Yolda yürürken eteğiniz açılmış veya bir kafede otururken iç çamaşırınız görünüyor...

Yolda yürürken eteğiniz açılmış veya bir kafede otururken iç çamaşırınız görünüyor...

• Ankete Katılan
    157

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
46
- Yurtdışı
Yolda yürürken eteğiniz açılmış veya bir kafede otururken iç çamaşırınız görünüyor. Siz bunun farkında değilsiniz ve bir bay gelip sizi kibarca uyarıyor. Tepkiniz ne olur? fisfisfis

ya ben o duruma gelmemek icin zaten dogru dürüst yolda yürürüm
veya kafede otururum..nasil görmem veya farketmem böyle biseyi safmiyim??sırnaşık şey

Yolda yürürken eteğiniz açılmış veya bir kafede otururken iç çamaşırınız görünüyor. Siz bunun farkında değilsiniz ve bir bay gelip sizi kibarca uyarıyor. Tepkiniz ne olur? fisfisfis

Şöyle bir tepki veririm:belirtiniz ...
Büyük ihtimalle çok utanırım,yerin dibine girmek tabirine uyarım...:utangac::utangac:
Çok kızarım kendime çoook:mymeka:
Teşekkür eder,kafedeki hesabımı da öder,hızla uzaklaşırım oradan..kaydirigubbakcemile4

Kibar bir şekilde teşekkür eder, kafamı bile yerden kaldırmadan hesabı ödeyip kaçarım.UTANCIMDAN.

Vay anasunu, ne fentezi ama:utangac:

Teşekkür eder, kendime çekidüzen verir, ortama takılmaya devam ederdim kanımca

Bende kibar bir şekilde teşekkür eder ve kıyafetimi düzeltirim + çok utanırım ve hemen orayı terkederim bir dahada mümkünse gitmem

Şöyle bir tepki veririm;belirtiniz bunu oyladım cnm

O an benim bittiğim andır çok utanırıım üstümü düzeltip çaktırmadan tüyerimkaydirigubbakcemile

açılsın nolcek etek giymişsem tayt giyerim :roflol:
uyarması beni utandırır görünmesi değil -tatlicadiarzu-

düzeltir,olabildiğince hızlı oradan uzaklaşırım ...uzun bir süre o civardan uzak dururum, hatta bir daha uğramam bile...:utangac:.

heec bısey olmamıs gıbı toparlanır
saga sola bakınır otururdum
mahcup mahcup gulerdım fln böle onume bakardım kafayı kaldırmazdım heralde

Önce şaşırırım, sonra teşekkür ederim, sonra güzelce üzerimi düzeltirim, sonra adamın gitmesini bekler o gittikten sonra gülme krizine tutulurum, ben gülmekten fenalık geçirirken davul olup çatlamamı dileyen arkadaşlarım tarafından olay yerinden jet hızıyla uzaklaştırılırım.
Evet muhtemelen böyle olur.

Sirf kibarlik olsun dite tsekkürederim ama

o anda hangi renkte olurum bilmiyorum..

kaydirigubbakcemile3 bana olmuştu böle iğrenc bir durum pantolonum wardı altımda.fermuarım acılmış :1closedeyes:hiç bilgim yokk içimdede fuşyaaa süslü püslü bi kilot kaydirigubbakcemile3dolmuştan indim koşa koşa dükkan gidiyorumm adam durdurduu bende acelem war die sinirli sinirli ne var:kızgın: dedim.utanarak " ımmm şeyy yaa fermuarınız acık kalmışta" dedii.:1shok::1shok:hiç bi tepki weremedim sadece adamın suratına bakakaldımm oda bana bakıyoo öylece kaldık bir iki dakika kadarrr.....baya şok oldum sonra dannkk etti fermuarı cektim hızlıca ilerledim hiç saol bile diyemedimmm:utangac:

Son düzenleme:
Back
X