Yolun sonu görünüyor. .

Sanki dedikleriniz cok zor aglamak ve üzülmek daha kolayima geliyor gibi aldatan o niye ben hataliymisim gibi üzülüyorum onu bile bilmiyorum.. sanki ben ona ihanet ediyorum bosanarak öyle hissediyorum

bişey sorcam madem aldatınca ayrılmayacaktınız niye yakalamak için çaba gösterdiniz ki?
Ben ilk ogrendigimde de bosanmak istedim fakat cevre baskisi çocuğum ve babasi birbirine cok düşkündu onu düşündüm kendi evinde büyüsün istedim.. dikekcemizi verdik bosaniyoruz

Ruh hastasi herif neden bebek yapti ozaman ya oofff
Ne dedigini oda bilmiyo ki bi seviyordum sonra sevemedim seni diyor bi en basta sevmedim diyor konustugun kadini mi seviyorsun diyorum onu sevmiyorim niye seviyim diyor ne yaptigini kendi de bilmiyor

Sanki dedikleriniz cok zor aglamak ve üzülmek daha kolayima geliyor gibi aldatan o niye ben hataliymisim gibi üzülüyorum onu bile bilmiyorum.. sanki ben ona ihanet ediyorum bosanarak öyle hissediyorum

hislerin cok normal- yeni bir hayat dilimine geciyorsun. bilmedigin bir hayat dilimi- korkularin var, hayallerin yikildi- aldatildin, gururun kirildi. aileni kurtarmak icin ikinci bir sans verdin ve adam yine sokdu hanceri sirtina.
üzgün olman normal ama kendini silkele. ayaklan.
yeni planlar kur, belki okulunu bitirirsin, cok güzel bir isin olur- bakarsin seni cok cok seven bir adam cikar karsina. yaralarini sarar. sen yeterki hayati kucakla. gerisi halolur

Nafaka ve tazminat istemişsiniz, adam bakarım demiş bide... neden anlaşmalı boşanıyorsunuz anlamadım? Çatır çatır alın hakkınızı. Yüzsüz herif!

Üzüntünüz ağır hak veriyorum ama yolun sonu olarak bakmayın lütfen, her son bir başlangıçtır Allah nasıl kapılar açar ne mutluluklar sizi bekliyor bilemezsiniz.
Ben en son kandil günü oyle dua ettim ki zaten yeniden denemeyi kaldiramiyodum hep aklimdaydi allahım dedim bitecekse yine bi hatasını yanlisini göster icim sogusun ona karşı dedim ertesi gün yakaladim tekrar hemem adliyeye gittik

Ne dedigini oda bilmiyo ki bi seviyordum sonra sevemedim seni diyor bi en basta sevmedim diyor konustugun kadini mi seviyorsun diyorum onu sevmiyorim niye seviyim diyor ne yaptigini kendi de bilmiyor
ne yapıyor biliyor musun, en çok kendini seviyor... o kadar çok kendini seviyorki, ne sen ne evladı nasıl yara almış umrunda değil. İşime nasıl gelirse öyle yaparım, kimi istersem onu kullanırım, sonra vazgeçerim silerim diyor.

Siz de artık kendinizi sevmeye başlayın, şu leş adam için ağlamayı bırakıp, yeni bir geleceğe odaklanın.

Beni anlayan yok yalniz bile birakmiyorlar honkure honkure aglayamiyorum bile daraliyorum korkuyorum yeni hayatta neler bekleyecek beni. . Hee suan iyi bi hayatim varmiydi yoktu ama simdi ki nasil olur bilmiyorum

Ruh hastasi herif neden bebek yapti ozaman ya oofff

Bebek yapmak ve evlenmek icin aşık olmak veya cook sevmek gerekmiyor. Bazı erkekler tamamen yaşım geldi, çocuk yapayım, evli olayım diye biraz gözünün tuttuguyla evleniyor. Ama kadınlar, konu sahibi gibi farkında bile olmuyor ya da çoook sonra farkına varıyor.
Bizzat acik acik " ben çocuk sevmek için evlendim, başka yolu yoktu. " diyen adamlar var.

Herkes cok aşık olduğundan dolayı evlenmiyor. Çocuğu, düzeni, rutin olsun.

Bende aynen sizin dediginizi ona söyledim hak verdi bana ve aglamaya başladı

bir kere daha siz devam edeceğiz deseniz bile sonunda bu adam karşınıza gelip ayrılalım diyecek.
kaçınılmaz sonu ertelemek olur tekrar denemek. en güzeli bir an önce yolunuza bakıp, tekrar aynı acıyı kendinize yaşatmamak...

Neden bu kadar olumsuzu çağırıyorsunuz? Hayatınız alt üst mü olacak? Belki altı üstünden çok daha iyi gelecek size? Hayatınızın sonuna kadar aldatılmayı sineye nasıl çekeceksiniz? Hem de sevilmiyormuşsunuz. Kalkın, silkelenin. Çocuğunuza odaklanmaya çalışın

Siz bir an önce bir meslek edinmeye ve çalışmaya bakın. Hem dışarıdaki hayat aklınızı oyalar hem de nasıl geçineceğim kaygınız geçer, kendinize güveniniz gelir. Evde oturdukça kurarsınız aklınızda.

Inanin bende sizin gibi düşünüyorum ama sevdigim için düzenim bozulduğu icin cok üzülüyorum.. kesinlikle o gelecekti bosanlim diye ama 3 ama 5 yil.sonra ben tepe taklak olacaktim.. simdi suclu yine benim sadece internet üzerinden konusmaymis ne olacakmis.diyorlar ama öyle degil işte

Cekismeli ben ugrasmak istemedim zaten evlendik evleneli uçan kuşa borcu vardı
Borcu harcı sizi ilgilendirmez bu saatten sonra. Onunla bununla yemek için para bulan adam çocuğu içinde nafaka parası bulsun bi zahmet. Lütfen haklarınızdan feragat etmeyin, hele hele çocuğunuzun rızkından asla. Yarın öbür gün çocuğu aramaz sormazsa, üstüne birde para sıkıntısı çok üzülürsünüz. Duygusal olma zamanı değil, mantıklı davranmaya çalışın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…