Cok moralim bozuk bir umut bekliyorum ama umudum kalmadi9a kadar bekleyin. bebek en gec 9.haftaya kadar oluşmalı. bazen yolk sac oluştuktan sonra embriyonun gelişimi durabilir bu yüzden de gözükmez
Onu gorduysen umut vadediyor. Beta kaç çıktı baktırdin mi? 8+4 değil büyük ihtimal sağlıklı bir gebelikse adet tarihini değiştirirler. Her kadın 28 günde bir adet olmuyor malesef. Ama gebelik hesaplaması ona göre yapılıyor. Doktorun ne dedi? Haftaya mi çağırdi?Kizlar 8+4 de yolk sac gorundu vajinal ultrasonda ama bebek ve kalp atimi duyulmadi yolk sac varsa bebek olusurmu sonradan bos gebelik olabilirmi
Haftaya cagirdi beni bir hafta sans verelim dedi belki olusur ama bos gebelik olma ihtimalinide unutma dedi bilmiyorum zar zor yolk kesesini gordu bebegi olusdururmu bilemiyorumOnu gorduysen umut vadediyor. Beta kaç çıktı baktırdin mi? 8+4 değil büyük ihtimal sağlıklı bir gebelikse adet tarihini değiştirirler. Her kadın 28 günde bir adet olmuyor malesef. Ama gebelik hesaplaması ona göre yapılıyor. Doktorun ne dedi? Haftaya mi çağırdi?
Beta bakmadilar gebelik kesin kese falan hersey var ama bebek gorunmediOnu gorduysen umut vadediyor. Beta kaç çıktı baktırdin mi? 8+4 değil büyük ihtimal sağlıklı bir gebelikse adet tarihini değiştirirler. Her kadın 28 günde bir adet olmuyor malesef. Ama gebelik hesaplaması ona göre yapılıyor. Doktorun ne dedi? Haftaya mi çağırdi?
Kaç günde bir adet görüyorsunuz?Beta bakmadilar gebelik kesin kese falan hersey var ama bebek gorunmedi
Belli olmuyorKaç günde bir adet görüyorsunuz?
Ya bana biseylerin boyutu sinirda falan dedi seni bir hafta bekleyelim dedi ama insallah dedin gibi olur sonradan bebek olusur tek umudum suan bu eger geecekden bos gebelikse yikilirim iki senedir ugrasiyordum tam asilama yapacakkken kendiliginden olmusdu cok sevinmisdik cok uzgunum gercekden hayattan soumus hic bisey yapmak istemeyen bedbaht bi haldeyimCanım bekle benim tüp bebek olmasına rağmen sonradan bebek oluştu yolk saç ve kese boyutuyla bu şekilde şuan olması gerekiyor dedi tüp bebek doktorum sonra kendi doktoruma gittim bir hafta müddet verelim tüp bebekmis bide dedi bekledik bebek.olustu ama benim şöyle bir sorunum oldu kesem kucuktu gelişimi sonradan bozuldu sonu kürtaj oldu belki senin normal gebelikte geç döllenme falan filandir benim geç döllenme gibi birseyim mümkün değildi ona rağmen bekledi ve bebek olusmaya başladı
Okadarini bilmiyorum sadece biseylerin olcumleri icin sinirda dedi yani biseyin 25 olunca kotu oluyormus benimkisi ya yirmi dedi ya 23Canım moralimi bozmak istemem ama yolk sac in boyutuda önemli o çok büyükse malesef tecrübe ettim bebek gorunmuyor.İnsallah rabbim sana hayırlı haberler nasip eder.
Ne zaman öğrendin hamileliğini? Eğer 4.-5. haftada ogrendiysen pek umutlu değil gibi ama geç gorduysen geç yumurtlama olmuştur o yüzden süreç geç ilerler diye düşünüyorum. Yani şuan sen 8inci haftada değilde 5. Haftada gibi düşünBelli olmuyor
Adet gunumde ogrendim 4 5 haftalar civariydi 298 cikmisi betaNe zaman öğrendin hamileliğini? Eğer 4.-5. haftada ogrendiysen pek umutlu değil gibi ama geç gorduysen geç yumurtlama olmuştur o yüzden süreç geç ilerler diye düşünüyorum. Yani şuan sen 8inci haftada değilde 5. Haftada gibi düşün
Umutlu deyilim zaten sekiz bucuk hafta olmus bebek yok sadece yolk kesesi var simdiye kadar gorunmeliydi ama iste allahdan umut kesilmezyaNe zaman öğrendin hamileliğini? Eğer 4.-5. haftada ogrendiysen pek umutlu değil gibi ama geç gorduysen geç yumurtlama olmuştur o yüzden süreç geç ilerler diye düşünüyorum. Yani şuan sen 8inci haftada değilde 5. Haftada gibi düşün
Yaa o zaman biraz olumsuz gibi şimdiye çoktan kalp sesini duyman gerekirdi.Yine de hakkınızda hayırlısı olsunAdet gunumde ogrendim 4 5 haftalar civariydi 298 cikmisi beta
Farkindayim o dusunceyi dusunmek istemesemde gercek bu sanirim saol yinede hersey allahdanYaa o zaman biraz olumsuz gibi şimdiye çoktan kalp sesini duyman gerekirdi.Yine de hakkınızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?