• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yol uzun, hedef büyük

cilginkimyaci

O hem fırtınam, hem de limanım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
660
1.640
113
Umarım bu sefer istikrarlı olurum:dua:
1.69 boyundayım. Sanırım şuan 102 kiloyum. Daha 26 yaşındayım, hemen yoruluyorum. Hayattan hiç zevk almıyorum. İstediğim gibi bir kıyafet bulamıyorum ve üzülüyorum :( Bazen eşim inanıyorum istersen kilo verirsin diyor ben biraz kilo verince ipin uçu tekrar kaçıyor. Ama artık dur demenin zamanı geldi, hatta geçti bile. Çocuk ve sağlığım için kilo vermem şart. Yarın diyetisyene randevu bulabilirsem gidicem. Verilen listeyi paylaşırım.

Katılmak isteyen olursa buyursun gelsin :KK19:

Sağlıcakla:KK25:

Merhaba güzel bir başlangıç olur inşallah. Ben de yeni yeni baslangiclar ve bozmalara 116 kiloya vardım. Bugün ikinci günüm güzel başladım bakalım. Inşallah hep birlkte güzel sonuçlar aliriz

Akşam yemeğim
şehriye çorbası
3 kaşık erişte

Yatmadanda ara olarak bir meyve ve 1 sb kefir

Merhaba güzel bir başlangıç olur inşallah. Ben de yeni yeni baslangiclar ve bozmalara 116 kiloya vardım. Bugün ikinci günüm güzel başladım bakalım. Inşallah hep birlkte güzel sonuçlar aliriz

İnşallah canım benim senin diyetin nasıl peki?

Sabah peynir
3 zeytin
Haşlanmış yumurta
Salatalık domates
Bir dilim ekmek

Akşam
Bir dilim ekmek
Bir tabak tavuk çorbası
Salata
Ara öğün
yoğurt
3 kuru kayısı

Bugünkü diyet böyle.

Bence öncelikle hayat et ki devamı gelsin, kendine İnan sen yapabilirsin
Kendimi 65 kiloda hic hatirlamiyorum. En cok 75 kiloya kadar inmiştim. Sonrasıda biraz salıp bir de hamilelik eklenince buna kadar geldim. Ama artık hayal edip başarma zamanı. 100 'ün altına düşünce eminim.kendime güvenim tazelenecektir

Back
X