yolk sac ve bebek

vanilya77

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
30
3
18
Selam kizlar.ben bugun itibariyle 7+ 3 gunluk hamileyim.Allahima sukurler olsun 6+2 de bebegimi de gordum kalbini de dinledim.0,55 cm di embriyo.sorum su sizlere bayanlar.ultrason fotografinda duzgun kesenin icinde sadece bebek var minicik.kalbi de atiyor kut kut.ama o yolk sac denen sey yok.o hafta gozukmemesi normal mi yoksa bebegimde bir problem mi var acaba.ama problem olsa doktor soylemez miydi? Internette ultrason fotografi baktim kiminde ayni benimki gibi sadece bebek var.kiminde hem yolk hem bebek var.ne olur bir akil verin.sizinki nasildi

IMG-20140929-WA0000.webp Bu benim 6+2 deki ultrason fotografim.gordugunuz gibi sadece bebek var.sizofrene bagladim ya birsey olursa diye senaryolar yaziyorum kendi kendime.bir bos gebelikten sonra psikolojim hep ya kaybedersem uzerine kurulu.yardim edin bana lutfen

Canım selam.. Yazılarını okudum asilamayla olan ilk gebeliğin sonlandı mi ondan sonra nasıl süreç izledin asilamayla mi hamile kaldin çok merak ettim insaAllah cevap yazarsin

Selam kizlar.ben bugun itibariyle 7+ 3 gunluk hamileyim.Allahima sukurler olsun 6+2 de bebegimi de gordum kalbini de dinledim.0,55 cm di embriyo.sorum su sizlere bayanlar.ultrason fotografinda duzgun kesenin icinde sadece bebek var minicik.kalbi de atiyor kut kut.ama o yolk sac denen sey yok.o hafta gozukmemesi normal mi yoksa bebegimde bir problem mi var acaba.ama problem olsa doktor soylemez miydi? Internette ultrason fotografi baktim kiminde ayni benimki gibi sadece bebek var.kiminde hem yolk hem bebek var.ne olur bir akil verin.sizinki nasildi
Canım ikinci hamileliğin asilamaylami oldu acaba benimde ilk aşılamam ve şuan boş gebelik yaşıyorum.. Sonraki sürecini merak ediyorum

Back
X