Yolk kesesi neden görünmüyor.

yessillim

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2007
822
203
648
40
kızlar merhaba. polikistik overliyim. 2.5 sene sonra kendiliğimden hamile kaldım. çarşamba günü betahcg değerim 5965 idi. bugün anca gidebildim kadın doğum uzmanına. karından ve alttan baktı. kese göründü ama yolk kesesine o kadar bakmasına rağmen göremedi. doktorum olumlu da konuşmadı olumsuz da ama devamlı yolk kesesini görmeliydik deyip durdu. bu arada 5. haftanın ortalarındayım ve kesem ise 9 mm. boş gebelik olabilir mi acaba? bir de aşırı göğüs hassasiyetinden başka hiç belirtim yok. kese boş olduğu için mi acaba. cok stresliyim. benzer durum yaşayanlar lütfen ama lütfen paylaşsın

merhabalar öncelikte stresten vazgeç ve biraz olumlu ol maden bu kadar moralin bozuldu başka bir hekime görün en azından bak bakalım o ne diyecek ve unutma moral bütün vücudunu etkiler yapma güzel düşün güzel şeyler olsun

Canim uzme kendini daha cok kucukmus gorunur insallah. Ben de ilk gittigimde 6. haftadaydim sata gore 5+1 gorundu kese ve yolk kesesi yoktu henuz. 10 gun sonra bebisi de gorduk kalbi de duyduk. Biraz sabir ve bol dua

öncelikle Allah sağ Salim elinize almayı nasip etsin bebişiniziKaçıncı haftada kalp atışını duydunuz

Daha cok küçük 6 7 haftalik olsun gorursunz inşaAllah stres yapma

@Gulgulsen insallah cok tesekkur ederim. 6+5 de gittigim kontrolde duyduk kalp atislarini:)

Gizemtkdmr sen de cok beklemeden duyarsin insallah:) kasik agrim basta cok oldu. Ozellikle 5. haftada adet oluyorum sanip sanip korktum. Simdi de devam ediyor kasik agrisi. Ozellikle ani hareketlerde. Normalmis boyle olmasi

Gizemtkdmr sen de cok beklemeden duyarsin insallah:) kasik agrim basta cok oldu. Ozellikle 5. haftada adet oluyorum sanip sanip korktum. Simdi de devam ediyor kasik agrisi. Ozellikle ani hareketlerde. Normalmis boyle olmasi
Çok saol inş duyarım onun için de daha 10 gün beklemem lazım sanırım:)senin ilk gebeliğin mi?

Çok saol inş duyarım onun için de daha 10 gün beklemem lazım sanırım:)senin ilk gebeliğin mi?
Evet canim benim ilk gebeligim. O bekleyisler hic bitmeyecek inan ki. 10 gun once gitmistim bir sorun olmazsa bir ay sonra gel dedi dr. ama dayanamiyorum. P tesi yine gidicem ben de

Canim uzme kendini daha cok kucukmus gorunur insallah. Ben de ilk gittigimde 6. haftadaydim sata gore 5+1 gorundu kese ve yolk kesesi yoktu henuz. 10 gun sonra bebisi de gorduk kalbi de duyduk. Biraz sabir ve bol dua
Yaa gerçek
Küçük mü gerçekten. Netten baktım ettim sanki bu haftada oluşurmuş yolk kesesi. Kendimi paraladım dünden beri. Oluşur inş cumartesi gününe kadar

Ben de kese var cok şükür ama içinde yolk kesesi oluşmamış. Gebeliğin boş olmadığının en büyük kanıtı imiş ama ben de yok. Betahcg de haftaya göre düşük değil ki geç döllenme desem

Evet canim benim ilk gebeligim. O bekleyisler hic bitmeyecek inan ki. 10 gun once gitmistim bir sorun olmazsa bir ay sonra gel dedi dr. ama dayanamiyorum. P tesi yine gidicem ben de
Bana da doktor 3 ocakta gel görünür dedi kese ama ben git gel stres olmak istemediğim için bekliyorum sanırım ilk gebelikte anne adayları heyecandan duramıyor gibi:)

Normaldr inşallah canım endişelenme. Benim doktorum bhcg nin 17 binlerde olduğunda görmemiz lazım dedi. Bemimkide geç göründü , yedinci haftaya girerken yeni yeni oluşmuş demişti.
Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah.

Aminnnn cümlemize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat...senn nerde yaşıyorsun

Stresten uzak durun iyi dusunun gogus hassasiyeti disinda belitinz olmamasi benve normal bulanti gibi belirtiler 8 haftadan sinra baslamisti bende 5. Haftalardw hic belirtim yoktu

Stresten uzak durun iyi dusunun gogus hassasiyeti disinda belitinz olmamasi benve normal bulanti gibi belirtiler 8 haftadan sinra baslamisti bende 5. Haftalardw hic belirtim yoktu
Bı en büyük stres bana. Öyle bir mucize ile oldu ki... Sakin kalmaya çalışıyorum ama nafile. Dua etmekten ve hayırlısını dilemekten başka çarem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…