Yolda dayak yiyen kiz

nur35nur

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
7.006
14.211
498
İşten çıktım eve doğru yürürken bir çığlıkla irkildim. Bir adam kadını yolda dövüyordu tekme tokat. Nasıl gözü donmus pisligin vurdukça vuruyordu. Arada da yüzüne tukuruyordu agiz dolusu. Aklım yerinden çıktı benim de bir minik kızım var. Nasıl iğrenç serefsizlik bu.. İki adam zor tuttu o pisligi. Allahım herkesi korusun böyle pisliklerden.
Allahım hiç bir kadını bu konuma düşürmesin içim çok doldu çok

Gerçekten hala böyle şeyler duyuyor olmak çok üzücü. Hiç mi Allah korkusu yok bu insanlarda !! Sen o ailesinin emaneti en önemlisi Allah'ın emaneti bir kadına nasıl böyle şiddet uygularsın!! Şaşıp kalıyorum ne yapmak gerek anlamıyorum artık

şerefsiz. gücünü zavallı kızın üstünde göstermiş hayvan dicem hayvanlara hakaret olur.

Allahin cezasi pislik.
Alin işte örnek olsun, beni dovuyor ama cok seviyor diyen daha evli bile olmayan kizlara örnek olsun.
Kendinizi ateşe atmayin. Keşke polisi arasaydiniz. Allahim o kadını korusun o pisligin elinden.
Kocamdır döver de sever de mantığında olan kadınlar onlar. Yoksa anında kendi de polise şikayet edebilirdi. Allah soylarını kurutsun böyle erkeklerin.

Kadının adamlara niye karışıyorsunuz diye kızmadığına şaşırdım,
Tükürüğü okuyunca da kusacak gibi oldum

Sokakta kadın döven erkeğe genelde müdahale edilmez.

Ama kadın öpen erkeğe tekme tokat girişilir. Böyle bir ülke burası.

Allahtan birileri adamı tutmuş. Hayret.
ne dogru dediniz...
Sokakta şiddet gören bir kadına yardım etmez kimse. Kocasıdır yapar. Karı koca arasına giremem mantıgında insanlar iki sevgilisi öpüşse direk tekme tokat girişirler

Polisi aradılar ama ne olur bilmiyorum. Cok kotu hissettim benim de bir kızım var. O kadının çaresizligi nasıl bir travma bir de İzmir de merkezi bir yerde oluyor bu olay. Sevgilisi nişanlısı itip kakan kızlar nolur ayrilin sakin aşk meşk kıskandı masalları na inanmayın bu bir hastalık

Sokakta kadın döven erkeğe genelde müdahale edilmez.

Ama kadın öpen erkeğe tekme tokat girişilir. Böyle bir ülke burası.

Allahtan birileri adamı tutmuş. Hayret.
Olay o kadar korkunçtu ki kadın olarak biz asla müdahale edemezdik. Allah razı olsun birkaç adam tuttu o pisligi. Kadının o tekmelenisi içler acisi

Konuyu açma sebebim sevgilisi nosanlisi olan kızlar dikkat edin adam da aşırı öfke falan varsa yada tartaklamak yada küfür sonunuz facia olur derhal ayrilin

aklıma bu videonun altına atılan
ahlaksız dünya ne hale geldi namussuzlar vb atılan yorumlar ve bnm yazdığım alışmışsınız sokak ortasında kadın öldürmeye bu namussuzluk gelir yorumum geldi

erkekligi kullandiklari fiziksel gucte buldgunu zanneden zavalli mahlukatlar.
Gercek erkek. Kadinini sevip koruyup kollar. Dovmez hayvan gibi. Hayvanlarinda cok hakki var bizde hep boyle mahlukatlara hayvan dedigimiz icin.

Aşağılık mahluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…