Uzaktan uzaga begendigim benden statu olarak fazlaca dusuk ailesi ailemle hic uyusmayan biri var simdi dort gundur cikiyoruz .
Suan belkide yaptigim tek sey sevebilme yetenegimi geri kazanmak . .. Ne yapmaliyim hayatimdaki insana birden olmuyo demek cok zor
Merhabalar kizlar cok karmasik durumdayim sizin bana yardim edeceginizi dusundugumden konu acayim dedim . Iki bucuk yil suren cok guzel bir iliskim vardi agzim yanmasin diye cayima ufleyen oyun oynarken keyfi bozulmasin diye yemegini yedirdigim cok zorluk yasadigimiz ama hep atlatabildigimiz bana gore cok guzel giden bir iliski . Kendisi uzakyol kaptaniydi yaklasik sekiz ay once seferdeyken sebepsiz yere terkedildim cok zor atlattim o gunleri arkasina bile bakmadan giden adam birkac ay sonra pisman oldu . Affetmeyi cok denedim ama yapamadim ayrilirken soyledigi sozler cok agirdi artik cevremdeki hickimse beni bu kadar uzen biriyle tekrar birlikte olmami istemiyordu en bastada annem ...
Birkac kere gorustuk affetmek icin ugrastim ama gurur kaplamisti sanki her yanimi . Baskalarinin ilgisiyle simarmistim belkide. Uzaktan uzaga begendigim benden statu olarak fazlaca dusuk ailesi ailemle hic uyusmayan biri var simdi dort gundur cikiyoruz . Ama ben deli gibi eskileri dusunuyorum aklimdan cikmiyo .kendime kiziyorum reddettim terkedildim ama hala aklimda o var simdi tanimaya calistigim insana ayip etmek istemiyorum hicbi sorun yok aramizda. Kizlar biliyorum fazla uzun oldu ama lütfen bana yardim edin ne yapmaliyim ? Hepinize simdiden cok tesekkur ediyorum..
Seven ne erkek ne kadin gitmez, gidemez...
Gittiyse tekrar hayatina girmesine izin verme, gitmesini biliyorsa, orada kaliversin bir zahmet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?