• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolk kese ve embriyo yok

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zngr19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zngr19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2025
72
18
3
32
Selam hanımlar, şu an o kadar zor durumdayım ki ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum. Tüp bebek tedavisi gördüm 3 günlük embriyo 4 kasımda transfer oldum. 3 kez beta ölçüldü 2 gün ara ile. 97 , 338, 1336. Bir kaç gün sonra kese gormeye gittik gayet güzeldi kese 6mm di. Doktor artık kadın doğuma yönlendirdi kalp atışı insan duyulacak dedi. 10 gün sonra yönlendirdiler gittim hafif kanamam oldu kan uyuşmazlığın var diye ignede oldum kese de görünmedi. Doktor şu an yolk ve embriyo yok kese 11 mm dedi bu hafta görsek iyi olurdu ama olmazsa haftaya endişeleniriz dedi. Sonra kahverengi kanamam oldu ama bir günlük pedi doldurmadı ve kullandığım fitille beraber gelmişti. 4 gün sonra bir daha gittim kese 16 mm evet kanama var kese kenarında ve hala yolk ve bebek yok dedi boş gebelik tanısı koydu. Hafta olarak bilmiyorum kendisi 20 ekim olarak baz aldı. Şimdi bu hafta perşembe cuma bir daha bakalım ama çook çok düşük ihtimal olursa mucize olur dedi. Kanamam yok şu an ama gebelik belirtilerim yok bir anda kayboldu sanki. Eşim başka doktora gidelim diyor kese 25 Mme kadar bekleyen var. Bilmiyorum okadar zor ki beklemek benim gibi yaşayan oldu mu açıkçası hiç ümitli değilim😓

Kimse yok mu yorumlayabilecek ya da aynı süreçten geçen 😕

Yaşamadım ama umarım gözükür bir dahaki sefere bu arada karından mı bakıldı

Selam hanımlar, şu an o kadar zor durumdayım ki ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum. Tüp bebek tedavisi gördüm 3 günlük embriyo 4 kasımda transfer oldum. 3 kez beta ölçüldü 2 gün ara ile. 97 , 338, 1336. Bir kaç gün sonra kese gormeye gittik gayet güzeldi kese 6mm di. Doktor artık kadın doğuma yönlendirdi kalp atışı insan duyulacak dedi. 10 gün sonra yönlendirdiler gittim hafif kanamam oldu kan uyuşmazlığın var diye ignede oldum kese de görünmedi. Doktor şu an yolk ve embriyo yok kese 11 mm dedi bu hafta görsek iyi olurdu ama olmazsa haftaya endişeleniriz dedi. Sonra kahverengi kanamam oldu ama bir günlük pedi doldurmadı ve kullandığım fitille beraber gelmişti. 4 gün sonra bir daha gittim kese 16 mm evet kanama var kese kenarında ve hala yolk ve bebek yok dedi boş gebelik tanısı koydu. Hafta olarak bilmiyorum kendisi 20 ekim olarak baz aldı. Şimdi bu hafta perşembe cuma bir daha bakalım ama çook çok düşük ihtimal olursa mucize olur dedi. Kanamam yok şu an ama gebelik belirtilerim yok bir anda kayboldu sanki. Eşim başka doktora gidelim diyor kese 25 Mme kadar bekleyen var. Bilmiyorum okadar zor ki beklemek benim gibi yaşayan oldu mu açıkçası hiç ümitli değilim😓
Canım bir önceki tüp bebekte böyle oldum ilaçları bıraktım 3 gün sonra düşmüştü kendimi çok kötü hissetmiştim allah kolaylık versin

Üzülmeyin aksi durum olsa da hamile kalabiliyorsunuz insanlar defalarca denemek zorunda kalıyor

Üzülmeyin aksi durum olsa da hamile kalabiliyorsunuz insanlar defalarca denemek zorunda kalıyor
Üzülmemek elde değil maalesef bir çırpıda olmuyor o. İnsanların defalarca denemesi benim şu an acımı yada tedirginliğimi de bastirmiyor. Ben ilk olarak yaşadığımı yaşadıklarımı bilirim. Başka defasını düşünmem şu an içten bile değil. Kaldı ki bu durumlara hakimseniz eğer süreç olarak maddi manevî zorluğu bilirsiniz. İkisi bir arada hemen olmuyor maâlesef. İlk defa olması üzülmemem için sebep değil.

Kimse yok mu yorumlayabilecek ya da aynı süreçten geçen 😕
Canım bende aynı durumu yaşadım fark olarak benim yolk kesesi vardı ama embriyo gelişmediği için maalesef kürtaj olmuştum inşallah sen güzel haberler alırsın Allahtan ümit kesilmez🤲Dualarım seninle

Canım bende aynı durumu yaşadım fark olarak benim yolk kesesi vardı ama embriyo gelişmediği için maalesef kürtaj olmuştum inşallah sen güzel haberler alırsın Allahtan ümit kesilmez🤲Dualarım seninle
Âmin canım benim çok teşekkür ederim umudum yok ama yarın başka doktora artık. Bakalım hayırlısı 🙏

Ben yaşadım ama benim de yolk vardı gelişim geriliği v vardı doktor dediki bir hafta daha bekleyelim dedi 10 haftaada kürtaj oldum yani benim gittim yerde bir kız vardı oda 8 hafta da görmüş bebek

Son düzenleme:
Ben yaşadım ama benim de yolk vardı gelişim geriliği v vardı doktor dediki bir hafta daha bekleyelim dedi 10 haftaada
Benim şu an haftayı hesaplayamadi embriyo ilk 11 2.de 16 geldi ve çok net konuştu. Sonra sana kalmış istersen 4 5 gün daha bekleyelim dedi. Bana mantıklı gelmedi kese düzenli olarak arttı şekli bozulmadı kanamam çok az oldu şu an bile yok. Neleri araştırdiysam 25 Mme kadar izlenir 25 mmde de gorunmezse eğer boş gebelik tanısı konur diyor içimin rahat etmediği konu bu. Ben illa olsun illa olsun demiyorum hayırlıysa Rabbim versin ama mantığıma yatmadı

Back
X