• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoldaş Aranıyor!

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.808
798
Pko lu, 82 kiloyum yarıyıl tatilinde kız isteme yaz tatilinde düğün var ve ben kilo veremiyorum. Çalışıyorm, 2kez diyetisteyene gittim diyet yapsamda 1 kilodan fazla veremiyorum versemde geri alıyorum sonra vazgeçiyorum. Sihirli bi değnek olsa zayıf, erkek arkadaşının yanına yakışan biri olsam keşke. Artık birşeylere başlamak ve 20 kilo vermek istiyorum. Çabamı sizlerle paylaşıcam nasipse, bana yoldaş olun lütfen. :34:

Pko lu, 82 kiloyum yarıyıl tatilinde kız isteme yaz tatilinde düğün var ve ben kilo veremiyorum. Çalışıyorm, 2kez diyetisteyene gittim diyet yapsamda 1 kilodan fazla veremiyorum versemde geri alıyorum sonra vazgeçiyorum. Sihirli bi değnek olsa zayıf, erkek arkadaşının yanına yakışan biri olsam keşke. Artık birşeylere başlamak ve 20 kilo vermek istiyorum. Çabamı sizlerle paylaşıcam nasipse, bana yoldaş olun lütfen. :34:

merhaba canım.hoşgeldin.aynı kilodayız.olur bence.yediklerini paylaş spor yapabiliyosan onu paylaş burda.destek olalım.kilolardan kurtulalım.

Pko lu, 82 kiloyum yarıyıl tatilinde kız isteme yaz tatilinde düğün var ve ben kilo veremiyorum. Çalışıyorm, 2kez diyetisteyene gittim diyet yapsamda 1 kilodan fazla veremiyorum versemde geri alıyorum sonra vazgeçiyorum. Sihirli bi değnek olsa zayıf, erkek arkadaşının yanına yakışan biri olsam keşke. Artık birşeylere başlamak ve 20 kilo vermek istiyorum. Çabamı sizlerle paylaşıcam nasipse, bana yoldaş olun lütfen. :34:[/QU

merhaba bende bugün başladım diyete ve bugün üye oldum seve seve sana yoldaş olurum yazalım hergün yediklerimizi kilolarımızı motive edelim birbirimizi...

arkadaşlar bende katılayım yoldaş olarak bir türlü başlayamadığım bir diet var bende 73 kg mım ve artık hiç bir kıyafetim olmuyor. Bir türlü girip devam edemiyorum. Lütfen uyguladığınız dietleri ve sonuçlarını paylaşın bende takip edeyim birde bu günlükteki arkadaşlar geceleri müsaitseniz 15 dk. da olsa aynı saati kararlaştırıp siteye girelim mi hem sorularımız olursa rahatça sorabiliriz. Benim ciddi desteğe ihtiyacım var da:( Böylece gaza gelirim belki yoksa bu boyda bu kilo pek parlak görünmüyor sonum.

tabiyki yapabilirsin devam et ve sakın vazgeçme... bak düğününde süper ince bir gelin olucaksın devam edersen... sadece hayal et ve iradeni koru... kolay gelsin...:kkk:

merhabaaa ben de 82 kilodaydım 4 kilo verdim. aslında bakarsan sen zayıf olmayı hayal ediyorsun, zayıflayabilmeyi değil ! değnek olmadığı için kendinin yapabileceğine inanmalısın yoksa boşa gider çabaların, vazgeçmek yok....

hoşgeldin canım aynı kilolardayız ben aynı zamanda 13.takımdayım diyet gurupları bölümünde motivasyon çok güzel uğra istersen

ben geldimmm. nişan nikah eş durumu tayini hepsi istediğim gibi oldu. Kapalı 44 beden nişnlık giydim üzerime güzel oldu fakat malumunuz geniştim baya :43: düğününm haziran sonu yine aynı şekilde geniş kıyafet almak istemiyorum :43::43::43::43:

Back
X