Yol yakınken ...

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
mrb arkadaşlar konuya nerden gireceğim sorunumu nasıl anlatacağım bilmiyorum ama bir yerden başlamam gerek umarım sıkıntımı en doğru şekilde ifade edebilirim
nişanlıyım deli gibi seviyorum onu.hayatta hiçbirşeyden emin olmadığım kadarda eminim onun da beni öyle sevdiğinden.çokta güveniyorum allaha şükür güvenimi sarsacak hiçbirşey yapmadı ama ben neden böyleyim bilmiyorum.onu benden daha güzel olduğunu düşündüğüm hiçkimseyle tanıştırmak istemiyorum. nişanlım yanımdayken atıyorum yolda gezerken karsıdan çok güzel alımlı bir bayan bize doğru geldiğinde kendimi çok tedirgin hissediyorum.hemen baska bir yöne bakıyorum bunu hangi psikolojiyle neden yaptığımı bilemiyorum anlatamıyorum.bu anlattıklarıma bakarak senin özgüven sorunun var diyeceksiniz.aslına bakarsan haklı olabilirsiniz çünkü babam tarafından hep dışlanarak büyüdüm,bu hala içimde bir yara ve bazı noktalarda kendime güvenimin gittiğini düşünürüm bu konular yüzünden.fakat şöyle bişeyde var nişanlımın işyerinde çok güzel bir kız var iş sebebiyle günde bi saat kadar yalnız çalışmak zorundalar kız evli o kızdan hiç kıskanmıyorum.içimde hiç tuhaf bir his oluşmuyor.fakat yine aynı işyerinde reklam departmanında çalışan bir bayan var bekar nişanlımla çok samimi falanda değiller ama yine bilemediğim bir sebeple o kızın varlığından rahatsızlık duyuyorum.bu aralar kendimi anlayamıyorum.nişanlıma bu sıkıntımı anlatmadım fakat çok defalar yersiz kıskançlıklarım olmuştur yada haklı olarak bile olsa konuyu saldırganca bir kavgaya cevirmişliğim.sizden ricam beni aydınlatmanız neler yapabilrim bu duygulardan kurtulmak için? ayrıca bide su var yarın bir gün evlenicem ve nişanlımın akrabalrının kimsenin beni kıskanç huysuz biri olarak tanımasını istemiyorum.yol yakınken çözüm bulmam lazım bu garip hislerime bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle yaparak kendinin mutsuz edersin.Nişanlını da havalandırırsın ona söylersen.Kendini bulunmadık Hint kumaşı sanar.

canım ismini görünce hemen hatırladım sen şu sedef adında ki eltisiyle başı belada olan bayansın ama böyle yaparsan inan benim gibi kafayı yersin 2 günde kendine eziyet etmeyi bırak bu çocuk seni nekadar takıntılı yapmış böyle dünya onun etrafında dönmüyor bırak allah aşkına o seni kıskansın

sonunda sedefsiz bir konu acmissin tebrik ederim seni

konuna gelecek olursak,
nisanlina guveniyorsan,is yerindeki kizlari cok problem etme,
sonucta seni istiyorki seninle nisanli,
gozu disarda olsa evlenmeyi dusunmezdi diye dusunuyorum,
is yerinde uzun zamandir calisiyorsa icinde olsa daha bekarken,
asilabilirdi o kizlara bence bosuna kiskanclik etme huzurunu bozma kendine güven

Biliyormusunuz erkeklerin gözünde giderek degersizlesen, ilgilerinin giderek azaldigi ve ezik gördükleri kadin tipi kiskanc kadindir..Kiskansanizda belli etmeyin..Kendine güvenen, kendisini cok özel gören ve kiymetli oldugunu bilen bir bayan izlenimi verin (öyle hissetmesenizde)...Aksi taktirde müstakbel esinizin gözünde degeriniz azalir..Mutlu olmaniz dilegi ile...

sedef sorununu aştık çok şükür o kendi çapında eylenmeye devam ediyor ama cıvık tavırları yüzünden herkes tarafından dışlanmış durumda :)
sorun sadece iş yerindeki kızlar değil tatlım normalde iş arkadslarını kıskanmıyorum ama yukarda anlattığım gbi bazı kişileri yada ne bileyim benden güzel olduğunu düşündüğüm kişileri çok kafay takıyorum.kendi kendimi yiyorum.ayrıca nişanlımada çok güveniyorum hergün 1 saat beni aramadığını bilmem saat bası arar bi bucuk sendr hiç bi huyu deişmedi hala hep ilk günkü gbi ilgli ama niye böyle hissediyorum bilmiyorum.yorumun için tşk ederm tatlım

birak o seni kiskansin kiz,tecrubeyle soyluyorum bu erkekleri cok kiskandiginda hele belli ettiginde kendilerini bir sey saniyorlar.Cool ol. Takma.Kendi icinde yasa ama belli etme.Bi sure sonra gecer.

aynen öyle kıskaçlığını belli etmiceksin fazlada erkelerin üstüne gitmiceksin gerçekten seviyorsa bi yanlış yapmaz die düşünüyorum ben..

