• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolda kavga eden çiftler...

bi çok kez şahit oldumm böle olaylara.
en son sinemadan çıktımm.
ablamı bekliorumm dışardaa.bağırma seslerini duydumm.baktım.genç sevgililer.
evli olduklarını sanmıorum.kıza bağırıo.
sora bi tokat attı kıza.
vayy senmisin atan kız buna bi saldırdı.tekme tokat.oğlan başa çıkamadı.yanlarından bi çift geçiodu.onlar ayırdı.
ne kadar ayıp ne kadar küçük düşürücü bi durum.

sadece sevgilimden eşimden değil tanıdığım herkesten bu konuda dikkatli olmasını isterimm.bu bi saygı belirtisidir.ve saygısızlığa tahammülüm yok:olmaz: konuşuosan adam gibi oturup küçük harflerle konuşcann.

bu 14 şubatta alışveriş merkezinde eşimle gezerken bir çift (sevgiliydiler) çok kötü tartışıyorlardı. kız ağlamaklıydı galiba bu özel günde umduğunu bulamamıştı. çocuğa sanırım yedikleri yemeğin parasını vermeye çalışıyordu(cafelerin olduğu kattaydık). çok kötüydü ya.

oo benım sevgılımle yolda tartışmalarımmeşhurdur ama ben hıc umursamam bana bakıyolarmıs vs vs hıc umrumda olmaz vallahı o an ona odaklanır anın keyfını cıkarırım:)

ben veya eşim asla uluorta tartısmayız..bi sorun varsa onu eve saklarız veya yalnız oldugumuz bır ortamda acarız sorunlu olan konuyu.. evde dahil sesımızı asırı derecede bagıra cagıra tartısmamız olmamıstır.. olmasında zaten.

Back
X