- 9 Kasım 2017
- 744
- 724
- 103
- Konu Sahibi sweetygirll
-
Tazminat ve nafaka istedim bakarim diyor ama benim icim yaniyorBirkere dul kocasi ölmüş olana denir...ikincisi dunyada tek bebekli bosanan kadin siz degilsiniz. Adam uçkuruna sahip cikamamis 2 kere sizi aldatmis sevmiyor cok belli. Guclu olun size ve bebege bakmak zorunda.
3 aylık ömrünüz mü kaldı sanki niye yolun sonu olsun?
Sevmek herseyın çözumü degıl sevilmekte gerekiyor. Yıne sever yıne sevilirsin. Güçlü ol ve kesin karar ver verdıgın kararında arkasında dur.
Ve kendine guven....
Avucun içindeki o minik mucizeye tutun.
Çok fazla sevmemek lazım.Sonra gidince dalın kalmamış gibi oluyor.Ağacından düşen sonbahar yaprağı misali oluyorsun.Ya da fanusundaki suyu bitmiş balık gibi.
Ama geçecek konu sahibi.Yalnız değilsin bir evladın var.Asıl tutunacak dalın o senin.Ağla dök içini.Ama sonra ayağa kalk.Çünkü her kadın bir savaşçıdır.
Mevzu ayrilmakda degil ne hayallerle evleniliyor ama sonu hüsran..Yav dik dur ben daha güçsüz bir kadın görmedim ... Güven olmadıktan sonra boşanmasan ne olacak
Evet hic sevilmemek cok aciymisSevmek herseyın çözumü degıl sevilmekte gerekiyor. Yıne sever yıne sevilirsin. Güçlü ol ve kesin karar ver verdıgın kararında arkasında dur.
Ve kendine guven....
Avucun içindeki o minik mucizeye tutun.
Insaallah hayat tüm guzellikleriyle gelir bundan sonraBir daha affetseniz ne olacak.Adam nasıl olsa ben istediğimi yapıyorum,o affediyor nasıl olsa diye düşünüp aynen devam edecek.Zor bir durumda hissediyorsunuz şuan kendinizi.Toparlanıp geriye baktığınızda iyiki bitirmişim diyeceksiniz.
Ağlama sen güçsüz değilsin senin o çocuğunun babası var ya işte Allah bildiği gibi yapsın Ban yemek istemiyorumMerhaba hanimlar kismet işte kaderde bunlari yasamakta varmis...
Uzun mu olur kisa bilmem ama ben yazmak istiyorum okuyan cevaplayan herkese teşekkürler. ..
Esimle severek (sadece ben sevmisim) evlendik.. bir cocugumuz var ben ev hanimiyim üniversite terkim bir meslegim yok ..
Bundan 1 sene önce aldatildigimi öğrendim aman çocuk dedim aman issiz gucsuz napayım nasil bakayim ben genç yasta "dul" mu kalayim diye hem cevrenin etkisi hemde kendim esimi hala sevdiğimden devam ettim bir sans daha verdim.. sonuc yine aldatildim herkese göre sadece konusmaymis ne olacakmış bir kere daha deneyecekmisiz..
Bosaniyoruz dilekcemizi verdik anlaşmalı olarak ama ben bitigim hanimlar ben ölüyum napicam bilmiyorum esimi cok sevdim nefesim kesiliyor dayanamıyorum onu istuyorum o sarilsa hersey bitecekmis gibi ama grurumuda ayaklar altina alamiyorum ailem destekci ama benim amalarim var evimden yurdumdan olacağım bundan sonra kendi evimin kurallari geçmeyecek çocuğum hasta olsa tek ben olacağım yaninda konusmaya basladiginda sevincle anlatacagim bir eş olmayacak..
Zaten aramizda anlasmazlik vardi ama zit kutuptuk vazgecemiyoduk birbirimizden her dedigimi her istedigimi yapardi karismazdi kizmazdi ama simdi bombos bakiyor gozlerime agziyla ayrilmayalim diyor ama içini biliyorum oda cok istiyor bense ölüyorum bitecek bu evlilik diye içim yanıyor...
Karmasik olabilir aglayarak yazıyorum bunlari nasıl atlaticam bir bebegimle kalabaliklarinnicinde kaldim yapayalniz
Evet sevmememis neden evlendin o zaman diye sordugumdan sevdigini sanmisBirkere dul kocasi ölmüş olana denir...ikincisi dunyada tek bebekli bosanan kadin siz degilsiniz. Adam uçkuruna sahip cikamamis 2 kere sizi aldatmis sevmiyor cok belli. Guclu olun size ve bebege bakmak zorunda.
Agladigini sanmiyorum suan göbek atiyordur çünkü benden o kadar sikayetciydi ki.. hersey güzel olacak diye basliyorum güne sonra ya ben napicam diye aglayip günü bitiriyorum..Ağlama sen güçsüz değilsin senin o çocuğunun babası var ya işte Allah bildiği gibi yapsın Ban yemek istemiyorumsen çok güçlüsün bukadar zorluğun altından kalktiysan çocuğuna da gül gibi bakarsın sen bunları düşünme bu hayatı maf eden sen değilsin çocuğuna ilerde sen açıklama yapma bile gelsin hangi yüzle yapacaksa o adam yapsın açıklamayi ama sen ağlama sen yuvam için çırpındın herşeye katlandın o ağlasın seni kaybettiği için ..
Mevzu ayrilmakda degil ne hayallerle evleniliyor ama sonu hüsran..
Ben zaten burdaki aldatilma konularıni okuyarak esimin beni aldattigini yakaladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?