Yolda yürüyen kadınlardan kıskanmak.

Çok kötü bir huyum var. Erkek arkadaşımla dışarı çıktık diyelim, yolda yürüyen şortlu etekli kadınların bacaklarına gözü kaydığı an tüm moralim bozuluyor ve eve dönmek istiyorum. Sakın yanlış anlamayın bende şort ve etek giyen biriyim, ki malum yaz. Saniyelik bir bakışı olup başını hemen çeviriyor, ama çok kez bakışlarını gördüm. Dikkatlice asla değil önümüze çıkan birine nasıl bakıyorsak öyle. Başı önde de gezemeyeceğine göre normal diyorum ama içim içimi yiyor. Tam önümüzde güzel bir hatun oluyor mesela bacaklar sütun. Bir de benimkiler... roberto carlos :) Dediğim gibi yazın bir rahat rahat huzurlu gezemiyorum bu saçma düşüncelerle uğraşmaktan. Kendisine hiç söylemedim, belli de etmedim. Galiba baktığı herhangi bir kişiyi beğenmesinden bile endişe duyuyorum. Bu durumu nasıl aşabilirim? Ailesiyle de tatile gidecek yakın zamanda. Aman bendeki mutsuzluk, çökkünlük... Beni anlayıp yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Tatlım adam seni seviyoki senin yanında. Boşver mutlu ol anı yaşa ve sevgiline mutlu olduğunu hissettir. Senin güler yüzün o sütun bacaklardan kat kat daha iyi gelecek adama:)

Back