Yolk kesesi neden görünmüyor.

Bende carsamba gunu lekelenme yuzunden acile gittim bu arada ben tup bebekle kaldim hamile. Doktor bana transferimden 15 gun sonra gel dedi ama malesef 1 hafta sonra lekelenme gelince apar topar acile gittik. Kesem gozuktu simdilik sorun yok dedi. Proluton deport vuruldum.kan uyusmazligi icinde igne vurdular bir gece hastanede kaldim. Taburcu olcagim sabahda tekrar ultrasona girdim. Kese duruyordu ve yolk kesesine bakti gozukmesi lazimdi dedi. Sonra biraz daha bakinca hayal mayal var daha kucuk oldugu icin gozukmeyebilir dedi. Tam 4 haftalikmis. Simdi 4+4 olduk cuma gunu kontrolum var. Yani keseyi gorduk bide yolk kesesi cikti onumuze. Ilk defa duyuyorm:)

Bı en büyük stres bana. Öyle bir mucize ile oldu ki... Sakin kalmaya çalışıyorum ama nafile. Dua etmekten ve hayırlısını dilemekten başka çarem yok.
Bence kafana takma yokmuş gibi düşün öyle daha iyi hissedersin kendini sürekli araştırma internetten herkesin anatomisi aynı olmadığından farklı sonuçlar alanlar var takılma

İlginç birşey ben de ilk kez duydum ama daha çok küçük sen de takma 6 7 haftada en iyi sonuç ozaman alınır şuan çok erken benim de tedaviyle oldu eşimde sıkıntılar vardı çok şükür çözüme ulaştı henüz keseyi görmeye gitmedim ben

Sat tarihin ne ve bthcg en son kaç çıktı biliyor musun

Kız bı dur neden aglıyomıssun bak benımkını anlatayım azcık rahatla :) ben 4 bucuk yıl ınfertılıteyle ugrastım hemde en zoru sebebsız... Neyse asılama vs defalarca negatıf en son doktor kıst olustu ,bır ay ara dedı ne duzenlı ılıskı yaptım ne de yumurtlama gunumu bıldım... zaten moral olarak eksılerdeydım, kıst falan cıktı ya umudum kalmadı. o ay bı kac kez ılıskı yaptık, o da cocuk ıcın degıl... sansa ben o ay hamıle kaldım :) snra gttım dktr adete gre 6 haftalık olman lazım ama kesınlıkle 6 haftalık degıl dedı, eeee uzulmem gerekn bısey mı var dedım korkma gec yumurtlamıssındır dedı. keseyı 4 haftalıkken 10 mılım grduk aradam 10 gun gectı kese 13 mılım olmus (gunde bır mılım buyumesı lazım ya) bende de acayıp bı rahatlık var doktor gıt dedı uc haftadan oncede gelme dedı tamam dedım. baskası olsa aglar salya sumuk, hıc umursamadım uc hafta snra gttım... benım bebek grundu kalp atısı grundu ama adete gre hala gerıydı en son doktır kntrolumde adete gre ılerde cıktı :) suan 14 haftalıkız yanı bıraz rahat ol... bende en son doktorum pko demıstı ama ınanmadım kac yıldır doktor doktor gezdım hıc bırı demedı dıye ustunde durmadım adetlerımde duzenlıydı kılo sorunum yok sukur, hanı pko da varmıs megerse ne bılelım... sende sakın ol henuz cok yenı acele etme ıyı mı :) Allah o kadar vermıs ya gerısını de getırır EvvelAllah... uzuntun zarar verır bebege, ıyı senınkıler yolk falan yrumda bulunmus, ben uc dktra gıttım ıkı tanesı keseyı agzına bıle almadı. henuz yenı bı olusum var gebesın dıyemeyız beklemek lazım dedıler ben bunları duydugumda besıncı haftamdaydım :) hıc karartma enseyı sen sevıncını yasa hersey yoluna gırer

:))) kız ben doktordan çıktığımda bile bu kadar pozitif olmadım. hay ağzına sağlık canım. olacak evvelAllah .

:))) kız ben doktordan çıktığımda bile bu kadar pozitif olmadım. hay ağzına sağlık canım. olacak evvelAllah .
Doktorubu değiştir bence tatlim bosyere strede sokmus seni.

4 haftalikkenn sadece bosluk seklinde kese gorebilir sadece doktor.

Ben den bir hafta küçük sanırım :)hergün adet sancısı çekiyorum geçeceğini de sanmıyorum (sen nerde yaşıyorsun
Istanbul canm . Bende de var agri ama geciyor soluma yatinca

Istanbul canm . Bende de var agri ama geciyor soluma yatinca
Ayyy hangi yakadasın bana bir yoldaş lazım tanıdık bilindik bir doktor kafayı yedim aramaktan kimse burda yardımcı olmuyor nedense hep sordum Acıbadem diyen dışında kimse konulmadı bile oysa ki burda bir birimize yardımcı olalım aydınlatalım diye vatoz boş muhabbetti yakın çevremizle zaten yaparız

Ben avrupa yakasindayim canim. Acibademin muayne ucreti ne kadarki acaba. Ben fazla para verilmesinden yana degilim. Zaten tup bebekte yeterince fazlar para harcadik. Iki dakika bir muayne icin ben cuma gunu bahceciye gidecegim. Nuayne ucreti ocak ayiyla birlikte 400 tl. Parasi olan gitsin tabikide. Ignelere ilaclara zor yetisiyoruz. Yinede Rabbime sukurler olsun herseyin hayirlisi artik

Doktorunu degismelisin. Seni bos uere strese sokmus. Bu haftada sadece kese gozukmesi normal.
Ben kan da pozitifi gordukten 2 hafta sonra gittim doktora. Doktorum sadece kucuk bir kese gorcegmizi tahmin ediyorum dedi ama bebiside gorduk hatta kalp atislarinida duymustuk 6.haftada :))
Panik yapma canm. Rabbim ona ol demisse eger hic birsey onunde duramaz

Bana da doktor 3 ocakta gel görünür dedi kese ama ben git gel stres olmak istemediğim için bekliyorum sanırım ilk gebelikte anne adayları heyecandan duramıyor gibi:)
Canim ben de kanda ogrendikten sonra 10 gun bekledim belki kalbi duyarim diye ama gittigimde gorunmesi bebek. Sata gore gerideydi bir hafta. 10 gun daha bekledim bebekde kalp atisi da gorundu ve sata uygun oldu büyüklüğü. Beklemen daha iyi aslinda gittiginde görürsün insallah kalp atislarini

Cnm valla Acıbadem tam bir para tuzağı yani orda muayeneyle bitmiyor herşey ücretli Bahçeciyi bilmiyorum ben medipole gidiyorum emniyetle anlaşmaları var ama bir dünya tahlil istiyorlar zaten o parayı çıkartıyorlar

Aynn canim gereksiz o kadar para vermek. Normal bi kadin dogumcu daha iyi olur .

Gizemtkdmr sen nerde oturuyosun ben okmeydani
Cnm ben halkalıdayım Medipol bana yakın ki zaten burda yabancıyım pek bilmiyorum hangi doktor iyi diye bir kaç tane doktora gittim bugün de keseyi görmeye gidecem çok merak ediyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin inş:) aslında ben Avrupa yakasında oturan yenş hamişlerle etkinlik yapmayı düşünüyorum

Iyi bakalim bizede guzel haberler verirsin insallah kac haftalik oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…