• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolum uzun banada destek olurmusunuz?

Ayy canım kendi kendine mi yazıyorsun,olsun bu da bi başarı,hadi bende sana katilayim,ama hergün paylaşım istiyorum

Ayy canım kendi kendine mi yazıyorsun,olsun bu da bi başarı,hadi bende sana katilayim,ama hergün paylaşım istiyorum

Selam kolay gelsin, birbirimize destek olalım ne dersin, hem bak senin kilon benden çok daha az :)

Merhaba yine ben 1 2 ay öncesine kadar bende 85 87 kilolardaydım yeni yeni veriyorum,hadi bakalım gitsin kilocuklar
Ya gerçekten artık diyet niyet günlük hepsine küsmüştüm gerçekten sizleri görünce çok sevindim gaza geldim yeniden başlayım ama bir iki yazıp gitmeyin nooolurr.menülerimi tabi yazarım yarından itibaren yeniden :)

Selam kızlar, bizim de böyle bi grubumuz var azimle inatla biz de veriyoruz kilolarimizi,hem de birbirimize cezalar veriyoruz,çok eğlenceli oluyor,sakin bırakmayın,pes etmeyin

merhaba bende size katılmak istiyorum boy 163 kilo 83kg
bende karatayın diyetine başladım yaklaşık iki gün oldu ptesi tartılacağım ve sizinle paylaşacağım benim sorunum akşam çok acıkmam

Selam kızlar, bizim de böyle bi grubumuz var azimle inatla biz de veriyoruz kilolarimizi,hem de birbirimize cezalar veriyoruz,çok eğlenceli oluyor,sakin bırakmayın,pes etmeyin

merhaba bende size katılmak istiyorum boy 163 kilo 83kg
bende karatayın diyetine başladım yaklaşık iki gün oldu ptesi tartılacağım ve sizinle paylaşacağım benim sorunum akşam çok acıkmam
Selam hoş geldiniz tabiki katılabilirsiniz çok sevinirim

Ben bugün menülerimi yazayım
Sabah 2 dilim ekmek arasına sürme beyaz peynir
Akşam 1 kepçe şehriye çorbası
1 porsiyon kıymalı patates patlıcanlı yemek
Ayran salata
2 dilim ekmek
Arada öğle yemeğine zaman bulamadım bir sade türk kahvesi 1 3ü1arada nescafe bir sade nescafe 1 ceviz yedim hepsi bu
Düzenli değil farkındayım ama çok yoğun iki gün geçirdim yarın daha çok dikkat ederim:)

Back
X