorum ..

Ama esim bekleme niyetinde .. Ramazani gecirelim de diyorr ...

Beklemek öyle zorki ... Böyle askida kalmak .. Duygularini bastirmakk ...

Biz hep bir seyleri bekliyoruz ama zaman bizi beklemiyor ki .. :gitme:

Artik iyice umudumu kesmeye basladim ... Ben de anne olabilecek miyim ? mafoldumben

inşallaah arkadasım inşallah allah hepimize bu duyguyu tattırsın.kıs gülenn hiç bizi sorduğun yok valla...arkadasım naptın ne ettiin.!!!!?? alındım doğrusuu... :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Ya arkadaŞlar transferden sonra gerÇekten bu kadar dıkkatlı olmak gerekıyor mu
yanı ben transferden sonra en fazla ıkı gun dınlenıp ıŞe gelecegımı dÜŞÜnÜyorum ama sız neredeyse hıÇ hareket etmeyecek kadar dıkkatlı olmamız gerekıyor dıyorsunuz yanı benım ıŞten eve gelırken servıs kullanmam gerekıyor ve servısı uyaramam Çukura gırme sallama falan dıye :)
ıŞtede mecbur gıyınmeme dıkkat etmem gerek topuklu ayakkabı falan
bazen Çok sık oturup kalkmam gerekebılıyor ne yapıcam ben Şımdı

figen sana bugn dua ettim yarin buyuk gununuz biliuorum

Ya arkadaŞlar transferden sonra gerÇekten bu kadar dİkkatlİ olmak gerekİyor mu
yanİ ben transferden sonra en fazla İkİ gun dİnlenİp İŞe gelecegİmİ dÜŞÜnÜyorum ama sİz neredeyse hİÇ hareket etmeyecek kadar dİkkatlİ olmamız gerekİyor dİyorsunuz yanİ benİm İŞten eve gelİrken servİs kullanmam gerekİyor ve servİsİ uyaramam Çukura gİrme sallama falan dİye :)
İŞtede mecbur gİyİnmeme dİkkat etmem gerek topuklu ayakkabı falan
bazen Çok sık oturup kalkmam gerekebİlİyor ne yapıcam ben Şİmdİ

canım bence işten izn al hiç değilse 1 hafta dinlen servise binme,topuklu ayakkabıd agiyme bence.biliyorsun canım çok zorluklarla buralara geliyoruz.dikkat etmemiz lazım en ufak bir hata herşeye sil baştan demek.sen tedbirini alki sonra keşke deme.hakkında hayırlısı olsun inşallah.

gülencim bende okumustum bi sitede.yatarken kalkarken önce bacaklari saliyosun.oturur pozisyonu alcak sekilde.sonra yavasca kalkiyosun.valla canim tutunacagi varsa rabbim nasip ettiyse hiç bisey geçemez önüne.bol bool dua.tabi dikkatide göz ardi etmemek lazim.ama benim içimde bi his var sen hamilesiiin :)

ruyamda rakam gordum 8 ve 12 bi isaretmi ki ya 8.gun test yapim diyorum hemdr o gun babalar gunu ya esime hediyr olur
Ruyamda esimin tekrar tese amliysti oldunu gordum canim sikildi malummu oldu tovbe ya
Benim tek tarafta batmalar hep aksam ustu basliuo uyuyana kadar araliklarla devam ediyo pskilokik diil baya siddetlidr
Peki ins tutmustur allahim bana anneligi esime babaligi tatdirir allahim dua edin bana
figen haberdar et bizi

ruyamda rakam gordum 8 ve 12 bi isaretmi ki ya 8.gun test yapim diyorum hemdr o gun babalar gunu ya esime hediyr olur
Ruyamda esimin tekrar tese amliysti oldunu gordum canim sikildi malummu oldu tovbe ya
Benim tek tarafta batmalar hep aksam ustu basliuo uyuyana kadar araliklarla devam ediyo pskilokik diil baya siddetlidr
Peki ins tutmustur allahim bana anneligi esime babaligi tatdirir allahim dua edin bana
figen haberdar et bizi
canım benim inşallah allah kalbine göre versin...bekliyoruz bakalım anneliği babalığı....sen sakın kötü düşünme tamammı...pozitif olki pozitif çıksın inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunmuştur annesine inşallah....

kız gulen sabahn korundeı kalktın...................canım ruyalara ağrılara kotu duşuncelere takılma.......................ınşş bekle hem 8 gun çok erken boşuna moral bozma................onnuncu gun olmazsa yaparsın.................ama kan testı ıdrara guvenme...........rabbım yureğıne gore versın canım...............ınşşş mahcup etmesın senı toprağı sevındırsın ınşş canım dua iel

Hep dua ediyoruz inan hep yani uyurken bile hep Ama bugün yine ağladım korkumdan.. Offf

figen haberdar et bizi

gülencim sakın test yapma eğer sonucun pozitifse eğer 4 gün geç verirsiniz babalar günü hediyesini

ama erkenden yapıp canını sıkma derim bak beni hatırlarsan 10.günde yaptım negatif çıkınca çok üzüldüm çok ağladım beni hep teselli ettiniz ama ben idrar testine inandım ve noldu kimsayal gebelik yaşadım çok kızdım kendime sonra
kendimi çok hırpalamıştım kendimi ve bebeklerimi çok üzdüm biliyorum senağlama

istersen biraz daha sabret ve bekle geç olsun güç olmasın allahım hayırlısını sağlıklısnı versin :Saruboceq:

zelal haklısın canım.. Eşimde yapmıyalım diyor.. O kadar cesur değilim zaten de :)

bilmiyorum ama ben artık idrar testlerine güvenmiyorum arkadaşım nerdeyse 1,5 aylık hamileyken bile idrar testinde çıkmadı bazende kimininki çıkıyor işte bünye farkı galiba :uhm:

test günün ne zamandı :1rolleyes: ilk günler kolay geçiyor ama son günler beklemek çok zor :1no2: allahım şuan beklemede olan herkese yardım etsin inşallah pozitif sonuç alırsınız hepiniz :Saruboceq:

25 haziran test günü..
bugün 7.gün.. ınşallah tutmuştur zelalcim..
sen yeni denemeyi ne zaman yapıcaksın

maşallahh bak burda kaldı 5 gün :lepi: inşallah hayırlı haberini alırım :Saruboceq:
biz bugün antepe gidicez inş.doktorumuz görüşmeye çağırdı :uhm: ama ne soracağımı bilmiyorum tedavinin başından beri sustum ne sorsam acaba delikafadulden

2.bir tedaviye şuan hazır değilim hem manen hemde maddi olarak sıkıldık biraz bi süre oluruna bırakmayı düşünüyorum artık düşünmicem diyorum ama olmuyor ki :1no2: kısmet bakalım 4-5 ay sonra gerekirse belki denerim ama bu defa istanbula gelirim ya memorial yada bahçeci CADIARZU

Back
X