• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolda kavga eden çiftler...

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.734
40
208
53
Diğer
Öğle tatilinde yemekten sonra dolaşmaya çıktım biraz,
tam önümden giden bir çift vardı ama yaşlı bir çift,
Yaşlı bayan,eşine ne diyordu biliyor musunuz?
""Seni gebertirim şimdi,yere yatırıp döverim vallahi..."""
önce şok oldum ,inanamadım ama dikkatli bakınca
yolda adamı hırpaladığını farkettim,sonra gittiler...
merkezi bir yerde çalıştığım için ,çok karşılaşırım bu olaylala,ama
bugünkü çok üzdü beni,
demek ki,gücü yeten yetene...
yolda genç çiftler de gördüm,tartışan,sessiz ama
duyulacak şekilde eşine laf söyleyen,
sizler yaşadınız mı?
tepki verdiniz mi?
peki siz eşinizle yolda tartıştınız mı hiç?
paylaşmak isterseniz ,buyrun...
sevgiler...

:icecream:Uluorta tartışmak hiç hoş değil.Ben de görüyorum,tanık oluyorum ve bu durum beni rahatsız ediyor.Tartışacaklarsa gitsinler evlerinde tartışsınlar.

eşimle tartışmamız olmamıştır.evde dahi kimse evdemiyiz bilmez.böyle birni görsem bir şey diyemem.ama ileri giden olursa sanırım tepki verirdim.hoş değil çünkü.bir sorunun varsa evinde konuşarak hallet dimi.kavgayla değil.ben herşeyin konuşarak hallolacağı kanısındayım

Bende cok karsilastim songülcüm bu tür olaylara...cok cirkin bir görüntü gercekten..:delphin:

Bir defasinda resmen birbirine girecekti bir cift....kadin kacayim derken caddeye kostu az daha cigneniyordu gözümüzün önünde....:1no2:

Sükür ne esim ne ben böyle seylere firsat vermeyiz...ne baskasinin yaninda ne böyle uluortada....

yaslıları çiftleri okuduyunca anneannemle rahmetli biricik dedem geldi aklıma onlarda sürekli takısırlardı üzülürdüm dramatik komediydi halleri bazen müdale ederdim anneannem cok cirkef kadındır öle yol sokak kamu alanı fln dinlemez zavallı dedecimde napsın cekerdi anneannemi. sonra dedem vefat etti şimdi cok özlüyo anneannem dedemii...mafoldumben

yapmam...utanırım ben öyle şeylerden...tabiki sıkı tartışmalarımız vardır bizim de...
çok sinirlensem de hırsımdan kendimi kemirsem de evime gelene kadar beklerim...
ama çok var songülcüğüm...benim arkadaşlarımda da çok var...
kendini kontrol edebilmek önemli...

Yolda kavga eden çiftlere ben de rastlıyorum ne yazık ki, bir hayli de üzülüyorum...
Geçen yıl kalabalık bir caddede önümde genç bir çift yürüyor sanırım flört düzeyindeler erkek kıza vurmaya başladı yolun ortasında kız sesini yükseltti etraftakiler toplandı seyrediyor bir süre sözlü olarak tartıştılar bir yandan da yürüyorlar sonra ne oldu bilemiyorum...
Ne olursa olsun çiftler üçüncü kişilerin yanında tartışmamalı ama öfkelerine yenik düşüyorlar demek ki tartışma sokağa kadar taşabiliyor...

çiftler bu konuda çok hassas olmalı bence
bırakın dışarıyı,çevreyi evde çocukaların yanında bile tartışmamalı..
bende bir kaç defa böğle olaylara şahit oldum..
benim gördüklerimden birinde genç çift resmen birbirlerini yiyorlardı
hemde yüksek sesle konuşarak...afedersiniz kedi-köpek gibi..
ne ben ne eşim butür tartışmalara asla izin vermedik..
bırakın elalem nederi ,kendilerine saygısı olmayan kişiler böğle davranışlar sergiler..

yapmam...utanırım ben öyle şeylerden...tabiki sıkı tartışmalarımız vardır bizim de...
çok sinirlensem de hırsımdan kendimi kemirsem de evime gelene kadar beklerim...
ama çok var songülcüğüm...benim arkadaşlarımda da çok var...
kendini kontrol edebilmek önemli...

Evet gercektende bu cok önemli....eltimle kaynim bunu cok yapardi....kimin yaninda olurlarsa olsunlar bagirisik tartisirlardi...bize gelmislerdi bir kere cok kötü tartistilar findik kabugu doldurmicak sey yüzünden....acayip kötü olmustum..:1no2:

bende görüyorum......ama bu yaşadıgım olay.......en şiddetlisiydi......
öncedende yazmıştım......

yine yazayım çümkü cok üzülmüştüm.......

ankadayım.....sıhhıyede sosyete pazarı var ve kardeşım ben gelinimiz gezip bi şeyler alıyoruz.......
derken bi adam kadına sürekli söyleniyor......
onu neden aldın yok bunu neden aldın......
sğrekli adam dır dır ......
kadın elını bır kazaga attı......bunuda alıyımmı dedı...........adam alıcaksan al artık....
bune böle dıdıııdıdıdııdııd
derken kadın dedıkı.....baska renkdekı kazagı alıp bunumu alayım bunu karar veremedım dedı........
adamda baslıyacam kazagından deyıp bir hışımla kadını ıttı hadı gıdıyoruz diye.......
kadınında dengesı bozuldu düştü........
adam dahada bi kızdı.......
sakar salak demeye başladı......onca kişinin arasında kadının agzından bir kelam cıkmadan
uzaklaştılar.......

