yoksa, yine mi olmadi Allahim!

sizin agzınızdan Yüce Allahımın kulağına

toprakcım hayırlı ugurlu olsun arkadasım inş meleklerın sana sıkıca tutunurlar ve bırakmazlar.....................

bi görseniz aglarsınız yemin ediyorum ultrason kagıdı var rahime konuldunda 3 tane küçük nokta sıraya.. karnıma koyuyorum hep orada duruyor Allahımne olur olsun ben kocamın sperminden hamile kalmak istiyorum allahımm

gülencim hayırlısıyla güzel haber vereceksin bize arkadaşım. bizim sorunda aynı olduğu için çok iii anlıyorum seni. başaracaksın bu sefer. insanın elinde değil en ufak şeyleri takıyor bir belirti arıyor ama ınşallah bu kez mutluluktan ağlarsın...

gülencim inşallah hersey güzel olacak kuzumm.üzme kendini artık ne yapalım ölüm yok yaaa.biliyosun benimde korkularım aynı seninle aynı durumdayız ve bu bizim gercekten son sansımız.bizim materyal baska yok biliyosuun.ben sürekli dua ediyoruuum.hersey c.tesi belli olcak.c.tesi 10bucukta toplanıyoo.

Gulencim...

Merhaba canim insallah pozitif olacaktir kiz,takma kafana belkide tutunma agrilaridir kim bilir.. insallaaaahh.. hadi hayirli haberi bekliyoruzzz.. kaydirigubbakcemile3

oyy canimm.allahim duysun dualarini.esine saglikli,güzel ahlakli,hayirli evlatlar vermeyi nasip etsin.

canım allah aşkına bi belirti arama nolur... senin bahsettiğin ağrılar inan ki toplanan yumurtaların ağrıları. inan belirtiler için değil 12 gün 1 ay bile neredeyse yeterli değil. hamile kalan arkadaşların belirti dediği şeyler de hamilelikten kaynaklanmıyor. ben de senin gibi belirti aramıştım. 4. gün hiçbişey hissetmemeye başladım. hemen telaş yaptım tabii... 3 gün hiçbişey hissetmedim diye eşimi alıştırmak için herhalde tutmadı dedim. ama 7. günün sonunda birden vücudun tepkisiyle ohss oldum ve hastaneye yattım. allahım bi daha o günleri yaşatmasın... şimdi 1 bebeğimin kalp atışını gördük, diğer 2si daha küçük , ne olacakları haftaya cumartesi belli olacak. normal yolla hamile kalanlar bile adet tarihleri gecikmeden anlayamıyorlarki biz daha 6 gün olmuş, iyice hissetmek istiyoruz. benim neredeyse hala belirtim yok düşünebiliyor musun?bi de üçüz gebelik olma ihtimali bile varken yani...belirti zannettiğimiz şeyler biraz da ilaçların etkileri canım. o nedenle kafanı dağıt ve belirti gibi şeylere kafanı takma. ohss olmadığına da şükret bence...:1hug:

Son düzenleme:
canım hiç belirti arama boşuna herkesin bünyesi aynı değilki birde kendine stres yapıp o minnacık bebeklerinide üzme derim kafana takmamak için flim falan izle bak ben şimdiden film biriktiriyorum transferden sonra seyretmek için yüce rabbim inşallah bu sefer senin yüzünü güldürecek :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım benim bende seninle aynı korkular içinde yaşıyorumm. ama düşündükçe daha kafayı kırıyo insan tuttumu tutmadımı.sanki tattıravallinin bi tarafında tutmuştur oturmuş diğer tarafına da tutmamış oturmuş ikisi de eşit duruyor havada. Allah yardımcımız olsun hayırlısını versin cümlemize.Gittikçe stres artıyor bizde de eşimde spermleri birazcık az doktorlar da nedenini bulamadı(varikosel ameliyatı oldu sonuç güzel di) bugün işe başladım bende ama bugün daha iyiyim en azından pek düşünmeye vaktim olmuyor.Allah yardımcımız oldun 24ünde tahlil vercem bakalım. seninki benden bir gün sonra sanırım benimde ara sıra hafif ağrım oluyo mrk etme.POZıTıFFFF DÜŞÜNELıM CANIM

canım sabret iyi düşün iyi olsun inş. iyi sonuçlar alırız. benimde transferim pazartesi yapıldı 2 blastosist embriyo konuldu. benimde çok şiddetli karın ve bel ağrım var umutsuzluğa kapılmamak elde değil ama herşey Allahtan. elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyor. Rabbim evlat sevgisini isteyen herkese nasip etsin

gülencim öncelikle hayırlı olsun canım bencede bu sefer oldu.kendini üzme stres yapma.bebişler rahat rahat yerleşsinler.

senı döferım bak:olmaz:
sakın ol canım ya lutfen bol kıtap oku tv ızle kafanı baska seylere ver ne olur Şeniz

ınsallah olucak ınsallah:1rolleyes:

hamileliğin başlangıcında da aynen sanki adet olucakmışsınız gibi kasıklara kramp giriyor,beliniz ağrıyor...İnşallah hamilesindir..:Saruboceq::1hug:

Back
X