Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet düşünemiyorumuzaktan yürütemeyecegınızı dusunuyorsanız şimdiden ayrılın
Yazma cevap kimseye burda zorla yazdırmıyorumYa bir sal bizi ya! Biktik senin aşk hayatindan. Naaparsan yap
Omunlayken hep eski sevgilim geliyor aklıma sanırım daha tam unutamadımDaha önce de konu açtınız hatırladığım kadarıyla baya da linclendiniz. Bence ayrılın ama çocuğun iyiliği için. Sizin beklentiler çok farklı...
Peki 1 haftalık ilişkideki çocuğun beni annesine anlatması normal miBir haftalık ilişki için maddiyatla alakalı iki tane konu açmak normal insan davranışı değil. Sanki kırk yıllık sevgilinizmiş gibi davranıyorsunuz. Rahat bırakın çocuğu. O da kurtulsun biz de kurtulalım.
Yaklaşık 1 haftadır sevgili olduğum biri var. Çocuk gayet anlayışlı, ciddi ilişki kafasında biri. Beni düşünüyor, önemsiyor. İsteme nedenim bunlar bana değer verdiğini hissediyorum. Öyle cinsellik takılma kafasında değil gibi. Maddi olarak sadece sıkıntısı var ve tanıştığımızdan beri sürekli bunu dile getiriyor . Ben daha öğrenciyim ben de para yok vs diye şakalar yapıyor. Ben de farkındayım durumun Kendisi istanbulda öğrenci. Ailesi İzmir’de yaşıyor. Burda denizcilik okuyor. Bir kaç ay sonra mezun olunca 2 aylık stajı var ve devam edersek Temmuzdan Eylül ayına kadar hiç görmeyeceğim. Sonrasında İstanbula geleceğim dedi ama sonuçta evi İzmir’de. Şuanlık iyi güzel burada görüyorum geziyoruz ediyoruz. Ama bağlanırsam ilerisi düşündürüyor. Yol yakınken ayrılsam pişman olur muyum çünkü düzgün birine benziyor
Peki 1 haftalık ilişkideki çocuğun beni annesine anlatması normal mi
Bu hafta sınavları var doğum günü. Bitirmek istediğimi söyleyeceğim ama bu sebeplerden beklesem mi diyorumMervecigim simdi surara biz bizeyiz yabanci yok. Hepimiz biliyoruz ki o seni terk etmeden sen terk edemezsin. Azicik sabret zaten o seni terkedecek.
Ayrica bir ogrencinin nasil olur da yati, yalisi,plazasi olmaz. Insan gercekten hayrete dusuyor yani ben sana hak veriyorum.
Evet zaten bitirmeyi düşünüyorum. Ama bu hafta doğum günü ve sınavları başlıyor böyle bi zamanda bırakılır mı bilemedimEski konunuzu hatırlıyorum siz zaten sevgilinizi sevmiyorsunuz. Yol yakınken ayrılmanız en iyisi.
Eski sevgilinle neden ayrılmıştınızOmunlayken hep eski sevgilim geliyor aklıma sanırım daha tam unutamadım
Toksiklik, ciddi ilişki istememesi vs ama okulda gördüğüm için de gözümün önünde unutamıyorumEski sevgilinle neden ayrılmıştınız
Az önce de farklı bir şekilde aynı konuyu okudumYaklaşık 1 haftadır sevgili olduğum biri var. Çocuk gayet anlayışlı, ciddi ilişki kafasında biri. Beni düşünüyor, önemsiyor. İsteme nedenim bunlar bana değer verdiğini hissediyorum. Öyle cinsellik takılma kafasında değil gibi. Maddi olarak sadece sıkıntısı var ve tanıştığımızdan beri sürekli bunu dile getiriyor . Ben daha öğrenciyim ben de para yok vs diye şakalar yapıyor. Ben de farkındayım durumun Kendisi istanbulda öğrenci. Ailesi İzmir’de yaşıyor. Burda denizcilik okuyor. Bir kaç ay sonra mezun olunca 2 aylık stajı var ve devam edersek Temmuzdan Eylül ayına kadar hiç görmeyeceğim. Sonrasında İstanbula geleceğim dedi ama sonuçta evi İzmir’de. Şuanlık iyi güzel burada görüyorum geziyoruz ediyoruz. Ama bağlanırsam ilerisi düşündürüyor. Yol yakınken ayrılsam pişman olur muyum çünkü düzgün birine benziyor
Bana bunu yazdıEski konunuzu hatırlıyorum siz zaten sevgilinizi sevmiyorsunuz. Yol yakınken ayrılmanız en iyisi.
Bunu yazdı ne alakaAllah rızası için ayrıl, çocuğa yazık ( Gerçi böyle kızları sever böyleleri de)
Sen kendin gibi birini bul finansal kölen olabileceği.
Sen onun arabasına bin o da…![]()
İlk defa böyle bi yorum aldım. Bi de eski sevgililerime böyle değildim dedi sana karşı böyleyimIyyy yani seni cinsel açıdan istememesini temiz düşünceye yoruyorsa bilinçaltı leş demektir. Eli şeyinde gezen abazanlar neyse, "aşım olduğu kıza seksli meksli şeyler düşünemeyen" erkek benim için aynı kategoride.
Bunun dışında, aklın başkasındayken çocukla birliktesin konu sahibi. Korkuyorsun anladığım kadarıyla hakkına girmekten ama dikkat et karma fenadır. Maaşını işini beğenseydin, bir de arabası olsaydı eskinin esamesini okur muydun acaba?
Cinsellik konusunu açtı sonra bunları yazdı. Ben de anlamadımKonu cinselliğe nerden geldi, başı neydi bu konuşmanın? Sen beraber olalım dedin, o da mesajdaki cümleleri mi yazdı