ınsan bu tuhaf oluyor.......bir şeyde dıyemıyor........ancak bakıp kalıp allahım hayırlı eşler ver dıyebılıyorum ancak.......

Normal kavgaya bile tahammül edemeyen ben sokakta herkesin ortasında hayal bile edemiyorum kendimi..:gitme:
Allahım uzak tutsun bizi inşallah

çok rahatsız edici bir durum, çiftlerin arasına girmemek için müdahale etmiyorum, fakat bugüne kadar susan tarafın hep bayan olduğunu gördüm sen erkek diyince bi garip geldi...

en çok utandıgım ve sınır oldugum şey budur. benım babamın ses tonu çok yuksektir. heryerde ınsanlar kavga ettıgımızı sanar ve tip tip bakardı. bir sure sonra babamı marketlere almamaya başladık annemle. markete gırdıgımız anda babamın ses tonu yuzunden ınsanlar tartışıyoruz sanıyordu.ve çok utanıyordum. babamla konuştuk şimdı elınden gelenı yapıyor ama yapı meselesı sureklı bagırarak konuşuyor ne yazık ki. hele sınırlensın kan beynıne sıçrasın etrafından çil yavrusu kaçışıyoruz. bu nedenle eşimle hep fıs fıs konuşuruz, bu konuda takıntılı oldugumu bılıyor. kımsenın bızı dınlemesını ıstemem. laf lafı açıyor bır de şuna sınır olurum, bu kafeye gıderız, muhabbet ederken yan masadakıler mutlaka bızı dınler. ışte bu dınleyıcı tiplere de sınir olurum. bizi dinlemeye gelmışler sanki, konuşcak konuları yok, mılletı dınlıyorlar. pöfffff:umursamaz:

çok şükür öyle bir durumumuz olmadı :nazar:
Allah rahmet eylesin annem derdiki eşinizle başkalarının göreceği yerde,ailenizde olsa ne kavga edin nede çok yılışık olun
alkisalkisalkis

Ben de kavgadan nefret ederim. Hele böyle uluorta herkesin içinde kavga edenleri anlıyamıyorum.
Biraz sabredin eve gidince hesaplaşın ne var?
İşte saygı bitince sevgi de bitiyor ve insanlar nerede olduğunu bile unutuyor karşısındakini ezmek için.
Böyle çiftlere müdahale etmedim hiç. Doğru bulmam çünkü beni ilgilendirmez.
Ancak tanıdıksa uyarırım.:oklava:

eski nişanlımla az birbirimize girmedik çarşının ortasında..
çok huysuz çok kıskanç bi nişanlım vardı adananın her bi köşesinde kavga etmişliğimiz vardır. utanırdım artık kendimden nefret ederdim... en sonki ayrılık nedenim de buydu zaten.. barajyolunda kafamı cama vurdu bütün taksiciler basımıza toplandı.. bıraksalar tekme tokat dövecekti orda beni.. sonra ayrıldık... şimdi diyorum nasıl dayanmısım... şimdiki sevgilimle değil uluorta kavga etmek birbirmize sesimizi bile yükseltmiyoruz başbaşayken bile.. ilişkilerde saygı en önemli şeymiş.. anladım zor da olsa...

ulu orta tartışamam öyle ama çevremde çok gördüm bunu yapanları daha çok okul seviyesinde genç kızlar bekar erkekler :olmaz:

En çok kızdığım ve utandığım şeylerden biridir. Hele uluorta yapıldığında oradan derhal uzaklaşmak isterim. Çok karşılaştığım ve üzüldüğüm zamanlar oldu. Hele çocuklarını yol ortasında azarlayanlara o kadar kızıyorumki. Biz eşimle tartışıcaksak derhal odamıza gider orada halletmeye çalışırdı sorunlarımızı, çocukların önünde kesinlikle hiç tartışmadık. Bırakın sokakta uluorta tartışmayı evde bile sessizce halletmeye çalışırdık.

tabiki uluorta tartışmak çok utanç verici ama maalesef ben buna engel olamıyorum eşim sinirlenince kendinden başkasını asla düşünmez. çarşı demez pazar demez düğün demez bayram demez yani anlayacağınız her ortamda tartışır bağırır. ben hep sessiz kalırım elaleme rezil olmayalım diye. keşke bu huyunu evlenmeden önce farkedebilseydim....

sokakta ,yada eş dost yanında asla tartışan taraf olmamaya , alttan almaya gayret gösteririm , sonuçta kimse kimsenin kavgasını gürültüsünü çekmek zorunda diildir.sokakta kavga eden kimseye rastlamadım bu güne kadar aman rastlamıyımda... dayanamam ezilen tarafı müdafa etmeye kalkarım neme lazım:olmaz:

Back
X