Ablamın yakın arkadaşının kuzeni ile görüştük dış güzellik yoktu ama içi bir okadar iyiydiki merhameti bakışları konuşması hayatımda ilk kez birinden hoşlandım güzel duygular hissettim ve daha önce kimse ile görüşmedim sevgilim dahi olmadı çok iyi anlaştık çok uyumluyduk ve görüşmemiz evlilik üzerineydi herşey iyi giderse iki sene sonra evleniriz inşallah demişti ama bizi görüştürenler kıskanıl arayı bozdu bizim hiç söylemediğimiz şeyleri söylemişiz gibi çocuğa söylemişler yarım saat öncesine kadar gülüp eğlendiğim insan birdaha görüşmeyelim hiç hoşuma gitmeyen şeyler duydum yazdı o kadar çok üzüldüm ki anlatamam o yurt dışında yaşıyo ben yalandan dolandan hoşlanmam kim yalan söylüyor anlayamıyorum falan dedi sonra allaha emanet ol yazdı o günde ülkesine dönüyordu uçaktan inincede ben indim yazmış bende sağ sağlim indiğine sevdim yazdım
bu emojiyi atmış bir daha da görüşmedik çok üzgünüm bu durumdan napcağımı bilmiyorum acıklı şarkılar paylaşıyor falan ama kendime mal etmek te doğru olmaz kısa süre görüştüğümüz halde beni baya etkiledi