soruna cevpa değil de bu senin kesenin yanındaki o karaltı neymiş?Merhaba ben 5 haftalık hamileyim doktor kontrolde sohbetten sonra demek ki ne anlayacağız bundan boş gebelik dış gebelik Yok dedi ama benim anlamadığım yolk kesesi yok nasıl bu kadar emin konuştu yolk kesesi ne zaman görünür doktor hiç olumsuz konuşmadı endişeliyim
Ah bir bilsem doktor çok soru soruyorum diye bu kadar araştırma diyordu böyle de benim de aklımda soru işareti kalıyorsoruna cevpa değil de bu senin kesenin yanındaki o karaltı neymiş?
bi dahakine baska doktor varsa ona git kuzum hic sevmem valla içim şişer benim öyle. yolk yok mu dedi de sen yok diyosun? normalde simdilerde gorunmeye baslar. tabi bu karından mı baktı vajinal mi ona gore 1 haftaya kadar fark edebiliyor. 5+6 ya kadar genelde gorunur hatta kesen o zaman 20 mm kadar olur görünmüş olur:)Ah bir bilsem doktor çok soru soruyorum diye bu kadar araştırma diyordu böyle de benim de aklımda soru işareti kalıyor
Doktor dış gebelik Yok boş gebelik Yok dedi bende diyorum ki beni. Yolk kesen gözükmüyorken bu adam nasıl emin bir şekilde boş gebeliğin Yok dedibi dahakine baska doktor varsa ona git kuzum hic sevmem valla içim şişer benim öyle. yolk yok mu dedi de sen yok diyosun? normalde simdilerde gorunmeye baslar. tabi bu karından mı baktı vajinal mi ona gore 1 haftaya kadar fark edebiliyor. 5+6 ya kadar genelde gorunur hatta kesen o zaman 20 mm kadar olur görünmüş olur:)
ben de dıyorum kı yolk kesen yok olduguna sen karar vermıssın belkı gordu kucuk bı halka:))Doktor dış gebelik Yok boş gebelik Yok dedi bende diyorum ki beni. Yolk kesen gözükmüyorken bu adam nasıl emin bir şekilde boş gebeliğin Yok dedi
Kafayı yemezsem iyidirben de dıyorum kı yolk kesen yok olduguna sen karar vermıssın belkı gordu kucuk bı halka:))
Öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucaginizada alırsınız ikinci bir kesemi varMerhaba ben 5 haftalık hamileyim doktor kontrolde sohbetten sonra demek ki ne anlayacağız bundan boş gebelik dış gebelik Yok dedi ama benim anlamadığım yolk kesesi yok nasıl bu kadar emin konuştu yolk kesesi ne zaman görünür doktor hiç olumsuz konuşmadı endişeliyim
ben de dıyorum kı yolk kesen yok olduguna sen karar vermıssın belkı gordu kucuk bı halka:))
Vallaha anlamadım ki doktorum hiç ikinci kese filan demedi 10 gün sonra gel Doğum gününü net söylerim ağustos bası gibi dedi anlamadım bu adam yolk kesesini bebeği görmeden nasıl Doğum zamanımı söyleyecek kadar emin konuşuyor çıldıracegimÖncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucaginizada alırsınız ikinci bir kesemi varaltta
baska bı doktora da gıt ıstersen yarın . varsa yolk gozukur 1 hafta sonra da kalp atısı ıcın gıdersın :) stressden ıcın hop hopVallaha anlamadım ki doktorum hiç ikinci kese filan demedi 10 gün sonra gel Doğum gününü net söylerim ağustos bası gibi dedi anlamadım bu adam yolk kesesini bebeği görmeden nasıl Doğum zamanımı söyleyecek kadar emin konuşuyor çıldıracegim
İnşallah olur yabaska bı doktora da gıt ıstersen yarın . varsa yolk gozukur 1 hafta sonra da kalp atısı ıcın gıdersın :) stressden ıcın hop hopkıyamadım :)
Merhaba görebildiniz miMerhaba ben 5 haftalık hamileyim doktor kontrolde sohbetten sonra demek ki ne anlayacağız bundan boş gebelik dış gebelik Yok dedi ama benim anlamadığım yolk kesesi yok nasıl bu kadar emin konuştu yolk kesesi ne zaman görünür doktor hiç olumsuz konuşmadı endişeliyim
MERhaba bugün kontrolden geldik kalp atışını yolk kesesi bebeği gördük çok şükürMerhaba görebildiniz mi
Ne güzel maşallahMERhaba bugün kontrolden geldik kalp atışını yolk kesesi bebeği gördük çok şükür
7+3Ne güzel maşallahKaç haftada gördünüz
İnan’ın7+3bende çok takıntılıydım kendimi yedim bitirdim amaç kalp atışını duyunc öyle bir rahatladım ki :) sizin kontrol ne zaman
İnan’ın ben de öyleyim geçen ay kimyasal gebelik geçirdim şimdi hep öyle düşünüyorum kendi kendime ilk kontrole pazartesi gittik 4+4 tü kese 7 mm di bir daha kontrole gittiğim de 5+6 olacak7+3bende çok takıntılıydım kendimi yedim bitirdim amaç kalp atışını duyunc öyle bir rahatladım ki :) sizin kontrol ne zaman
Güzel haberler alırsın inşallahİnan’ın
İnan’ın ben de öyleyim geçen ay kimyasal gebelik geçirdim şimdi hep öyle düşünüyorum kendi kendime ilk kontrole pazartesi gittik 4+4 tü kese 7 mm di bir daha kontrole gittiğim de 5+6 olacak
İnşallahGüzel haberler alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?