Yolun sonu

gerçekten bu arkadaşın kim olduğu bulunup tedavi edilmesinin sağlanması lazım. evine mi gider alırlar yoksa başka bir yöntem mi olur bilemem.
eyvallah bazı insanlar saçma sapan konularla trollemeyi seviyor ama sürekli depresyonuyla ve intihar ediyorum moduyla trollemek bana göre ciddi bir akıl hastalığının sonucudur.
dilerim en azından yakınları durumunun farkındadır da tez zamanda iyileşebilmesi için birşeyler yaparlar.

gelecek özür dileyecek .... açtım bekleyin görün

Ne özür dilemesi Allah aşkına...Böyle birinin özür dileyeceğini mi sanıosunuz :) Bu konuyu açan kişi ilgi hastası biri bence, kendinden konusulması onun yaşam enerjisi, nasıl konusuldugu onemli değil, bu tipler mağdurlukla ve hayal dünyalarıyla beslenirler...Ve aslaaa haksızım demezler..Şimdi sorsan evet intiharı düşündüm ama yapamadım diycek, devam yani...Geçmişinde büyük ihtimal ilgisiz anne babası vardır...Ama bunların psikolojik analizini yapmaya ve anlamaya çalışmaya değmez çünkü kıymet bilecek insanlar değil bunlar...

Bence konu sahibinin psikolojisi bozuk. İntihar etmeyi düşünecek kadar dipte olduğunu düşündü buraya gelip veda şeklinde bir konu açtı.

Ardından herkes, yapma etme dedi. Muhtemelen intihar etmeye cesaret edemedi sonrasında buraya gelip itiraf etmeye de çekindi. Uydurduğu yalana devam etti. 2. bir üyelik alıp, psikolog olduğunu yazarak “konu sahibi cesaret edemedi, bunu da başaramadı demesinler” diye bi mesaj yazdı.

Aslında bu sahte hesapla yazdığı mesaj gerçek fikriydi. Etrafı tarafından sürekli bencillikle ve bir şeyleri yapamamakla baskı yapılıyor kendisine. Ben konu sahibinin niyeyse troll olmadığını düşündüm.

Eğer buraları okuyorsan, doğruyu söyle. İntihar edemedim de, kimse senin için kötü bi şey demiyor. Asıl böyle yaparak insanları suistimal ediyorsun. Yanında kimse kalmayacak. Eğer diğer konuların da doğruysa, bu kadar zor bir dönemdeysen sana Almanya’da yardım edebileceğini söyleyen insanlar var. Yaptığının yanlış olduğunu kabul et. İntihar edememek bir başarısızlık değil. Tam tersi, başarıdır. Hayatla mücadele etmeyi seçtin demektir.

Eğer trollsen umarım yanılırım.

Yuzde yuz katiliyorum. "Basarisiz intihar girisimi" lafini kim bulduysa zaten. Ulan basarili olmus o girisim kisi olmemis hayatta kalmis bundan guzel bisey olabilir mi?

Asıl hesabını acsak baksak ne diyecek. Kazen Kazen abi lütfen çok merak ediyorum
Bence fıstıklı helva yollamak için hepimizden adres isteyecek. :KK53:
Çok ciddi birşey söyleyeceğini sanmıyorum, büyük ihtimalle kendisini savunur, neden böyle yaptığını anlatır falan. Ama ben samimi bulamam artık.

Bilmiyorum ama ben de fake olmadığınızı düşünüyorum, herkes sizi öldü bilsin diye yazdınız muhtemelen o mesajları. İyi ki de intihar etmediniz, kendi adıma çok mutlu oldum. Fake olsanız bile kızmıyorum, en azından yaşıyorsunuz. Yalnız konu gerçekse durumunuz çok kötü. Hemen destek alın çünkü sağlıklı düşünemiyorsunuz. İntihar etmeyi düşünebilmek ciddi bir sorundur. Eğer gerçekleri anlatır ve fake olmadığınızı site adminlerine kanıtlarsanız, dediğim gibi sizin için elimden geleni yapacağım.

Ben de bu konuyu merakla okumuştum. Sonunda fake çıktı. Biraz da hissetmiştim aslında çünkü yani bir internet sitesine böyle bir şey yazıp intihar etmek mantıklı gelmemişti. Nitekim hislerimde yanılmadım. Yaptığı çok yanlış. O kadar çok kişi günlerce endişelendi ki onun için. İntihardan bahsediyoruz az buz bir şey değil. Ama bir de şöyle düşünmeliyiz bence; eşinden, ailesinden, kısacası ilgi ve sevgi görmesi gereken kişilerden nasıl sevgi göremedi ki böyle bir yola başvurdu. Çünkü kolay da değil bu denli ciddi bir mevzuda böyle bir konu açıp sonuna kadar götürmek. Bu kadar ilgiye ve sevgiye hasret kalmış olmasına da üzüldüm. Yaptığı şeyi asla tasvip etmemekle birlikte bir de böyle bakalım.

Konu sahibinin arkadasiyim. Kendisi burada yazdigi gibi hayata veda etti. Esyalarini toplarken, telefonunda son acik kalmis bu sayfayi buldum, sifre kullanici adi otomatik baglandi. Yataginin uzerinde biraktigi son mektubunu ibret olsun diye yayinlamak isterdim, burada yazdiklari, yasadiklarinin bir kismi. Su anda telefonu, ozel esyalari, cenazesini Turkiyeye gonderiyorum.Hayat ona adil olmadi, o da kaldiramadi. Umarim istedigi huzuru bulmustur.
Bu yazdiklariniz dogru mu?siz mesaji yazdiktan bir gun sonra hesap tekrar aktif olmus,songorulme 15 mart.oysaki siz 14 martta telefonu Turkiyeye gonderiyorum yazmissiniz.

Konu sahibinin arkadasiyim. Kendisi burada yazdigi gibi hayata veda etti. Esyalarini toplarken, telefonunda son acik kalmis bu sayfayi buldum, sifre kullanici adi otomatik baglandi. Yataginin uzerinde biraktigi son mektubunu ibret olsun diye yayinlamak isterdim, burada yazdiklari, yasadiklarinin bir kismi. Su anda telefonu, ozel esyalari, cenazesini Turkiyeye gonderiyorum.Hayat ona adil olmadi, o da kaldiramadi. Umarim istedigi huzuru bulmustur.
:KK51:

Konu sahibi ne yaptı acaba? Ufak şeyleri mesele ederken Dünya'da daha büyük dertler olabilecegini anlamıştır şu dönem

Back
X