Yolcagül'de beyaz eşyalarını aldı, buyrun bakalım :)

yoncagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
422
140
123
İstanbul
Kızlar beyaz eşyalarımızı da seçtik bu hafta sonu. Uzun bir mağaza zinciri gezme ve internet araştırması sonucu her şeyi Siemens ten almaya karar verdik, televizyonumuz ise Samsung. Bulaşık makinası almayacağız ilk etapta, çamaşır makinamı ise bir kaç ay önce yeni almıştım, onu kullanacağız bir süre.

Bakalım beğenecek misiniz, yorumlarınızı bekliyorum :)

$buzdolabı 1.webp $buzdolabı 2.webp

$ocak.webp $fırın.webp $davlumbaz.webp

$tv 1.webp $tv 2.webp

$elektrik süpürgesi.webp

Son düzenleme:
başlığımı 111 kişi görüntülemiş ama bir kişi bile hayırlı olsun dememiş. Çok kırıldım kızlar:(

Ayyyy hayırlı olsun canımm =))

Bende görüntülemiştim sanırım kusura bakma.

Çok güzel günlerde kullanırsın inşallah.
:54:

hayırlı olsun canım, biz de siemens ten almayı düşünüyoruz beyaz eşyaları çok araştırdık bosh ve siemens arasında gidip geldik ve bize en çok güven veren marka siemens oldu umarım pişman olmayızz.. buarada bulaşık makinesi almama konusunu tekrar düşün bence iki kişi de olsan bulaşık yıkamak sıkıntı oluyor ben bekar evimde iki kişiyim ve bulaşık yıkamaktan tiksindim 3 yıldır. o yüzden bence bulaık makinesini al çıksın aradan.. güzel günlerde kullanıın

Kızlar beyaz eşyalarımızı da seçtik bu hafta sonu. Uzun bir mağaza zinciri gezme ve internet araştırması sonucu her şeyi Siemens ten almaya karar verdik, televizyonumuz ise Samsung. Bulaşık makinası almayacağız ilk etapta, çamaşır makinamı ise bir kaç ay önce yeni almıştım, onu kullanacağız bir süre.

Bakalım beğenecek misiniz, yorumlarınızı bekliyorum :)

Eki Görüntüle 913101 Eki Görüntüle 913102

Eki Görüntüle 913103 Eki Görüntüle 913104 Eki Görüntüle 913105

Eki Görüntüle 913106 Eki Görüntüle 913107

Eki Görüntüle 913108

beyaz eşya olarak siemensi tercih etmeniz çok iyi olmuş benimde bütün beyaz eşyalarım Siemens çok memnunum güle güle kullanın...:42::42::42::42::42:

teşekkür ederim kızlar. Eşyalarımız geldi kuruldu. Yakında evimin resimlerini de paylaşacağım. Biz de memnunuz fırını kullandım bile:) Bulaşık makinesı da aldık bu arada. Hepimize hayırlı olsun.

Oncelikle hayirli olsun.babamda bize siemens markasini almis.sen kampanyadan mi aldin.memnunmusun? Biz daha goremedik maalesef.elektrik supurgesini kayinvalidem kullaniyor cok memnun.gule gule kullan😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oncelikle hayirli olsun.babamda bize siemens markasini almis.sen kampanyadan mi aldin.memnunmusun? Biz daha goremedik maalesef.elektrik supurgesini kayinvalidem kullaniyor cok memnun.gule gule kullan😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım biz aldığımızda elle tutulur bir kampanya yoktu hepsinde ama buzdolabı ve süpürgeyi kampanyadan aldım. Tabi dolar bu kadar yüksek değildi. Hepsinden çok memununum, servisi kurulumu kullanımı. Güzel bir tercih yaparsın siemens almakla.

Back
X