Yol ayrımı

autumnleaf

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
235
0
296
Manisa
Merhaba,
1 yıllık evliyim.Bir yılda esimle sürekli tartıştığımız konu esimin ailesine asiri serçede düşkünlüğü oldu.Bana onun ailesine deger verdigim kadar deger görecekmişim hissini uyandırdı hep.Ya benim kurallarımda bu evde oturacaksın ya da sen bilirsin dedi.Sizce boşanmış kadın olmamak icin bu evlilik yürütülür mü yoksa yolları ayırmalı mı?

Merhaba,
1 yıllık evliyim.Bir yılda esimle sürekli tartıştığımız konu esimin ailesine asiri serçede düşkünlüğü oldu.Bana onun ailesine deger verdigim kadar deger görecekmişim hissini uyandırdı hep.Ya benim kurallarımda bu evde oturacaksın ya da sen bilirsin dedi.Sizce boşanmış kadın olmamak icin bu evlilik yürütülür mü yoksa yolları ayırmalı mı?

benım kuralalrımla oturusun da ne demek beee sacmalamıs sankı eve ev arkadası alıyor bole bır mantıksızlık olmak sızın esınız kenıne es degıl maglesef anasına babasına yardımcı almıs asanırım sen de o evın çalışanımısn yoksa hanımımısın hangısı olmak ıstyorsan ona gore tercıhını yap bence

Merhaba,

aynı evdemi oturuyosunuz aileyle? bir de boşanmış kadın olmak kötü birşey değildir, kadınlarda böyle düşünürse ne olur halimiz? :20:

herzaman söledigim gibi ya lütfen ANAKUZULARIIII EVLENMEYİNNNNNNNNNNNNN ...............

Aile kurmayı bilmiyosanız hic girmeyin bu işlere biz kadınlarıda heder etmeyin:47::47::47::47::47::47:

benım kuralalrımla oturusun da ne demek beee sacmalamıs sankı eve ev arkadası alıyor bole bır mantıksızlık olmak sızın esınız kenıne es degıl maglesef anasına babasına yardımcı almıs asanırım sen de o evın çalışanımısn yoksa hanımımısın hangısı olmak ıstyorsan ona gore tercıhını yap bence

aynı evdemi oturuyosunuz aileyle? bir de boşanmış kadın olmak kötü birşey değildir, kadınlarda böyle düşünürse ne olur halimiz? :20:

herzaman söledigim gibi ya lütfen ANAKUZULARIIII EVLENMEYİNNNNNNNNNNNNN ...............

Aile kurmayı bilmiyosanız hic girmeyin bu işlere biz kadınlarıda heder etmeyin:47::47::47::47::47::47:

Ben daha once de konu acmıştım bununla ilgili.Dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyoruz.Ben onnkinden cok farklı bir ailede büyüdüm.aynı evde oturmuyoruz ama yürüme mesafesinde evlerimiz.Aslında burda temel nokta yakınlık uzaklık değil esim ve benim bakis acılarımızın farklı olması.Esim uzakta olsak bile en az haftada bir ailesine gitmek istermiş yalnız da değil benimle.
Boşanmak tahılı kotu bir şey değil ki esimin ikinci evliliği bunu sorun yapmadım ben.Sadece bilirsiniz iste ailem kadın,daha cok fedakarlık yapmak zorunda düşüncesinde.Yani onlar boşanmamı istemiyorlar.

ben daha once de konu acmıştım bununla ilgili.dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyoruz.ben onnkinden cok farklı bir ailede büyüdüm.aynı evde oturmuyoruz ama yürüme mesafesinde evlerimiz.aslında burda temel nokta yakınlık uzaklık değil esim ve benim bakis acılarımızın farklı olması.esim uzakta olsak bile en az haftada bir ailesine gitmek istermiş yalnız da değil benimle.
Boşanmak tahılı kotu bir şey değil ki esimin ikinci evliliği bunu sorun yapmadım ben.sadece bilirsiniz iste ailem kadın,daha cok fedakarlık yapmak zorunda düşüncesinde.yani onlar boşanmamı istemiyorlar.

canım sorunu bırazada acarmısın lutfen sadece haftada bır anaya babay gıtmek mı? Mesela kurallarım demıs bu kurallar ne?

Ben daha once de konu acmıştım bununla ilgili.Dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyoruz.Ben onnkinden cok farklı bir ailede büyüdüm.aynı evde oturmuyoruz ama yürüme mesafesinde evlerimiz.Aslında burda temel nokta yakınlık uzaklık değil esim ve benim bakis acılarımızın farklı olması.Esim uzakta olsak bile en az haftada bir ailesine gitmek istermiş yalnız da değil benimle.
Boşanmak tahılı kotu bir şey değil ki esimin ikinci evliliği bunu sorun yapmadım ben.Sadece bilirsiniz iste ailem kadın,daha cok fedakarlık yapmak zorunda düşüncesinde.Yani onlar boşanmamı istemiyorlar.

ilkindende belki bu sebep ayrılmasına neden olduuu ah erkekler ah

bunun için boşanılmaz... aklını başına al, eşini çözmeye çalış.. neleri sever neeleri sevmez.. yeri gelir sinsilik yaparsın...ailesine politik davranırsın, sevmezsin ama sevmiş gibi görünürsün ama önce kavgalar neden çıkıyor onun tesbitini yapmak lazım. mesela nelerden kavga ediyorsunuz??

