yol yakınken vazgeçmeli miyim?

annesini tanıyabilirsin tamam ama öyle nişanlanmadan evine gitmenin anlamı yok değil 8 ,10 yıllık da olsa ilişkim istemeye geldiklerinde görsünler beni ben önceden görüşmeyi onaylamıyorum..sana gelince 8yıldır cıkıyorsun annesi trip attı diye neden vazgeçeceksin seviyorsan çözersiniz elbette belki kadının baska sıkıntısı vardır bilemezsin.

ilk defa olsa bu kadar kafama takmaz sorgulamazdım ilişkiyi ancak sürekli bu iniş çıkış söz konusu olduğuu için evlendikten sonra onun yüzünden sorun yaşamamak için fikirlerinize ihtiyaç duydum.

Evlilik cok cıddı bırsey ve maalesef sadece ıkı kısı evlenmıyor,
aıleler de evlenmıs oluyor.Bu kadın ılerde buyuk sorunlar cıkartacagım
der gıbı davranmıs sankı..Bır de aıleler farklı olunca yapı olarak sık sık
tartısabılırsınız de.Benım esımın aılesı de cok uzak ınsanlar yanı aramazlar
sormazlar ,bız cok sıcak bır aıleyız akrabalarımla aynı apartmandaydık
kuzenlerımle kardes ılıskım var resmen.Bu yuzden anlayamıyorum.Bence
yol yakınsa ve kendınden emınsen bırak gıtsın.Arada kalan erkek
en sonunda aılesını tercıh eder cunku:(

Bu kadar hevesli olmayın yahu

Daha tanışma / evlerine gitme için çoook erken

Böyle burunlarını kaldıran sizlersiniz maalesef

Çantada keklik görüyorlar sizi

Her şey yerinde ve zamanında güzel

kadına baksana ben senin notunu verdim 0 diyo, bu ne özgüven, sanki sen onun takdirini kazanmak için kendini paralamak geçer not almak zorundaymışsın gibi, oğlunu almak için sınav geçmelisin sanki, oğluda buna çanak tutuyo

arkadaşın dediğine katılıyorum

GELİN = HİZMETÇİ

Bağzı kocalar içinde aynı malesef Hanım = Hizmetçi
Sizi bilmemde benimkocam için aynı, babası içinde annesi hizmetçi...
Verem olup kahrımdan öleceğim... Daha 3 aylık evliyiz her akşam kavga ve boşanma lafları canıma yetti :(((

haklısınız şimdiden bu kadar samimiyet sebep oldu bunlara belki de ama çok iyi iyetle yapılan görüşmelerdi bunlar gerçekten ben sevdiğini zaman geçirmek istediğini sanmıştım ama şu anda çok karışık bi durumdayım erkek arkadaşımla bozuğuz şu anda birmek için mesj yazdm ama gönderemdm onu seviyorum ama annaesiyle başedemicem sırf bu yüzden bitmesi de adil mi die düşünüorumm çok kararsızım çok:(:(

Back
X