- 10 Kasım 2010
- 5.111
- 4.828
- 373
Merhaba hanımlar içime dert olan bir konu var haklı miyim haksız mı bilmiyorum ama bu insanların bu kadar medeniyetsiz olması zoruma gidiyor. Bugün iş çıkış durağa gitmek için caddeden karşıdan karşıya geçiyordum. Trafik ışıkları baya geride bu arada. Bu arada trafik polisleri de orda duruyor hep yayaların geçtiği yol yaya geçemez diye birşeyde yok. Şirketin önünden caddeden karşıya geçmek için araçları bekliyordum bir tane kırmızı araç ağır ağır geliyordu. Bende karşıya geçtim tersten gelen araçları bekliyordum. Bu kırmızı araç sürücüsü ben geçerken kornoya asılmaya başladı önemsemedim. Ben yolun kıyisinda beklerken bağırmaya başladı napiyorsun bayan falan diye bende buna bağırdım araçtan inmeye falan kalktı olay çıkmasın diye durağa doğru yürüdüm. Şimdi yol cadde olarak geçiyor. 4 seneden beri aynı yolu kullanıyorum ilk defa trafik magandasiyla karşılaştım. Ama içime oturdu. Bu insanlar altlarında araçları var diye tüm yolları tüm hakları kendilerinde mı sanıyorlar merak ediyorum. Haklı miyim sizce ?