• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolda tanımadığı erkeğe çay içmeyi teklif etmek

Taktik müthişmiş yalnız. :dondurma:
Bir tane de bende var. Hatta daha geçen kış oldu. Lapa lapa kar yağıyor, eve varayım diye ekstra çaba sarf ediyorum zaten. Biri başıma ekşidi, illa tanışalım diye. Ben bir yandan yürüyorum, bu hala elindeki kartı uzatıyor bana. Yeminle paparazzilerden kaçan ünlüler gibi hissettim kendimi. Koskoca bir caddeyi yürüdü benle, en son ben de çığırtkana bağlamıştım. İstemiyorum diyorum, rahat bırak beni diye bağırınca fena olmuştu. :deli:
Kartli martli adammış bir cay icse miydiniz ki:KK70::KK70:

Konuyu dagitacagim ama sen bunu yazinca manyak bir anim geldi aklima.
Universite son siniftayim, tramvayla okula gidiyoruz. Karsimdaki cocuk da bildigin kesiyor beni.Tam kampüsün girisi hani turnikeler falan, herkesin biriktigi yer.
Çocuk geldi , biraz konusabilir miyiz diye. Ben de gayet nazik bir sekilde reddettim, konusmak istemedigimi söyledim. Israr etti, hayir lutfen istemiyorum dedim.
Cocuk herkesin icinde bana bir bagirdio_O
Hayvan misin be hayvan, insan gibi konussana vs vs:olamaz:
Ben bildigin mal gibi kaldim orda:KK53:
Muhtemelen cevredeki herkes benim onu taciz ettigimi falan dusunmustur:skandal:, oyle bagirdi cagirdi cekti gitti sonra da
Dusununce iyi taktik aslinda:KK70::KK70:
Böyle bir çocukla zaten konuşmaya değmezmiş adam akıllı reddedilirsen çeker gidersin naz yaptığını mı zannetmiş acaba zaten türk erkeklerinin aklı böyle çalışıyor bir kadın hayır diyorsa aslında bu evettir ama naz yapıyordur

Basit kiz sandiysa iste:confused:
Reddettim işte, zor kız oldum ya. :KK53:
Şaka maka bu sene ufak bir flörtüm oldu, ondan numarasını isteyen bendim ilk başta. :D Yani sokakta tanımadım tabi de, yine de ilk adımı atan bendim sonuçta. :dondurma: Pişman değilim bir daha olsa bir daha yaparım.
Adam nasıl etkilendiyse işte kaçırmak istememiş:KK53:
Aman işte 2 dakikada neyimden etkilendiyse artık. Şüphe çeken tarafı o zaten. Ben biraz bütüncül bakarım, birini tam manasıyla beğenmem vakit alır. Yani azıcık tanımam, karakterini vs. tartmam gerekiyor. İlk görüşte aşk dönemlerini geçeli oldu bayağı. :işsiz:

Erkek arkadasiniz sizi kiskandirmak.icin yalan uydurmus..
Tanimadigi erkege cay icmeyi teklif edeni hic duymadim inanmam da acikcasi boyle egolu hayallere..

Yok böyle bir dünya!

Palavra palavra palavra....

Erkekler nasıl ilk gördüklerinde teklifte bulunuyorsa kadınlar da bulunabilir , hangi devirde yaşıyoruz . Sevgilin seni kıskandırmak için anlatmışta olabilir.
Benim sevgilime öyle teklifte bulunmasınlar da kötü olur:110:

Kızlarla kendi tanışmak istemiş de sizin duyma ihtimalinize karşı böyle bi yalan söylemiş olabilir mi acaba diğeri cok ütopik geldi banao_O
Öyle bir insan değil , yalan diyenler olmuş ama yalan olmadığını biliyorum. Bana anlatması da garip gelmedi başıma gelince ben de anlattım amacım kıskandırmak değil bak değerimi bil kapılırım demekti bir nevi:halay:

Öyle bir insan değil , yalan diyenler olmuş ama yalan olmadığını biliyorum. Bana anlatması da garip gelmedi başıma gelince ben de anlattım amacım kıskandırmak değil bak değerimi bil kapılırım demekti bir nevi:halay:
Degerimi bil kapılırım demek kıskandırmak oluyor zaten?:KK16:
Kime o öyle bi insan değil dediysem öyle bi insanın alası çıktı,umarım sevgiliniz sizi yanıltmaz ne diyelim:KK54:

Degerimi bil kapılırım demek kıskandırmak oluyor zaten?:KK16:
Kime o öyle bi insan değil dediysem öyle bi insanın alası çıktı,umarım sevgiliniz sizi yanıltmaz ne diyelim:KK54:
Dediğiniz gibi umarım çıkmaz ama 5 senede (2sene aynı evde) tanıdığımı düşünüyorum

Saçmalık..
Benim erkek arkadaşım bir yerde garson olarak çalışırken çay bardağının altına numarasını yazmış hanımefendi.ler.. Ve bu bir kere olmadı. Üstelik sevgilimin parmağında yüzük de vardı...

Back
X