canım çok teşekkür ederim yorumun için bende senin gbi düşünüyorum bunların farkındayım çokta haklısın.fakat ben bu zamana kadar çok kıskançlıklar yaptım ve nişanlım şuan konumdaki saçma takıntılarımı bilmesede ne kadar kıskanç olduğumu biliyor.ben onun gözündeki bu imajı değiştirmek istiyorum.nasıl becericem bilmiyorum ama o kıskanç huysuz insan imajı yerini kendine güvenen ona güvenen rahata takmış bi bayana bıraksın istiyorum

birak o seni kiskansin kiz,tecrubeyle soyluyorum bu erkekleri cok kiskandiginda hele belli ettiginde kendilerini bir sey saniyorlar.Cool ol. Takma.Kendi icinde yasa ama belli etme.Bi sure sonra gecer.

teşekkürler canım bunu kulakarkası etmiycem dinliycem seni.bide bu zamana kadar onun gözünde çizdiğim kıskanç huysuz kız imajını nasıl silerim bunada el atsana valla bunu nasıl düzeltirim diye düşüne düşüne iyice takıntılı olup çıkıcam :))

tşk ederm ilgilenip yorum attığın için.ama sorun şuki nişanlım ben rahatsız olmıyım diye herseyine dikkat ediyor.yani takıntı yapcak şeyler yaşatmadı bana.ama ben kendi içimde konumda anlattığım gbi hissediyorum ve bunu nasıl aşacağım bilmiyorum..gerci sedefi bile aştıysam bu hiçbişeyyya:))

rica ederim,
sedef sorununu cozmus olmaniza sevindim,
diger konudada kendine guven canim ya,
nisanlin seni begeniyor sonucta,
herkesin guzelligi kendine

rica ederim,
sedef sorununu cozmus olmaniza sevindim,
diger konudada kendine guven canim ya,
nisanlin seni begeniyor sonucta,
herkesin guzelligi kendine

sedef sorununun çözülmesine bende çok çok çok sevndim emn ol canım söylediklerindede çok haklısın herkesn güzelliği kendine oh be biraz içim rahatladı sonuçta nişanlımın göznde farklıyımki benle birlikte

bencede canım kafana takma nişanlınada güveniyorsan sorun çözülmüş demektir

dünyanın güzeli bitmez canım her güzeli kıskanacak olsak yandık:26:hem nişanlına hem de kendine güvennişanlın senin güvenini sarsacak birşey yapmamış hareketlerine dikkat ediyormuş zaten.bence sende daha kontrollü ol.gerekirse psikiyatra git evlenmeden bu sorununu çöz

kıskanma sal azcık diyecem ama bende ilişkilerde çok kıskancım feci derecede gerçi ben belli etmemek için herşeyi yaparım sen yapamıyorsun demek bare belli etme çünkü işkence olur bu durum karşındaki için güvenmiyor izlenimi verirsin adamın yapacağı yoksa biile yapar yani suçlayıcı olma sakın hiç bir zaman ,o kızıda boş yere ksıkanma bekar diye çalışan bir kız sonuçta ve o işe ihtiyacı var böyle düşün iş yerlerinde bir çok kız bu tip olaylar yüzünden kovuluyor hiç suçlu değilken hemde .bütün bunlara gerek yok ekmek parasını kazanan bir kız sırf bekar diye birini kıskanmak bilmiyorum haksızlık yapmayın oratada birşey yok zaten .

ha soyle rahat ol

oncelıkle kendıne guven nişanlın senı begenmış senı sevmış...

Etrafındakı kızlara bakacagına kendıne guvenı elıştır gelecegınle ılgılı planlar yap...

erkeklere sonsuz guven olmaz ama her anda kıskanarak ilişkiler yurumezz..

canım benim yanlış anlaşıldım ben galiba sırf bekar diye tabiki ekmek parasını kaznmaya çalışan birine haksızlık yapmam yapamam.bende zamanında çok işlerden kovuldum yok eşi kıskandı yok kız arkadası.lanet etmiştim kıskanç insanlara çnkü hiç bi hatam olmadığı halde baskalarının keyfi yznden işten atılmıştım.ben kıza bekar diye kaba tabirle yaftayı yapıştırmıyorum.sadece sebepsiz bir nedenle yani nie böyle hissettiğimi bilmiyorum ama o kız beni rahatsız ediyor o işyernde baska bekar kızlarda var ama onlardan rahatsız olmuyorum.yani bu benm tuhaflığım bu yüzden içimde halletmeye çalışıyorum ztn tatlım

Nişanlının gözündeki imajını değiştirmek istiyorsan önerilerim; geldin mi? çıktın mı? kaçta gelirsin? yanında kim var? telefonun neden meşgul tarzında sorular sormamandır. Bu cümleler direk sorgulayan, irdeleyen, baskı alrına alan cümleler. Bırak ne yaptığını ettğini, başka kızlarıda bırak, kendinden başka bişeyle ilgilenme...en önemlisi bu, nişanlında olsa hayatın merkezi o değil sensin. Kendinle fazlasıyla ilgilendiğinde başka kimseyi görmemeye başlarsın zaten. Ben nişanlıyken mesela eşimin işyerine gitmiştim bi sefer inan bi sürü kız vardı ama hiçbirini görmedim bile...öyle bir özgüvenim vardı ki, (hala da var ama tabii gençlik güzellik :)herkes beni süzmekle incelemekle meşguldü, yani kıskanan ve güzel bulan onlardı. Seninde yapman gereken bu,karşı tarafa geçmek, kıskanılan beğenilen olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…