daha önceki konunu okudum. aşırı hastalık derecesinde olan bir kaynanan var.. fakat hepimizin başında... benimkide aynı senin kaynanan gibi çok hasta sekilde kıskançtı.. çok zor zamanlar yasadım.. ama senin yapacagın sey eşini kendine çkemen gerek.. şöyle kendine bir süre var , 3 ay her dedigini yap, güleryüzlü ol eşine.. evinde, sende huzur bulursa biraz belki uzaklaşır.. ama eşin uzaklaştıkça kayınvaliden hep sizi huzursuz etmeye devam edecek... onuda allaha havale edeceksin benim gibi

eski yazını okudum canım. walla böyle bir kayınvalideyle işin çok zor. Bu arada bizimde eşimle aramızda problemler var ve bu problemler de aynı seninki gibi ailevi meseleler. Benim eşim de ailesine çok düşkün ama ben de aileme çok düşkünüm. Eşim son zamanlarda ailesine olan düşkünlüğünü azalttı çünkü ben ona (şiddetli kavgalarımızdan birinde)"beni annemi tercih etmek zorunda bırakma dedim." dedim ve bu lafıma çok bozuldu. En son kavgamızda ise "senden boşanıyorum evden çık git" dedim annemi aradım ve onun ailesini aradım biz boşanıyoruz akşama gelin bu işi konuşalım dedim. Bu olaylardan sonra eşim baktıki eğer bu kadfınla hayaıma devam etmek istiyorsam kendime çekidüzen vermem gerek dedi ve düzeldi. Yani anlayacağın onun kendine gelmesini sağlayacak cesaretli kararlar verip bunu ona gösterirsen düzelir, düzelmezse de koy ...ne gitsin koca mı yok sokakta :)

daha önceki konunu okudum. aşırı hastalık derecesinde olan bir kaynanan var.. fakat hepimizin başında... benimkide aynı senin kaynanan gibi çok hasta sekilde kıskançtı.. çok zor zamanlar yasadım.. ama senin yapacagın sey eşini kendine çkemen gerek.. şöyle kendine bir süre var , 3 ay her dedigini yap, güleryüzlü ol eşine.. evinde, sende huzur bulursa biraz belki uzaklaşır.. ama eşin uzaklaştıkça kayınvaliden hep sizi huzursuz etmeye devam edecek... onuda allaha havale edeceksin benim gibi

evet bencede kocanı kendine cekmeye bak sen cinsellikle gülücüklerle aşkınlar güzelliginle kendine cekmeye bak evinde yalancı cenneti bulabilirse biraz değişmesini umut ediyorum

normalde bu görüşün tam tersini savunurdum ama hemen vazgeçme derim ben. görsünler el mi yaman. kocanı yanına çek.

canım kayınvaliden ne kadar kıskanç olursa olsun ne kadar kötü olursa olsun önemli olan eşin.Eşinle mutluysan bosver dış etkenleri.Ama eşinle mutsuzsan durumu iyi değerlendirip ver kararını.hayat senin hayatın,dünyaya bir defa geliyorsun bunu unutma.

ben ne kocaya ne de kayınvalideye suç bulmuyorum kimse seni kandırmamış kişiliklerini gözüne gözüne sokmuşlar

sen görmek istememiş ve üstesinden gelebileceğini düşündüğün için evlenmişsin
şimdi kaçmak olmaz madem hakkından gelirim diye düşündün o zaman mücadele et..

ayrıca kocan tam bir geri kafalı bunu 1 senede anlamamış olman imkansız hani derler ya kendi düşen ağlamaz diye...sana boşan diyemem...her şeyi bilerek evlenmişsin çünkü...

esasen kaynanan nısalıyken sana tavrını acıkca bellı etmıs ama senın askından gözün görmemiş halıyle
evet aslında o zamndan sinyaller vardı ama ben bu duruma geleceğimizi düşünemedim:(
okudum diger konunu ve müthiş sinirlerndim yani hayret ya hayret:5::5::5::5::47::47::47::47:

Ben de çok inatım bu konuda eşim de çok inat.Ben onun her dediğini yaptığım süre içerisinde ve ailesiyle iyi olduğum sürece zaten problem yok ama nereye kadar ben onun bana sunduğu biçimde bir evlilik istemiyorum ki:(
eski yazını okudum canım. walla böyle bir kayınvalideyle işin çok zor. Bu arada bizimde eşimle aramızda problemler var ve bu problemler de aynı seninki gibi ailevi meseleler. Benim eşim de ailesine çok düşkün ama ben de aileme çok düşkünüm. Eşim son zamanlarda ailesine olan düşkünlüğünü azalttı çünkü ben ona (şiddetli kavgalarımızdan birinde)"beni annemi tercih etmek zorunda bırakma dedim." dedim ve bu lafıma çok bozuldu. En son kavgamızda ise "senden boşanıyorum evden çık git" dedim annemi aradım ve onun ailesini aradım biz boşanıyoruz akşama gelin bu işi konuşalım dedim. Bu olaylardan sonra eşim baktıki eğer bu kadfınla hayaıma devam etmek istiyorsam kendime çekidüzen vermem gerek dedi ve düzeldi. Yani anlayacağın onun kendine gelmesini sağlayacak cesaretli kararlar verip bunu ona gösterirsen düzelir, düzelmezse de koy ...ne gitsin koca mı yok sokakta :)

Canım biz evlendiğimizden kısa bir süre sonra yani ben onların içine girdikten sonra bazı şeyleri daha net görmeye başladım ve prolem yaşamaya başladık.Ben eşimle her şekilde konuştum.İşte son geldiğimiz nokta bu beğenirsen kalırsın beğenmezzsen sen bilirsin durumunda.Şu an ailemin yanına dönmek istiyorum ama cesaretim yok.Çünkü ailem bir şekilde benim arkamda değil.Eve dönersem daha çok üzüleceğim kanısındalar.Hayatımın sonuna dek böyle yaşamak istemiyorum.Ne yapacağım ben:(

Back
X