Yolda yürürken eteğiniz açılmış veya bir kafede otururken iç çamaşırınız görünüyor...

Yolda yürürken eteğiniz açılmış veya bir kafede otururken iç çamaşırınız görünüyor...

• Ankete Katılan
    157

etek altını gözükmesinin ihtimali yok otururken dikkat ederim ama fermuardan korkuyorum iyi kapatmayınca yada bozuk olunca fermuar açılabiliyor.. başıma geldi ama kimse farketmeden eşim farketmiş, hemen değiştirdim... birdahada aynı pantolonu giyinmedim.
düşünmesi bile kötü :bbo:

kibarca tesekkur ederim, kendime ceki duzen veririm, kalkar gidermiydim bilemiyorum... gitmezdim herhalde

ama ben birşeyi anlayamadım bak şimdi. neden adam gelip uyarıyooo,. yaff var mı bööle adamlar. hani genelde oturup seyretmeyi tercih ederler gibin geliyoo bana...:uhm:

Ben de kibar bir şekilde teşekkür ederim ve kıyafetimi düzeltirim

Benim başıma geldi daha önce kaydirigubbakcemile3
Eteğimin fermuarı açılmış yürüyorum bi süre sonra arkamdan biri bakarmısınız dedi arkamı döndüm çocuk bana asılacak sandım ters ters baktım fermuarınız açılmış dedi kafamçokkarıştı birden benim suratı görecektiniz
O şaşkınlıkla teşekkürde edemedim bişeyde diyemedim çocuk söyleyip hemen geldiği yöne geri döndü hızla uzaklaştı.Demekki daha fazla rezil olmayayım diye sırf söylemek için peşimden geldi söyledi yoluna döndü sonra.Çok utanmıştım ama

geçen biri anlattı yolda giderken bi kız görmüş elbise ve altındada tanga giyiyormuş tam arkasında 4 5cm lik sökük kıza gidip arkanızda sökük var galiba iç çamaşırıda giymiyosunuz demiş kızda yazık garibim duyar duymaz hemen elini arkaya koyup yaaaa demiş:tomato:

böyle bişey başıma hiç gelmedi umarım bundan sonrada gelmez :Saruboceq: ne yaparım bilmiyorum :1no2: ama umarım o kişiyle ömür boyu birdaha karşılaşmam

Ben de kibar bir şekilde teşekkür ederim ve kıyafetimi düzeltirim
benim de başıma ,gelmedi. ama uyarana teşekkür etmekten başka bir şey yapılmaz sanırım. ve de ,düzeltmekten.... neyseki genelde pantalon giyerim......................

eger bunu söyleyen eger bayansa tesekkur ederim durumu düzelterek ordan ayrılırım ..eger erkekse sen benm orama buramamı bakıyorsun derim

eger bunu söyleyen eger bayansa tesekkur ederim durumu düzelterek ordan ayrılırım ..eger erkekse sen benm orama buramamı bakıyorsun derim

bak bu iyi numara birde milleti galyana getiririm adami taslatirim sonra gelsin siradaki kurban oleyyyy

ahhh düşünmek bile istemiyorum. çok utanırım vede hemen ortadan kaybolurum oralara bidaha uğramam herhalde:) Allah yaşatmasın.

malesef nişanlıyken eşimi bekliyordum kafede....
yaz günü keten kumaştan capri vardı üstümdede....

neyse eşim gelmiş taa uzaktan görmüş fermuarımın açık olduğunu bende hafifçe sandalyeyi masadan uzaklaştırmış, birşeyler okuyordum...öyleki üstümdeki yüksek bel ve fermuarda açık olunca apey bir açıklık oluşmuş önümde meğer...

hemen uyradı,hemen fermuarımı çektim,hemen masaya para bırakıp hemen çıktık ordan...sanırım tüm bunlar abartmıyorum ama 10-15 saniye falan sürdü...

işte,o gün yaşadığım talihsizlik,bu gün anı ve fobi olarak duruyor bende....

öyel bir duruma asla düsmem cünki dikkat ederim genelde

farzedelim oldu ozaman utanip tsk ederim uyardigi icin

meslek lisesinde calışıyordum karsımda yasları 15 ve 20 arsında değişen 18 öğrenci derse girdim ön sıradan bi kaç kişi bana bakıp gülüyorlar tabi bu sınıf daha dogrusu okulda kız öğrenci yok

neden gülüyorsunuz diye sordum içlerinden en safı dükkan dedi ben dank ettim o zaman masanın altında cektim fermuarı allahtan bişey görünmüyor içten cıtcıtlı badi giymiştim
aradan 2 dakika gecti sınıfa gec kalan bi öğrenci girdi
aynı sey ondada vardı sınıftakilere dönüp bakın her insanın basına gelebiliyormuş dedim de sakaya vurdum yoksa cook feci ağlayacak durumdaydım yani hala da utanırım düşündükçe

kibar bi sekilde tesekkür ederim...gülerek alayci bi sekilde söylediyse tavrim degisir tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…