Zaten içine kapanıktım, şimdi tümden kabuğuma çekileceğim işte.Oyle deme, kendıne de kızma. Senın sucun ne etraf oyle adilerle dolu kiBöyle ınsanlar yüzünden kımseye guvenemez hale geldık.
Bir daha kolayına güvenemem ki zaten. Dün gece uyuyamadım bile, öyle etkilendim ki.Olabilir böyle şeyler tabi en kötü yanı dünyada kimseye güvenmemen gerektiğini öğretiyor hayat.
Teşekkürler canım dün bayağı ilgilendin benle. Sabah baktım arama yok. Daha iyiyim düne göre, akşamları daha kötü oluyorum nedense canım sıkkınken...
Üzülme canm,engelle gitsinKeşke ben de hemen def etseydim. Çok pişmanım çooookk.
Gülüm dün o rüya kabus olduÇok yakın bir arkadaşım evlenmek üzere..
Konu netleşmiş ama, yazmadan edemedim, bir süre temkinli olup, gerçek bir rüya yaşayabilirsiniz..
Engelledim numarasını zaten. Bir daha da görmem inşallahÜzülme canm,engelle gitsin
Kendinizi suçlamayın. Tanıdığınız biri de olabilirdi, kötü niyetli insanın alnında yazmıyor. Sizin başınıza yolda gelir başkasının başına iş yerinde ya da okulda gelir aynı şey. Adamın peşinize düşeceğini sanmıyorum muhtemelen başkalarına yönelecektir herkeste şansını deneyen tipler vardır onlardan birine benziyor. Konuyu buraya yazmanız iyi oldu hepimiz ders çıkardık sizin yaşadıklarınızdan. Geçmiş olsun. Ayrıca hayata küsmenize gerek yok, doğru insanın nerede ne zaman karşınıza çıkacağı belli olmaz. Daha dün yazmıştım evimizde bile güvende değiliz diye. Sadece biraz daha dikkatli olmak gerekiyor. İyi insanlar da var inanın, umarım karşınıza o iyi insanlardan biri çıkar tez vakitte. Sevgiler.Sağ ol canım. Aklı başında halimle bu duruma geldim, bir de olmasaydım ne olurdu bilemiyorum. Çok şaşkınım inanamıyorum ya ben mi yaptım diyorum hala ara ara.
Yok zaten bir daha tövbe ya. Görüşür müyüm hiç böyle bir adamla.
Çok ama çok sağ olun. Siz olmasaydınız atlatamazdım bu meseleyi. Evet iyi ki de yazdım, hem doğru hareket edebildim hem de ne kadar insan okursa şu konuyu, o kadar iyi. İbret olur işte.Kendinizi suçlamayın. Tanıdığınız biri de olabilirdi, kötü niyetli insanın alnında yazmıyor. Sizin başınıza yolda gelir başkasının başına iş yerinde ya da okulda gelir aynı şey. Adamın peşinize düşeceğini sanmıyorum muhtemelen başkalarına yönelecektir herkeste şansını deneyen tipler vardır onlardan birine benziyor. Konuyu buraya yazmanız iyi oldu hepimiz ders çıkardık sizin yaşadıklarınızdan. Geçmiş olsun. Ayrıca hayata küsmenize gerek yok, doğru insanın nerede ne zaman karşınıza çıkacağı belli olmaz. Daha dün yazmıştım evimizde bile güvende değiliz diye. Sadece biraz daha dikkatli olmak gerekiyor. İyi insanlar da var inanın, umarım karşınıza o iyi insanlardan biri çıkar tez vakitte. Sevgiler.
Ne küçüğü ayol, 23 yaşındayım. Koca kazık bu haltı yedi.kaç yaşındasın canım sanırım yaşın küçük söylediğin gibi bir olay benim de başıma gelmiş ti
Canım adam evli miydi bilemem ama niyetinin iyi olmadığını dün tecrübe ettimaynen bu şekilde başlıklı yazı okumuştum adam evli çıkmıştı
adamın niyeti kötü diyorsunuz hiç yanaşmayın o zaman
Canım adam evli miydi bilemem ama niyetinin iyi olmadığını dün tecrübe ettim
Çoktan yaptım onu canım, yapışmaz inşallah bana. Onun derdindeyim sadece.tamam canım tekmeyi bas iyi olmadığını anlamışsında
Çoktan yaptım onu canım, yapışmaz inşallah bana. Onun derdindeyim sadece.
Teşekkürler canım. Ben de ümitlenmiştim, bu defa yanılırım belki demiştim ama yine şaşırmadım. Her defasında aklı fikri kadının etinde olan erkeklerle karşılaşmaktan çok sıkıldım...Sapıklığa bağlamasa şaşırdım.
Memleketimde düzgun insanlar kaldı hala diye sevinirdim ama..
Maalesef hayal kırıklığı olmuş.
Geçmiş olsun diyelim arkadaşım.
Raporluyum mu deyim adamayapışırsa kolayı var bak benim 46.lık raporum var cezai hükmüm yok
beni sinirlendirme ortadan kaybederim seni
Raporluyum mu deyim adamaİspat isterse?
hahahaha Allah razı olsun, iyi güldüm sayende.uyduruk oyuncak silahı alırsın
el ayağına 2 tane sıkayım da anlarsın dersin
ya aslında ergenken biri musallat olmuştu bana telde
o kadar sinirlendim ki şu an deli hastenesin den kaçtım mezarlıktayım
s.kini keser ailene gönderirim dedim
ne bir daha aradı ne bir daha sordu
ordan aklımda kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?