• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolun sonu

Kurkmantolumado

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
124
Puanlar
18
Merhaba kızlar
Daha önceki konulardan beni tanırsınız. Yolun sonu yazdım çünkü artık boşanma kararını kafamda netleştirdim. Yol haritam henüz yok .Bu kararı almamı sağlayan son olayı anlatmak istiyorum. Maddi konularda eşimle anlaşamadığımızı söylemiştim. Bu ayki üzerime düşen aylık eve katkımı sunamadim baya geciktirdim
Maasimin bir kısmı ile mecburi bir ödeme yapmam gerekti .Sadece bu aylık bir şeydi. Acaba bu ay beni idare eder mi ? Diye düşündüm. Maaşı benden fazla baya .Ama etmedi 2 hafta geçti ne kadar sorumsuzsun sen tek başıma mı sırtlanacagim kira fatura nasıl ödeniyor haberin var mı dedi .Ben de bu ay böyle oldu dedim .Sonra soylenmelerine dayanamadım elimde kenara attığım altını verdim bu ayki odememe say dedim yetmez ama ver dedi
Çok çaresiz yorgun ve değersiz hissediyorum.

Merhaba kızlar
Daha önceki konulardan beni tanırsınız. Yolun sonu yazdım çünkü artık boşanma kararını kafamda netleştirdim. Yol haritam henüz yok .Bu kararı almamı sağlayan son olayı anlatmak istiyorum. Maddi konularda eşimle anlaşamadığımızı söylemiştim. Bu ayki üzerime düşen aylık eve katkımı sunamadim baya geciktirdim
Maasimin bir kısmı ile mecburi bir ödeme yapmam gerekti .Sadece bu aylık bir şeydi. Acaba bu ay beni idare eder mi ? Diye düşündüm. Maaşı benden fazla baya .Ama etmedi 2 hafta geçti ne kadar sorumsuzsun sen tek başıma mı sırtlanacagim kira fatura nasıl ödeniyor haberin var mı dedi .Ben de bu ay böyle oldu dedim .Sonra soylenmelerine dayanamadım elimde kenara attığım altını verdim bu ayki odememe say dedim yetmez ama ver dedi
Beni kim idare edecek erkeğim diye her şeyi sirtlanmalimıyım dedi

Merhaba kızlar
Allah'ım çok çirkin eşin olacak adamın yaptığı şey... Sanki maaşlı çalışanısın eşinin. Keşke o altını vermeseydin. İğrenç bir insan. Boşanma kararın tam isabet olmuş. Çalışıyorsun daha kolay olur, lütfen vazgeçme

Allah'ım çok çirkin eşin olacak adamın yaptığı şey... Sanki maaşlı çalışanısın eşinin. Keşke o altını vermeseydin. İğrenç bir insan. Boşanma kararın tam isabet olmuş. Çalışıyorsun daha kolay olur, lütfen vazgeçme
Çok kötü hissediyorum gerçekten. Cebimde 3 kuruş para kaldı haberin var mı hiç soruyor musun dedi .Kendimi suçlu hissettim düşünün artık. Bir ay destek veremedim bu adam ne yapacak diye. Her ay bunun kavgası oluyor çok yoruldum çok

Çok kötü hissediyorum gerçekten. Cebimde 3 kuruş para kaldı haberin var mı hiç soruyor musun dedi .Kendimi suçlu hissettim düşünün artık. Bir ay destek veremedim bu adam ne yapacak diye. Her ay bunun kavgası oluyor çok yoruldum çok
Ne kadar olduğunu bile bilmediğin o 5 senenin birikimi neredeymiş sor bakalim.

Yaa verdin parani adama ev alacak güya diye, ev de almadı tabii kaç senedir. Şimdi o parayi bi yok etsin de o zaman bak nasil ortada kalıyorsun 🫠
Ben bir ay katkı sunamiyorum demedim hiç öyle bir lüksüm olmadı sen bunu iki kez yaptın ben idare etmek zorunda mıyım seni ben niye keyfi davranmıyorum diyor

Yolun sonu deyince ölümcül bir teşhis aldınız sandım değilmiş rahatladım.Bakin yazdigima galiba sonu rahatlama olacak.Ne dersiniz .Bence yolun sonu değil çıkmaz sokaktan çıkma.Ne diyorlar aramiyorsan kaybolmuş sayılırsın.Kendinizi bulmanızı dilerim.

Bitecek canım geride bırakıp mutlu olacaksın. Üzülme lütfen. Çocuk var mı? Tamam hayat müşterek de bu bildiğin baskı ve psikolojik, ekonomik şiddet. Herşey iyi olacak inşallah

Bitecek canım geride bırakıp mutlu olacaksın. Üzülme lütfen. Çocuk var mı? Tamam hayat müşterek de bu bildiğin baskı ve psikolojik, ekonomik şiddet. Herşey iyi olacak inşallah
Çocuk yok .Güzel bir isim var çok şükür. Eşimden beni biraz idare etmesini istemek suçmuydu gercekten

Çocuk yok .Güzel bir isim var çok şükür. Eşimden beni biraz idare etmesini istemek suçmuydu gercekten
Tabi ki değildi. Eşin tam bir manyak. Normal mi gerçekten bu durum düşün lütfen. Keşke en başından bu kadar taviz vermeseydin ama olan olmuş. Ayrıl ve önüne bak.

Bayramda benim ailem ilçede onunki merkezde.Benden mazot parası istedi. Bindiğin arabanın mazotuna ortak olmak zoruna mı gitti me oldu dedi ben bozulunca. Cok bozuldum

Bu o konu sahibi mi 🙁
Ay kocası git onla bunla evlen diyen biri zaten. Zerre sevmiyor ve değer vermiyor. Bi de kac senedir parasını veriyor ne birikmiş onu bile biz yazınca sormuş artik öğrenmiş mi bilemem. Geçmiş olsun tamamen bosa gecmis vakit ve kaybolmuş bir para var ortada.

Siz AVM'de birkaç kez gömlek falan bakıp alamayan üye miydiniz? Marka falan da almak istiyor ama eşinizden dolayı alamıyordunuz? O iseniz neden "Yolun sonu" dediniz ki? Esas yolun başı bence sizin için. (kurtuluş manasında)
Su an belirsizliklerden korkuyorum. Yaşadığım şehirde ailemden hiç kimse yok akrabam vs de yok.Is arkadaşlarım dışında arkadaşım yok .Etrafımdaki herkes evli.Bir süre yalnızlık zor.olacak

Back
X