Kızlar çook kötü bi durumdayım ya aklımla kalbimin arasında kaldım çıkar bir yol bulamıyorum.. Ben aşığım birine, aşık olduğum adamla da çıkıyorum ama mutlu değilim çünkü çok içine kapanık çok ilgisiz çok sessiz biri.. ona çoğu zaman ulaşamıyorum aramızda hep aşılması zor bir duvar var sankı
Seviorum dior seninim dior ama ben hissedemiorum onu... sadece bana karsı böyle deil herkese karsı sessiz sakin biri karakterım böyle napim dior. Ben sevgimi aşkımı dolu dolu yaşarım ve yaşatırım ama aşık olduğum adam buna izin vermiyor, susuyor, konusmuor, gel dediğimde yanımda bitiyor hemen ama onu dolu dolu yaşayamıyorum.. aynı zamanda bi akrabam beni biriyle taniştirdi adamın işi gücü kariyeri çok güzel ve evliliği düşünüyor, beni de çok beğendiğini söylüyor. muhabbeti çok güzel çok kafa dengi onunla konustuğum gibi sevgilimle konusamiyorum hiç bişey paylaşamiyorum, ama aşiğim ona (acı çekiyorum bu aşk yüzünden :S ) ne yapmalıyım kızlar ? mantık girdiği an işin içine işler değişiyo işte offff bi akıl verin, en azından bi yorum yapin da kafam rahatlasın..