Yolumu bulamiyorum...

mnbskn

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
458
315
303
İstanbul
Merhabalar kizlar cok karmasik durumdayim sizin bana yardim edeceginizi dusundugumden konu acayim dedim . Iki bucuk yil suren cok guzel bir iliskim vardi agzim yanmasin diye cayima ufleyen oyun oynarken keyfi bozulmasin diye yemegini yedirdigim cok zorluk yasadigimiz ama hep atlatabildigimiz bana gore cok guzel giden bir iliski . Kendisi uzakyol kaptaniydi yaklasik sekiz ay once seferdeyken sebepsiz yere terkedildim cok zor atlattim o gunleri arkasina bile bakmadan giden adam birkac ay sonra pisman oldu . Affetmeyi cok denedim ama yapamadim ayrilirken soyledigi sozler cok agirdi artik cevremdeki hickimse beni bu kadar uzen biriyle tekrar birlikte olmami istemiyordu en bastada annem ...
Birkac kere gorustuk affetmek icin ugrastim ama gurur kaplamisti sanki her yanimi . Baskalarinin ilgisiyle simarmistim belkide. Uzaktan uzaga begendigim benden statu olarak fazlaca dusuk ailesi ailemle hic uyusmayan biri var simdi dort gundur cikiyoruz . Ama ben deli gibi eskileri dusunuyorum aklimdan cikmiyo .kendime kiziyorum reddettim terkedildim ama hala aklimda o var simdi tanimaya calistigim insana ayip etmek istemiyorum hicbi sorun yok aramizda. Kizlar biliyorum fazla uzun oldu ama lütfen bana yardim edin ne yapmaliyim ? Hepinize simdiden cok tesekkur ediyorum..

başkasıyla bir ilişkiye başlamakta anladığım kadarıyla acele etmişsiniz eskisinin izleri silinmeden yenisine başlamamanızı öneririm zaten aile olarak ve statü olarak da uygun olmadığınızı söylemişsiniz.eskisinin anılarından kurtulmak için zaman verin kendinize ama asla geri de dönmeyin . kafanız ne zaman rahat olursa uygun bulduğunuz biiriyle konuşun derim.

zaten eski olana donmek istemediginizden o konuyu rahatlıkla geciyorum.

yeni olanı tanımaya calısıyorsunuz fakat olmayacagını goruyorsanız daha fazla uzatmayın, iliskiye hazır oldugunuzda baska biri ile yolunuza devam edersiniz.

fakat sorun sadece unutamamak degil kıyaslamanızdan oturu olusuyor, bunu hayatınızın hicbir asamasında yapmamanızı tavsiye ederim.
herkesle yasanılan o an'a ve o kisiye ozeldir, gecmise takılmanız surekli onu dusunmenizin size hicbir faydası yok.

Tesekkur ederim guzel yorumunuz icin . Ona karsi kizginligim var affedemiyorum gordugumde bisey hissetmedigim zamanlar yasadim ama simdi ne olduysa onu silemiyorum aklimdan. Geri donemiyorum ileri gidemiyorum . Suan belkide yaptigim tek sey sevebilme yetenegimi geri kazanmak . Kaybettim cunku o gittikten sonra duygularim tasa dondu . Ne yapmaliyim hayatimdaki insana birden olmuyo demek cok zor

Uzaktan uzaga begendigim benden statu olarak fazlaca dusuk ailesi ailemle hic uyusmayan biri var simdi dort gundur cikiyoruz .

Suan belkide yaptigim tek sey sevebilme yetenegimi geri kazanmak . .. Ne yapmaliyim hayatimdaki insana birden olmuyo demek cok zor

su an birlikte oldugunuz kisiyle kendinizi oyalıyorsunuz,
hatta ikinci mesajda alıntıladıgım sorunu yok etmek icin kullanıyormussunuz gibi oluyor...
bu duygular ile yarın bir gun elbet diyeceksiniz, geciktirdiginiz her an ileride onun icin daha da zor olmasına neden olur.
kendinizi su an cıktıgınız kisinin yerine koyun ve dogru kararı verin.

:)) bende sacma bir his olustu kizlar sanki kim olursa olsun zaten onun yeri dolmayacakmis gibi . Bu dusunceden kurtulmak istiyorum yani sanki kalbimin bir kismi hep onunla olucak ama o defter bi daha acilmayacak gibi diger tarafim desen kalk git kapisina sen hatalisin ama bende melek degilim demek istiyo . Yasanacak ne kadar duygu varsa yasiyorum en cok haksizligi kendime yapiyorum kndimi cikmazlara sokan yine bnim

Eskiyi unutmadan yeni biriyle neden ilişkiye başlayıp onu yara bandı olarak kullanıyorsun ki.
Kusura bakma ama empati kur aynısını yaşamak istemezdin değil mi?
Hadi bi anlık boşluğa kapılıp ona evet dedin ama hala bunu düzeltmeye zamanın var.
Eskiyi aklından silmeden yeni birini istememelisin. Ki zaten ailesiyle aile yapınız uymuyormuş buda bir sorun.
Karşındakinin duygularıyla daha fazla oynama.
Hakkında hayırlısı olsun.

Aslinda eskinin aklima gelmesinin sebebi suan gorustugum kisi icin olumsuz seyler duymam .Daha once hep kisa sureli birliktelikler olmus kendiside soyledi ama benim kulagima gelen hevesi gecince ayrildigi yonundeydi dunden beri kafamda kurdum haliyle . Yoksa yara bandi falan olarak kullandigim yok kimseyi . Sadece hoslandim hakkinda olumsuz seyler duyunca bi anda eski sevgilimle kiyasladim sanirim

Seven ne erkek ne kadin gitmez, gidemez...
Gittiyse tekrar hayatina girmesine izin verme, gitmesini biliyorsa, orada kaliversin bir zahmet...

yenı bır ılıskı ıcın cok acele etmıssınız...

siz bir süre kafanızı dinleyin derim.. yeni sevgilinizinde size uygun olmadığının farkındasınız yanlış yapıp yeniden üzülmektense eski yaralarınız kabuk bağlasın daha sonra size uygun biriyle birlikteliğe başlayabilirsiniz...

İlk önce abartarak mı anlattın bilemiyorum ama çayını dahi üflüyorsan, yemeğini dahi ağzına veriyorsan çok fazla verici bir yapın var. Hadi hastalık olur anlarım ama tam hayatının merkezinde fazlaca yer işgal etmiş..
Bittikten sonra karşı koyabilmeyi başarabilmişsin tebrik ederim..madem bunu yaptın aklından da pek ala çıkarabilecek güçtesin bence. Sanırım seni tatmin etmeyen şu an birlikte olduğun insanın özellikleri. Kendi dediğin gibi statüsü, ailesi..bence bunlar da çok önemli şeyler.. şimdi değil gibi gelebilir ama yarın evlendikten sonra batar…birini unutmak için biriyle beraber olman da etik değil. Bence biraz dinlenirsen kendin için doğru kararları verebilirsin.

Onu unutmak icin birlikte degilim yani baslarken aklimda yoktu defalarca reddettim oyle olsa niye reddediyim ama simdi nedendir bilmiyorum bi anlik kafam karisti . Cok mu anormaldir bu durum yani uzun zaman birlikte olduktan sonra bi baskasi hayatina girince insan ufakta olsa bi kiyaslama yapmaz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…