Yolun sonu

Öğrendim evet .İkimizin bu para birikiyor da sadece bana mı dedi .Tek tesellim senelerce evli kalıp çocuk yapmayı doğru bulmamış olmam

Su an belirsizliklerden korkuyorum. Yaşadığım şehirde ailemden hiç kimse yok akrabam vs de yok.Is arkadaşlarım dışında arkadaşım yok .Etrafımdaki herkes evli.Bir süre yalnızlık zor.olacak
Eski konunuza baktım 30 küsür sayfa sürmüş. Zaten o zaman da sonu belliymiş, siz şimdi idrak etmişsiniz. Zararın neresinden dönseniz kardır. En kötü yalnızlık bile bu adamla "hayat paylaşmak"tan iyidir.

Onu dedim evet .Bir ay da birikim hesabına atama.lara ne olacak dedim .Bu öyle bir şey değil disiplin ister sen bilemezsin nasıl başlarsan öyle gider bu ay o para ayrılacak dediysem ayrılacak dedi

Su an belirsizliklerden korkuyorum. Yaşadığım şehirde ailemden hiç kimse yok akrabam vs de yok.Is arkadaşlarım dışında arkadaşım yok .Etrafımdaki herkes evli.Bir süre yalnızlık zor.olacak
Ay 30-31 yaşındasınız genceciksiniz daha. Bundan daha iyisini bulursunuz çocuk da yaparsınız mutlu da olursunjz.
Siz evli değilsiniz ki ev arkadaşısınız. Ki bundan daha iyi ev arkadaşı yine bulursunuz

Bayramda benim ailem ilçede onunki merkezde.Benden mazot parası istedi. Bindiğin arabanın mazotuna ortak olmak zoruna mı gitti me oldu dedi ben bozulunca. Cok bozuldum
İnsan arkadaşından bile istemez mazot parasını, kaldı ki siz eşsiniz, ne kadar ayıp, özür dilerim ama eşiniz çok terbiyesiz ve arsız biri, çıkarın hayatınızdan bu kişiyi.

Ay 30-31 yaşındasınız genceciksiniz daha. Bundan daha iyisini bulursunuz çocuk da yaparsınız mutlu da olursunjz.
Siz evli değilsiniz ki ev arkadaşısınız. Ki bundan daha iyi ev arkadaşı yine bulursunuz
Çocuğum olsun çok istiyorum beterin beteri var umarım daha kötüsüne denk gelmem ileriki hayatimda

İnsan arkadaşından bile istemez mazot parasını, kaldı ki siz eşsiniz, ne kadar ayıp, özür dilerim ama eşiniz çok terbiyesiz ve arsız biri, çıkarın hayatınızdan bu kişiyi.
Beni kan emici başkasının sırtından geçinen biri olarak görüyor

Artırıp aldığım altinimi bu ay katkı sunamadim diye verince dokundu ağlamaya başladım. Çok üzüldüm. Umurunda olmadi aldı koydu cebine

Beni kan emici başkasının sırtından geçinen biri olarak görüyor
asıl kan emici kendisi. evin işini bedavaya getirip bir de maaşınızı yiyor. resmen sizi banka olarak kullanıyor. arasanız da bu çeşit bir manyak bir daha bulamazsınız rahat olun. bitirin artık evlilik bu değil.

beş kuruşunuzu da bırakmayın sakın ha.

Bayramda benim ailem ilçede onunki merkezde.Benden mazot parası istedi. Bindiğin arabanın mazotuna ortak olmak zoruna mı gitti me oldu dedi ben bozulunca. Cok bozuldum
siz onunla evli kalabilmek için ailenizden bu kadar uzaktasınız. Bu evlilik olmasa ailenizin yakınında olacaktınız belki. o mazot parasını bile konu edin mahkemede, herkes ne olduğunu görsün bilsin. bunların hiçbiri normal değil.

bu saçma ortaklığın devam etmesi için hiçbir sebep yok

İkimizin ailesi de aynı memlekette .Odefalarca dedi ailelerimizin yanına gidelim diye ben istemedim aptallık ettim .Ailesiyle sinir çizemeyen birisi oraya gitsek çok sorun yaşayacaktık çok pişmanım

İkimizin ailesi de aynı memlekette .Odefalarca dedi ailelerimizin yanına gidelim diye ben istemedim aptallık ettim .Ailesiyle sinir çizemeyen birisi oraya gitsek çok sorun yaşayacaktık çok pişmanım
tamam, yine onun yüzünden uzaktasınız, aileyle sınır çizemiyormuş. siz merkezde değil ilçede olacaktınız evli olmasaydınız. düşmanınızla aynı evde yaşıyorsunuz bu hayat değil

Bu adam beş parasız atar sizi evden. Alınabilecek önlem var mıdır bilmiyorum ama banka hesapları için boşanma kararı öncesi bişeyler yapın.
Zaten evi ben tuttum esyalari ben aldım sen hiç birsey almadın diye sen git diyor bana .Evdeki eşyaların hepsini o aldı. Ben saha yeni işe başlamıştım onun parası vardı 5 6 senelik çalışandı.O aldı herseyi Allah var .Ama sürekli söylüyor sürekli.

Ben de aptal gibi en başta o erkek kadına tolerans tanır ben giderim der belki dedim.

Evlenmeden önce nasıldı? İğrenç bir adam eşiniz.

Artırıp aldığım altinimi bu ay katkı sunamadim diye verince dokundu ağlamaya başladım. Çok üzüldüm. Umurunda olmadi aldı koydu cebine
Vallaha şunu da yazdınız ya Yeni kayıtlı bir üye olsa derdim ki trollüyor, bu kadar da olmaz.

`