- 19 Haziran 2017
- 50
- 17
- 3
- 34
- Konu Sahibi fantastic10
Merhaba; apartmanımızın girişinde beton biraz geniş boş alan var. Birisi oraya merdiven demiri ile duvar arasına ip bağlamış çamaşır asıyor. Bilirsiniz apartmanlarda balkona çamaşır asmak bile yeri gelir sıkıntı olur görüntü kirlendiği için fakat bunlar bildiğiniz atlet boxer falan asıyor. Eşim yöneticiyi uyardı kim yapıyorsa yapmasın diye; yönetici bilmiyorum demiş. Ben de kapıya yazı astım bayramdan önceydi yırtıp atılmış. Bu inat nedir anlamıyorum evimize misafir geliyor elalemin baksırları arasından geçiriyoruz. Bi de bu apartmanda akademisyenler veterinerler öğretmenler oturuyor elit de yani ama bir biz mi rahatsız oluyoruz anlamıyorum. Burası bir taşra ili bu yüzden mi kroluk anlamadım gitti.Yarın apartman sakinleri toplantısı var; eşim katılamayacak sınavı var ben katılacam bu sorun değil fakat yine muhafazakar bir şehir olduğu için hep erkek eşler katılacak biliyorum beni kaale almamalarından endişe ediyorum. Böyle olursa da tartışma çıkaracam biliyorum. Çıkarsa çıksın tabi ama birkaç yıl burdayız şimdi evimiz de iyi yani.... bilemedim nasıl bir yol izlemeliyim ?? (Ben de okumuş etmiş biriyim kendi hakkımı savunamadıktan sonra okumuş cahil olursun diyorum kendime)