Yolda Tanışma, Ne yapmalıyım?

O şimdi yeni avlarının peşine düşmüştür.Yarın hangi caddede,sokakta beklese diye plan yapıyordur. (Aman dikkat hanımlar)
Seninle uğraşmaz daha,rahatla.

kesinlikle bir daha görüşme ve konuşma bu tip insanların niyeti hep belli aklınca seni etkilediğini sanıyor biraz da yakışıklıysa niyeti zaten takılmalık

kesinlikle bir daha görüşme ve konuşma bu tip insanların niyeti hep belli aklınca seni etkilediğini sanıyor biraz da yakışıklıysa niyeti zaten takılmalık

kim bilir yol boyu kaç kızı çevirip anı taktiği uygulamıştır hatta arkadaşlarını arayıp olanı biteni de ballandırabalandıra anlatmıştır insan yalnızken ve sevgi arayışı içindeyken her şeyi fark edip göremiyor

Valla kızlar gözlerinizi dört açın. Böyle derdi sadece abazalık olan tiplerin yanı sıra bir de işin daha büyük tehlikeli olanları var, böyle boylu poslu, dikkat çekici, şık giyimli bir iki erkek, Nuri Alço misali, alış veriş merkezlerinde, cafeteryalarda resmen kız avına çıkıyorlar, ve bunlar aslında sadece işlerini yapıyorlar, anlamışsınızdır sanırım. Böyle şeyler sadece filmlerde olmuyor, aman diyim kızlar, dikkat dikkat dikkat...

insan sevilmek istiyor bazen bu hislere yenik düşebiliyoruz. kendini sakın suçlama. hem önyargılı olmak istememişsin. kendi karaktersizliği. yıllar önce bir siteden biriyle tanışmıştım. hoş sohbet falan adam yanıyorum diyip durmaya başladı. o zamanda ramazan ayı çok sıcak falan. meğer niyeti farklıymış. erkekler malesef böyle. sen zaten numaranı vermeseydin orada hakaret edecekti veya başka bir şey yapacaktı. ucuz yırtmışsın canım

Üzülme, kendine kızma, insan boşluktan bazen saçmalayabiliyor..

1 günlük bi hayat dersi de, geç git, kendini kötü hissetme, dingili telden engelleyemiyosan operatörden engelle rahatsız ederse..

ben olsam numaraımı vermezdım,evliyim diyorum böle dan dıye gelenlere,arkadaşlardan şahıt olmuşluğum var,bende karşıyım netten,yoldan,bardan,ama sonuçlar gayet ıyı olanlar var,nerde tanışcak bu mıllet,otobüsde,uçakda,yolda,barda,bırde böle var,bilemedim,komşumuz zengin kuyumcu,karısı arabasına otostop yapmış öle tanışmışlar,geçen arkdaşıma cafede bırı gelmişsohbet muahabet,eve bırakmış,numarasını vermiş,çocuk çok etkilenmş,sonra ne oldu bılın,çocuk bır daha aramamış :)al sana iki örnek

bende yanlizim anliyorum seni ama herseyin bir zamani var, buna inaniyorum
sende zamana birak
Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Teşekkürler canım dün bayağı ilgilendin benle. Sabah baktım arama yok. Daha iyiyim düne göre, akşamları daha kötü oluyorum nedense canım sıkkınken...

O şimdi yeni avlarının peşine düşmüştür.Yarın hangi caddede,sokakta beklese diye plan yapıyordur. (Aman dikkat hanımlar)
Seninle uğraşmaz daha,rahatla.
Sağ ol tatlım, rahatladım biraz düne göre. Ben de ne bileyim, anın şaşkınlığı ile basiretim bağlandı, ben gibi değildi hiç ya. Hayret ediyorum ne olduysa bana?
Sağ ol tatlım açtım gözleri artık. İyi ders oldu, birkaç saatte mevzuu döküldü zaten dün.

Beni daha iyi anlatamazdın, tam olarak böyle oldu. Ben çok katı biriyimdir, koskoca üniversitede bir kişiyi yanıma yaklaştırmadım geçen yıl. Ama baktım yalnız kalıyorum, dedim az fırsat ver. Ama demek ki vermemem gerekiyormuş, hata yaptım işte. Bir daha kimseye şans mans yok.
Üzülme, kendine kızma, insan boşluktan bazen saçmalayabiliyor..

1 günlük bi hayat dersi de, geç git, kendini kötü hissetme, dingili telden engelleyemiyosan operatörden engelle rahatsız ederse..
Sen de beni iyi anlamışsın, teşekkürler. Aynen sıkı bir ders oldu, buzlu su gibi kafamdan aşağı geçirdi işte elin oğlu. Zaten dünden beri ses yok, seri herhalde başkaları sıradadır bana vakit kalmıyordur, yani umarım
Ben de öyle dedim kendimce, okulda yüz verme, kütüphanede yüz verme, spor salonunda bakma nerede tanışacaksın sen sorunlu dedim. Demez olaydım

Yaaa choppp, 1 saat evvel ayrıldık, çat diye hayır mı diyeyim? Öffff ne güzel bir kaşık aşım ağrısız başım takılıyordum
slm lar nacizane fikrim çok etkilendiyseniz tanımanızda bi sakınca yok zaten tavırlarıyla belli eder kişilini çünkü direk redderseniz aklınızın bir köşesinde kalır saygılarımla

slm lar nacizane fikrim çok etkilendiyseniz tanımanızda bi sakınca yok zaten tavırlarıyla belli eder kişilini çünkü direk redderseniz aklınızın bir köşesinde kalır saygılarımla
Sağ ol tatlım ama tee dünden belli oldu işin rengi. Adamın niyeti pis çıktı. Kızlar bakın beni gördünüz, aman diyeyim düşmeyin.

yok artıkkkkorku filmi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…