canım allah aşkına bi belirti arama nolur... senin bahsettiğin ağrılar inan ki toplanan yumurtaların ağrıları. inan belirtiler için değil 12 gün 1 ay bile neredeyse yeterli değil. hamile kalan arkadaşların belirti dediği şeyler de hamilelikten kaynaklanmıyor. ben de senin gibi belirti aramıştım. 4. gün hiçbişey hissetmemeye başladım. hemen telaş yaptım tabii... 3 gün hiçbişey hissetmedim diye eşimi alıştırmak için herhalde tutmadı dedim. ama 7. günün sonunda birden vücudun tepkisiyle ohss oldum ve hastaneye yattım. allahım bi daha o günleri yaşatmasın... şimdi 1 bebeğimin kalp atışını gördük, diğer 2si daha küçük , ne olacakları haftaya cumartesi belli olacak. normal yolla hamile kalanlar bile adet tarihleri gecikmeden anlayamıyorlarki biz daha 6 gün olmuş, iyice hissetmek istiyoruz. benim neredeyse hala belirtim yok düşünebiliyor musun?bi de üçüz gebelik olma ihtimali bile varken yani...belirti zannettiğimiz şeyler biraz da ilaçların etkileri canım. o nedenle kafanı dağıt ve belirti gibi şeylere kafanı takma. ohss olmadığına da şükret bence...:1hug: