• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yol gösterin; dava etmeli miyim ? yoksa konuşarak halledilebilir mi?

fantastic10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2017
50
17
3
34
Merhaba; apartmanımızın girişinde beton biraz geniş boş alan var. Birisi oraya merdiven demiri ile duvar arasına ip bağlamış çamaşır asıyor. Bilirsiniz apartmanlarda balkona çamaşır asmak bile yeri gelir sıkıntı olur görüntü kirlendiği için fakat bunlar bildiğiniz atlet boxer falan asıyor. Eşim yöneticiyi uyardı kim yapıyorsa yapmasın diye; yönetici bilmiyorum demiş. Ben de kapıya yazı astım bayramdan önceydi yırtıp atılmış. Bu inat nedir anlamıyorum evimize misafir geliyor elalemin baksırları arasından geçiriyoruz. Bi de bu apartmanda akademisyenler veterinerler öğretmenler oturuyor elit de yani ama bir biz mi rahatsız oluyoruz anlamıyorum. Burası bir taşra ili bu yüzden mi kroluk anlamadım gitti.Yarın apartman sakinleri toplantısı var; eşim katılamayacak sınavı var ben katılacam bu sorun değil fakat yine muhafazakar bir şehir olduğu için hep erkek eşler katılacak biliyorum beni kaale almamalarından endişe ediyorum. Böyle olursa da tartışma çıkaracam biliyorum. Çıkarsa çıksın tabi ama birkaç yıl burdayız şimdi evimiz de iyi yani.... bilemedim nasıl bir yol izlemeliyim ?? (Ben de okumuş etmiş biriyim kendi hakkımı savunamadıktan sonra okumuş cahil olursun diyorum kendime)

"Apartman kuralları içinde herkesin geçtiği yere çamaşır asmak varsa biz de asalım özel eşyalarımızı ama ayıp denen bir şey var haya etmeliyiz böyle bir durumdan. Başkalarının özel çamaşırlarını görmek istemiyoruz, lütfen bu konuda hassas olun" deyin.
Eşşek değilse anlar artık o kişi.

"Apartman kuralları içinde herkesin geçtiği yere çamaşır asmak varsa biz de asalım özel eşyalarımızı ama ayıp denen bir şey var haya etmeliyiz böyle bir durumdan. Başkalarının özel çamaşırlarını görmek istemiyoruz, lütfen bu konuda hassas olun" deyin.
Eşşek değilse anlar artık o kişi.
o an orada olur mu bilemiyorum elbette derim ama tamam atlet asmaz ama yine çamaşır asarsa ayy o ipi kesiveresim geliyor ya

Oraya çamaşır asanın kim olduğu nasıl bilinmez yahu ? Çok saçma... Madem toplantı var dile getirin derdinizi " kadınım diye kimse beni dinlemez " diye düşünmeyin. O kadar Erkek arasında mutlaka sozleriniz dikkat çeker...
Peki eğer devam ederlerse dava konusu edeceğime dair küçük bir tehdit fazla mı kaçar

Peki eğer devam ederlerse dava konusu edeceğime dair küçük bir tehdit fazla mı kaçar
Onlar oraya donlarını asıp sizi rahatsız ederken fazla kaçmamış gibi davranıyorlarsa sizin de bu tehditleriniz fazla kaçmaz merak etmeyin. Anlamadığım bir şey daha var, bu kişiyi asarken hiç mı denk gelmediniz ?

Onlar oraya donlarını asıp sizi rahatsız ederken fazla kaçmamış gibi davranıyorlarsa sizin de bu tehditleriniz fazla kaçmaz merak etmeyin. Anlamadığım bir şey daha var, bu kişiyi asarken hiç mı denk gelmediniz ?
Ben sabah erken çıkıyorum 5gibi dönüyorum karşımda donlar :/ Komşum onların bodrum katta oturanlara ait olduğunu balkonları olmadığı için oraya astıklarını söyledi. Bunu söylerken de ses tonu "aman nolcak amma abarttın" der gibiydi. Bir çamaşır teli alıp hediye edesim var da bizzat muhatap olmak istemiyorum.

