Yolk kesesi

gmzeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2020
31
6
1
24
Merhaba ben 5 haftalık hamileyim doktor kontrolde sohbetten sonra demek ki ne anlayacağız bundan boş gebelik dış gebelik Yok dedi ama benim anlamadığım yolk kesesi yok nasıl bu kadar emin konuştu yolk kesesi ne zaman görünür doktor hiç olumsuz konuşmadı endişeliyim

Eklentiler

• 159ED953-D9B1-476D-A3E8-F130D2147B42.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 174
soruna cevpa değil de bu senin kesenin yanındaki o karaltı neymiş?

Ah bir bilsem doktor çok soru soruyorum diye bu kadar araştırma diyordu böyle de benim de aklımda soru işareti kalıyor
bi dahakine baska doktor varsa ona git kuzum hic sevmem valla içim şişer benim öyle. yolk yok mu dedi de sen yok diyosun? normalde simdilerde gorunmeye baslar. tabi bu karından mı baktı vajinal mi ona gore 1 haftaya kadar fark edebiliyor. 5+6 ya kadar genelde gorunur hatta kesen o zaman 20 mm kadar olur görünmüş olur:)

Doktor dış gebelik Yok boş gebelik Yok dedi bende diyorum ki beni. Yolk kesen gözükmüyorken bu adam nasıl emin bir şekilde boş gebeliğin Yok dedi

Doktor dış gebelik Yok boş gebelik Yok dedi bende diyorum ki beni. Yolk kesen gözükmüyorken bu adam nasıl emin bir şekilde boş gebeliğin Yok dedi
ben de dıyorum kı yolk kesen yok olduguna sen karar vermıssın belkı gordu kucuk bı halka:))

Öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucaginizada alırsınız ikinci bir kesemi var altta

ben de dıyorum kı yolk kesen yok olduguna sen karar vermıssın belkı gordu kucuk bı halka:))
Öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucaginizada alırsınız ikinci bir kesemi var altta
Vallaha anlamadım ki doktorum hiç ikinci kese filan demedi 10 gün sonra gel Doğum gününü net söylerim ağustos bası gibi dedi anlamadım bu adam yolk kesesini bebeği görmeden nasıl Doğum zamanımı söyleyecek kadar emin konuşuyor çıldıracegim

baska bı doktora da gıt ıstersen yarın . varsa yolk gozukur 1 hafta sonra da kalp atısı ıcın gıdersın :) stressden ıcın hop hop kıyamadım :)

Merhaba görebildiniz mi

7+3 bende çok takıntılıydım kendimi yedim bitirdim amaç kalp atışını duyunc öyle bir rahatladım ki :) sizin kontrol ne zaman
İnan’ın
7+3 bende çok takıntılıydım kendimi yedim bitirdim amaç kalp atışını duyunc öyle bir rahatladım ki :) sizin kontrol ne zaman
İnan’ın ben de öyleyim geçen ay kimyasal gebelik geçirdim şimdi hep öyle düşünüyorum kendi kendime ilk kontrole pazartesi gittik 4+4 tü kese 7 mm di bir daha kontrole gittiğim de 5+6 olacak

Güzel haberler alırsın inşallah

Merhaba kızlar bilgisi olan varmı son adet tarihim 27 kasım.adet e 1gun kala beta hcg 175 çıktı karından ultrason ile kucuk bir kese gördüğünü söyledi doktorum. 2ay ince de kimyasal yasadigim icin cok endiseliydim kesinlikle bu kimyasal degil kesa gorunuyo haftaya gel dedi.bende icim rahat etsin diye.ikigün ara ile beta hcg takibi yaptim degerim güzel arttı.23kasım çarşamba 175..25kasım cuma340 28kasım pzartesi1288 çıktı.dün doktor kontrolum vardı.dktor 175beta ile gecen hafta karından ultrasonla kuçük bir kese gördüğüne inanamadı ultrason goruntusunu gosterdim verdigi cevap alla alla oldu neyse tekrardan muayene etti yine karından ultrasonla kucuk bir kese gordugunu soyledi cok kafam karıştı şimdi gordügü kese ise gecen haftaki neydi sormasam aciklamada yapmiyorsadece sorun Yok dedi ama geçen hafta kese gördüm dediği için endişeliyim.bugun adet gecikmemin 6.günü.kese büyümüyor yada boş gebelikmi acaba? 2ay önce kimyasal gebelik yaşadım aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.

175 beta ile kese gormesi birde karindan imkansiz ya baska birsey gormustur. Bazen onlarda yanlis gorebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…