- 13 Ekim 2010
- 1.595
- 125
- 123
6 yıllık evliyim Eşimle mantık evliliği yaptım ikizlerim var zamanla severim sandım hersey düzelir daha iyi olur sandım olmadı çocuklarım yeni doğduğunda aldatildim sindirmeyee unutmaya çalıştım ama maalesef olmadı günden güne olan saygım da sevgim de tükendi ona karşı nötr um.
Ve boşanmak istiyorum bunu ona söylediğim de sacmalama ben seni seviyorum ben izin vermeden aytilamazsin diyor bu durumda ne yapabilirim adam resmen beni takıntı yapmış 2 yıldır eş değil ama bana ev arkadaşlığı yaptı öyle sohbet muhabbet yoktur
Yeni iş e girdi m maasim asgari ücret bu durumda ne yapabilirim eşimi bosanmaya nasıl ikna edebilirim ve çocuklarım i bana verir mi hakim
Bilgisi olan lütfen yardımcı olsun
Bu arada ailem destek değil
Ve boşanmak istiyorum bunu ona söylediğim de sacmalama ben seni seviyorum ben izin vermeden aytilamazsin diyor bu durumda ne yapabilirim adam resmen beni takıntı yapmış 2 yıldır eş değil ama bana ev arkadaşlığı yaptı öyle sohbet muhabbet yoktur
Yeni iş e girdi m maasim asgari ücret bu durumda ne yapabilirim eşimi bosanmaya nasıl ikna edebilirim ve çocuklarım i bana verir mi hakim
Bilgisi olan lütfen yardımcı olsun
Bu arada ailem destek değil