- 30 Mart 2019
- 464
- 512
- 18
- Konu Sahibi bilemedimya
-
Diyemedim ki bi baktım arabadalar. Zaten bana soran olmadıHem başta yok demiyorsunuz siz yada erkek kişi sonra vah efendim neden bindiler.
Bidaha nisanliniz yasia esinze söyleyin alma arabaya diye almaz.Diyemedim ki bi baktım arabadalar. Zaten bana soran olmadı
Peki sağolunBidaha nisanliniz yasia esinze söyleyin alma arabaya diye almaz.
Uğruycağımız başka yerler var bu seferlik kusura bakmayın deyip indirsrydiniz ya arabadan.
eşimle balayına gidicektik, dayımla yengemi de bırakalım mı evlerine diye sordu, gideceğimiz yerdeydi evleri. Heralde bırakalım hazır araba gidiyorken otobüste sefil olmasınlar eşyalarla, onca yolu bizim içşn geldiler dedim. Hay demez olaydım kaynanayla görümce bizde gelcez o zaman diye yapıştılar kuyruğumuza.. Sonrası rezillikler silsilesi..Ya bi anda strese giriyorum neden böyle yaptım bende bilmiyorumkeşke öyle yapsaydım
eşimle balayına gidicektik, dayımla yengemi de bırakalım mı evlerine diye sordu, gideceğimiz yerdeydi evleri. Heralde bırakalım hazır araba gidiyorken otobüste sefil olmasınlar eşyalarla, onca yolu bizim içşn geldiler dedim. Hay demez olaydım kaynanayla görümce bizde gelcez o zaman diye yapıştılar kuyruğumuza.. Sonrası rezillikler silsilesi..
O olay bana ders oldu daha da karışmam, herkes gelip gitceği yolu kendi düşünsün.
ben sizi çok iyi anladım bozulmakta haklısınız, insan sormadan dan diye biner mi arabaya? Az düşünceli olun di mi??..Ya ben kötü kalpli biri değilim insanları evlerine bırakmak falan da değil derdim adam yorgun ben çok özledim ne zamandır görmüyorum. Pat diye sorgusuz sualsiz atladılar öyle bişeyler oldu ki yok diyemedik. Bende surat yaptım. Keşke yapmasaydım. Bunu nasıl kontrol edeceğimi bilmiyorum. Ben kötü oluyorum sonra
Balayı işi de daha betermiş ama gerçekten. Sabredebildiniz mi
Keşke direk gitmeyeceğiz diye kibar bir dille reddetsetdiniznişanlım bayram ziyaretine geldi uzun yoldan. Çok yoğun çalışan biri özellikle de bayram öncesi yorgun geldi. ikimiz aile ziyaretine gittik. Yolda çok oyalanmadık yol üstünde güzel yerler var dönüşte fotoğraf çektiririz oyalanırız diye. Neyse gittik uğradık dönüşte arabayı boş gören uzak akrabalarım hemen bizle gelmeye kalktılar. Ben anlayamadan arabadalardı. Benim moralim bozuldu yüzüm düştü. Şimdi aklıma geldi tekrar sinirim bozuldu. Ya iki gün bile kalmadı çocuk bende tek gittim ki vakit geçirelim dönüşte diye. Bide adamları ayrı ayrı evlerine kadar bıraktık. Bir sürü yol uzadı. Uzun yoldan gelen adam bide onlara şöförlük yaptı.
Kızlar güleceksiniz belki ama resmen içime öküz oturdu ben nefret ediyorum böyle fırsatçı emrivaki insanlardan. Bi anda oldu her şey göz açıp kaparım arabadalar aaaa boş mu tmm gelelim. öyle çok yakınım da değiller. Bide surat astım diye suçlu ben oldum ne yapayım dayanamıyorum. Tepkisiz kaldım ama gülemedim de bozuldum.
Şimdi diyeceksiniz bunu mu mesele ettin. Valla evet benim meselerim böyle. Takıntılı bir manyak oldum galiba. Önemsemesem amaaaaan desem keşke.
Rezillikleri merak ettimeşimle balayına gidicektik, dayımla yengemi de bırakalım mı evlerine diye sordu, gideceğimiz yerdeydi evleri. Heralde bırakalım hazır araba gidiyorken otobüste sefil olmasınlar eşyalarla, onca yolu bizim içşn geldiler dedim. Hay demez olaydım kaynanayla görümce bizde gelcez o zaman diye yapıştılar kuyruğumuza.. Sonrası rezillikler silsilesi..
O olay bana ders oldu daha da karışmam, herkes gelip gitceği yolu kendi düşünsün.
onu da özet geçerek anlattım :) hala hatırladıkça neden orda susmuşum ağızlarının payını vermemişim diye delleniyorum.Rezillikleri merak ettimSizinke balayina mi geldiler yoksa dayiya mi gittiler ?
Bosuna demiyorlar iyilikten maraz dogar diye
Ya ben kötü kalpli biri değilim insanları evlerine bırakmak falan da değil derdim adam yorgun ben çok özledim ne zamandır görmüyorum. Pat diye sorgusuz sualsiz atladılar öyle bişeyler oldu ki yok diyemedik. Bende surat yaptım. Keşke yapmasaydım. Bunu nasıl kontrol edeceğimi bilmiyorum. Ben kötü oluyorum sonra
Balayı işi de daha betermiş ama gerçekten. Sabredebildiniz mi
ben sizi çok iyi anladım bozulmakta haklısınız, insan sormadan dan diye biner mi arabaya? Az düşünceli olun di mi??..
Valla bizim o konu epey karışık. Kv otele salmadı bizi, bi bahane bulup eşimi yanımda yatırmadılar ertesi gün zorla attık kendimizi evden, günde 4 5 kere aradılar, bi annesi bi ablası. Eşim 2.gün delirdi tel.i kapattı komple. Dönüşte de şehri gezecektik bi 10 12 kere hadi oyalanmadan gelin diye burnumuzdan getirdiler arayarak, hatta eşim bana çemkirdi sinirden. Ben, onlara kızıp öfkeni benden çıkarma kıçın yiyosa onlara çemkir valla hepinizin ayarını veririm canımı sıkmayın ilk günlerden benim demiştim. Daha 5 günlük evliydik. Düşünün halimi, bu aileye sabır ede ede 8 yılım geçti daha da ne kadar ederim bilmiyorum..
İlkokul çocuğu değilsiniz ya neden surat yaptınız?
Ağzınız var diliniz var.
Onları öyle arabada görünce “bizim gideceğimiz başka yerler vardı, sizin yola ters, zahmet olacak ama siz kendiniz gitseniz” deseydiniz keşke.
Nereden gideceksiniz dediklerinde de “biz biraz başbaşa kalmak istiyoruz, yavaş yavaş bir yerlere uğraya uğraya gideceğiz” şeklinde yuvarlak konuşup, rota vermeden, sadece onları bırakamayacağınızı dilinizle ifade eden bir iletişim tarzı seçseydiniz şimdi daha az sinir olurdunuz.
Zaten efendiliğinden oldu o bişe diyemedi bende diyemedim bide bana kızdı surat astım diye.Senin nişanlın bayağı efendiymiş. Eşimin eniştesi kısa mesafeye götürmesi için binenlere " başka gelecek var mı? " demiş bütün binenler geri inmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?