Ben de memlekete giderken 4 saatlik bir yolculukta inanin 1 sene yaslandim.
Ayakta degildim dogal olarak parasini verip koltuk aliyoruz. Sabah kalkmisiz erkenden ucak, ardindan otobüs. cocugum 1 bucuk yasinda hic uyumadi yol boyunca. Ve hava kararmaya baslayinca da agladi. Korktu ve ne yaparsam yapayim susturamadim perisan oldum. Önde oturan kusura bakmayin ne kelime kullansam bilemiyorum o insan olacak, o kadin olacak bes para etmez paspas söylendi durdu. Böyle cocuk görmedim söyle böyle ayh mayh diye sesini yükseltti havaya konustu durdu.
Perisan olmusum zaten, ben de cocugum da bitmisiz. anlasa keske lafimdan anlamiyor korkuyor. Bittim gercek anlamda oturup ben de aglayacaktim. Verdigim rahatsizlik zaten beni de üzüyordu ama ne yaparsam yapayim aglamasini susturamadim. Arada susuyordu tabi.
O kizi o otobüste o sinirle bogmadigima sükrediyorum. Kimse sesini cikarmiyor. Ben de ne cocuk sesleriyle kac saat otobüs gittim yine de birsey demedim. cocuk cünkü, ha annesi hicbirsey yapmazsa sinirlenirdim ama kücük cocuga laf söylenmek nedir yahu.
Zaten bitmisim saatlerce ugrastim durdum, boynumu tirmikladi, tekmeledi beni otobüsün icinde korkudan. Sakinlestirmek icin elimden geleni yaptim zaten üzüntüden bittim bir taraftan da o öyle agladikca. O kiza da birsey söylemedigime pismanim. Kimse de birsey demedi. Zaten derdim vardi cocukla ugrasirken, o söylenirken bir laf diyemedigime üzülüyorum.
O terbiyesiz kiz buradaysa da seni terbiyesiz anlayissiz yer paspasi seni! Sen hic anne olmayacak misin? Senin hic cocugun aglamayacak mi. E be pis karakterli kadin. Sen daha beterini cek de senin gibi insanlarla ugras da anla yaptigin terbiyesizlik nedir.
Yolucuktan sonra bir hafta hasta yattim, tatilim beter oldu. Serum yedim, acile kaldirildim. Bir haftada kac kilo verdim bilmiyorum.
O kizin o sikayetlerini unutamiyorum ama. Insallah sen de benim düstügüm duruma daha beter düsersin. Anlayis falan yok. Herkes keyfi bozulmasin derdinde.