- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi fantastic10
-
Baktım cezası 30 tl. Çok az... çağırırım tabi de bundan korkup yapmamazlık yapmazlar yani; inada bindirirler miIp kesme camasirlari atma olaylarina girmeyin. Bela almayin sonra. Toplantida herkesin icinde söyleyin yonetici de onaylasin. Hala gelişme yoksa zabita ilgileniyor bu tip anlasmazliklarda.
tam olarak bu cümleyi yazıp kapıya astım yırtıp yere atmışlarapartman girişine kamera yerleştirip kimin astığını tespit edeceğinizi sonra da belediyeye şikayet edeceğinizi söyleyin,
kimsenin donunu atletini görmek zorunda değiliz hiç hoş değil diyin.
Bilmiyorum deneyinBaktım cezası 30 tl. Çok az... çağırırım tabi de bundan korkup yapmamazlık yapmazlar yani; inada bindirirler mi
Canım öyle düşünme , yarın apartman toplantısında dile getir mutlaka. Küçük yer diye düşünme, küçük yerde eğitimli insana saygı daha çok oluyor sen dik durduktan sonra. Birde karşındakiler düzgün insanlar ise.Merhaba; apartmanımızın girişinde beton biraz geniş boş alan var. Birisi oraya merdiven demiri ile duvar arasına ip bağlamış çamaşır asıyor. Bilirsiniz apartmanlarda balkona çamaşır asmak bile yeri gelir sıkıntı olur görüntü kirlendiği için fakat bunlar bildiğiniz atlet boxer falan asıyor. Eşim yöneticiyi uyardı kim yapıyorsa yapmasın diye; yönetici bilmiyorum demiş. Ben de kapıya yazı astım bayramdan önceydi yırtıp atılmış. Bu inat nedir anlamıyorum evimize misafir geliyor elalemin baksırları arasından geçiriyoruz. Bi de bu apartmanda akademisyenler veterinerler öğretmenler oturuyor elit de yani ama bir biz mi rahatsız oluyoruz anlamıyorum. Burası bir taşra ili bu yüzden mi kroluk anlamadım gitti.Yarın apartman sakinleri toplantısı var; eşim katılamayacak sınavı var ben katılacam bu sorun değil fakat yine muhafazakar bir şehir olduğu için hep erkek eşler katılacak biliyorum beni kaale almamalarından endişe ediyorum. Böyle olursa da tartışma çıkaracam biliyorum. Çıkarsa çıksın tabi ama birkaç yıl burdayız şimdi evimiz de iyi yani.... bilemedim nasıl bir yol izlemeliyim ?? (Ben de okumuş etmiş biriyim kendi hakkımı savunamadıktan sonra okumuş cahil olursun diyorum kendime)
düzgün olduklarından şüpheliyim...Canım öyle düşünme , yarın apartman toplantısında dile getir mutlaka. Küçük yer diye düşünme, küçük yerde eğitimli insana saygı daha çok oluyor sen dik durduktan sonra. Birde karşındakiler düzgün insanlar ise.
Eveeeet aidatı ödemem demek çok mantıklı geldi şu anBunu toplantıda sakin bi şekilde dile getirirsiniz. Baktınız yönetici oralı olmuyo bende aidatı ödemem kapımın önünü siler geçerim dersin. Madem o serbestse buda serbest. Koca apartmanda yönetici olmuşsa çözümde bulacak. Bulmak zorunda..
var işte; bodrum katta giriş katta. kimseyi küçümsediğim yok ama adap denen de bişey varo kadar okumuş elit tabaka apartmanında, cahil avam halktan kro biri nasıl bulunur?
olaya gel.
neyse, ipi kes at her defasında. pes ederler. avamsa zaten dava nedir bilmez. kana kan dişe diş.
önce toplantıda tanışıp nasıl insanlar olduğunu görün. ondan sonra duruma göre iyilikle veya tehditle çözersiniz.var işte; bodrum katta giriş katta. kimseyi küçümsediğim yok ama adap denen de bişey var
Ben sabah erken çıkıyorum 5gibi dönüyorum karşımda donlar :/ Komşum onların bodrum katta oturanlara ait olduğunu balkonları olmadığı için oraya astıklarını söyledi. Bunu söylerken de ses tonu "aman nolcak amma abarttın" der gibiydi. Bir çamaşır teli alıp hediye edesim var da bizzat muhatap olmak istemiyorum.
peki öneriniz nedir? Ayrıca bu dava edilebilir bir konu; o raddeye gelmek elbette istemem ama uzatırlarsa da ben de uzatırımBöyle bir şeye dava ederim derseniz muhtemelen gülünç duruma düşersiniz.
birebir muhatap olmak istemiyorum bu sebeple hediye etmedim ; ayrıca bu insanlar kışın napıyorlardı ki ? aynı sistem devam etsinlerBodrum katta oturanların ise;çamaşırlık alıp hediye edin. Ve diyinkiiii herkes laf ediyor cekiniyor.buna asarak iceride rahatlıkla kurutabilirsin.Anladigim kadarıyla kimse tınlamıyor.Sizde kendinizi kotu etmeyin.
toplantıda dile getir. Kimse ustlenmezse o gün toplantıda olmayanların kapısını çal konuş.peki öneriniz nedir? Ayrıca bu dava edilebilir bir konu; o raddeye gelmek elbette istemem ama uzatırlarsa da ben de uzatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?