Bence konu sahibinin psikolojisi bozuk. İntihar etmeyi düşünecek kadar dipte olduğunu düşündü buraya gelip veda şeklinde bir konu açtı.
Ardından herkes, yapma etme dedi. Muhtemelen intihar etmeye cesaret edemedi sonrasında buraya gelip itiraf etmeye de çekindi. Uydurduğu yalana devam etti. 2. bir üyelik alıp, psikolog olduğunu yazarak “konu sahibi cesaret edemedi, bunu da başaramadı demesinler” diye bi mesaj yazdı.
Aslında bu sahte hesapla yazdığı mesaj gerçek fikriydi. Etrafı tarafından sürekli bencillikle ve bir şeyleri yapamamakla baskı yapılıyor kendisine. Ben konu sahibinin niyeyse troll olmadığını düşündüm.
Eğer buraları okuyorsan, doğruyu söyle. İntihar edemedim de, kimse senin için kötü bi şey demiyor. Asıl böyle yaparak insanları suistimal ediyorsun. Yanında kimse kalmayacak. Eğer diğer konuların da doğruysa, bu kadar zor bir dönemdeysen sana Almanya’da yardım edebileceğini söyleyen insanlar var. Yaptığının yanlış olduğunu kabul et. İntihar edememek bir başarısızlık değil. Tam tersi, başarıdır. Hayatla mücadele etmeyi seçtin demektir.
Eğer trollsen umarım yanılırım.