6 yıllık evliyim Eşimle mantık evliliği yaptım ikizlerim var zamanla severim sandım hersey düzelir daha iyi olur sandım olmadı çocuklarım yeni doğduğunda aldatildim sindirmeyee unutmaya çalıştım ama maalesef olmadı günden güne olan saygım da sevgim de tükendi ona karşı nötr um.
Ve boşanmak istiyorum bunu ona söylediğim de sacmalama ben seni seviyorum ben izin vermeden aytilamazsin diyor bu durumda ne yapabilirim adam resmen beni takıntı yapmış 2 yıldır eş değil ama bana ev arkadaşlığı yaptı öyle sohbet muhabbet yoktur
Yeni iş e girdi m maasim asgari ücret bu durumda ne yapabilirim eşimi bosanmaya nasıl ikna edebilirim ve çocuklarım i bana verir mi hakim
Çocuklarım 28 aylık maddi olarak bakmadım beni çok seviyordu değer veriyordu ama evlenince hersey zindan döndü daha doğrusu çocuklar olana kadar herşey iyiydi ondan sonra adam bir değişti odun gibi birisi oldu insanların yanında beni küçük düşürdü bikaç kere elini kaldirmislihi da var bir 6 yıl daha cekemeyecegim sabrimiz da sevgim de bitti çocuklar için sabrediyordum ama dayanılarak tarafı kalmadı son 1 aydır ayrılacağı diyorum bir görsen iz bana çektiği aşk msj larını eli kolu dolu geliyor diyorum boşuna cabalama bu evlilikte kurtarılacak bir taraf kalmadı hala aynı ömür boyu benim karım olarak kalacaksın dedi geçen gün de ayrilirsan kendimi öldürür um dedi ne yapacağımı sasirdim
ailem aldatıldığımı bile bile göz yuman insanlar asla boşanmamı istemiyorlar o yüzden işe gşirdim şimdilik çocuklarım kreşe gidiyor asgari ücrette bir yerde çalışıyorum eşimle birlikte aldığımız ortak bir ev var sonuçta çocuklar için nafaka daverecek asıl derdim hem nasıl boşanabilirim bu adamdan hemde hakim verir mi çocukları
çocukklarım olmadan yaşayamam
ailem aldatıldığımı bile bile göz yuman insanlar asla boşanmamı istemiyorlar o yüzden işe gşirdim şimdilik çocuklarım kreşe gidiyor asgari ücrette bir yerde çalışıyorum eşimle birlikte aldığımız ortak bir ev var sonuçta çocuklar için nafaka daverecek asıl derdim hem nasıl boşanabilirim bu adamdan hemde hakim verir mi çocukları
Aldatıldığınızı ispatlayabildinizmi? O zaman eşiniz suçlu duruma düşerdi.
Benim bildiğim 6 yaşa kadar çocuklar annede kalır, hakim neden çocukları size vermesin ki.
dengesiz olduğunun zaten farkındayım resmen beni çocuklarla tehdit eder hale geldi bunca zaman katlandım ama sabır dıye bir şey kalmadı boşanacağım ama nasıl
Aldatıldığınızı ispatlayabildinizmi? O zaman eşiniz suçlu duruma düşerdi.
Benim bildiğim 6 yaşa kadar çocuklar annede kalır, hakim neden çocukları size vermesin ki.