Nerede oldugunuza bagli olarak dayak bile yiyebilirsiniz. Muhtemelen oranin yerlisinden cekiniyordur binadaki kisiler. Asan muhtemelen direkt oralilardandir. Istanbul catalcada bile çöplerinizi çöp kutusuna atın diye uyari yapan muhtari, muhtara bu sikayetle giden yazlikciyi (yakin arkadasim) oralilar tekme tokat dovdu.

Ben sabah erken çıkıyorum 5gibi dönüyorum karşımda donlar :/ Komşum onların bodrum katta oturanlara ait olduğunu balkonları olmadığı için oraya astıklarını söyledi. Bunu söylerken de ses tonu "aman nolcak amma abarttın" der gibiydi. Bir çamaşır teli alıp hediye edesim var da bizzat muhatap olmak istemiyorum.
Asacak başka yer yok mu peki gelmiş oraya asıyor?? Böyle durumlarda çamaşır kurutma askılıkları var onlardan alacaklar o zaman ya da siz bir tane alın hediye edin madem...

Nerede oldugunuza bagli olarak dayak bile yiyebilirsiniz. Muhtemelen oranin yerlisinden cekiniyordur binadaki kisiler. Asan muhtemelen direkt oralilardandir. Istanbul catalcada bile çöplerinizi çöp kutusuna atın diye uyari yapan muhtari, muhtara bu sikayetle giden yazlikciyi (yakin arkadasim) oralilar tekme tokat dovdu.
Ciddi misiniz :-/ ne kadar anlayışsız ne kadar medeniyetsiz insanlar ya........ bir de benim yaşım genç yeni evliyim hayatı yeni tanıyorum yani nerede nasıl tepki verilecek bilmiyorum. ani çıkışlar yapıp zarar görmekten korkuyorum

Kim olduğu nasıl bilinmez?
Yöneticinin taa kendisi olmasın:D

Kesinlikle belediyeyi zabıtayı arayacağım apartmanda rahatsızlık yaşıyorum. Uyarıyorum ki sonra ceza yemeyin de.
En sinir olduğum şey.
Hiç bir komşuyla konuşmadınız mı, rahatsız olan kimse yok mu ki ya çok ilginç.

Yöneticinin taa kendisi olmasın:D

Kesinlikle belediyeyi zabıtayı arayacağım apartmanda rahatsızlık yaşıyorum. Uyarıyorum ki sonra ceza yemeyin de.
En sinir olduğum şey.

Asacak başka yer yok mu peki gelmiş oraya asıyor?? Böyle durumlarda çamaşır kurutma askılıkları var onlardan alacaklar o zaman ya da siz bir tane alın hediye edin madem...
diyorum ya ederim seve seve nolcak 20 liralık birşey; ama şimdi ben tepkimi koysam o da sanane dese ben patlarım biliyorum; o noktadan sonra ne yapılır ? çirkeflikse çirkeflik mi? dava mı ? iplerini kesip çamaşırları yere atmak mı ? nedir en doğru tepki?

diyorum ya ederim seve seve nolcak 20 liralık birşey; ama şimdi ben tepkimi koysam o da sanane dese ben patlarım biliyorum; o noktadan sonra ne yapılır ? çirkeflikse çirkeflik mi? dava mı ? iplerini kesip çamaşırları yere atmak mı ? nedir en doğru tepki?
İpleri kesip yere atmayın haklı iken haksız duruma düşersiniz. Toplantıda uyaracaksnız, baktınız hala devam ediyorlar zabıtayı arayacaksınız. İnanın bazı insanlarla yüz göz olmaya değmiyor. Benimde yanımda var bir tane bir kere sağlam çıkıştm da şimdi her sorunda benim kapıyı çalmıyor... İşinizi resmi kurumlar ile halledin...

Yöneticinin taa kendisi olmasın:KK70:

En sinir olduğum şey.
Bir tek karşı komşumla konuştum ; o da aman amma abarttın tarzı yaklaşınca.... Ayrıca apartmanın yöneticisi bodrum katta oturan biri dediğiniz olabilir yani

Back
X