mervecim öncelikle çok üzüldüm..
ama keşke üzerine gitmeseydin..
sonuçta sana konuşmayalım dememiş ki..
cepten ara konuşalım demiş..
başkasının ev telefonundan sözlüsüyle konuşmak çok doğru gelmemiştir belki ona..
ki normal bence..
bi de kendini onun yerine koymayı dene..
sen yapar mıydın?
yani gereksiz yere üstüne gitmişsin bence..
ama keşke o da hemen bitirmeseymiş..
işte arada uzaklığın olmasının dezavantajlarından biri bu..
hemen kolayca bitti denebiliyo..
bence sözlün siniri geçince telefonunu açacak ve sana da cevap verecek..
bu kadar kolay bitmez di mi sonuçta?
sabırlı ol canım..
Allah yardımcın olsun..
evet canim normalde hayatta onun agzindan bitti kelimesini duyamazsin beni gercekten cok seviyor ve cok deger veriyor bu her hareketinden anliyorum almanyada olmama ragmen her adimini haber veriyor rapor veriyor ama iste
onu yalanci gibi göstermek lafina sözüne inanmamak hemde benim inanmamam ona güvenmemem onu bu hale getirdi.. bénim icin cok sey yapti.. cok fedakarliklarini iyiliklerini gördüm..
ins. bu yasanan seyden sonra bukadar kolay bitmez..
cok sag olun kizlar desteginiz icin
bizimde kisa süreli bi kavusmada olsa kavusmamiza az kalmisti 11 subatta
istanbula gidiyorum 10 gün kalicaz ailemle birlikte.. herseyin ne güzel hayalini kurarken
ne geldi basimiza.. üstelik hep benim hatam
kendime ne yeminler ne sözler verdim biliyormusunuz bidaha yapmicam diye ama olmuyo
piskologada gidiyorum zaten ama oda sizin söylediklerinizi söylüyo
sen kendine güvenmiyosun dedi doktorum..
birak aldatiyorsa o kayip eder dedi dahada cok moralimi bozdu senağlama
yangina körükle gitti resmen..
ilac milacda yazmadi off sizde olmasaniz hic rahatliyamicam
annemde birak kizim o teli kapatmis istese numarayi verebilirdi.. ama kolayi secti dedi
sen daha o arayana kadar arama dedi neyapsam bilemiyorum
ama oda hemen telini kapatmasimi gerekirdi sanki gercekten suclu gibi senağlama
cok sag olun kizlar desteginiz icin
bizimde kisa süreli bi kavusmada olsa kavusmamiza az kalmisti 11 subatta
istanbula gidiyorum 10 gün kalicaz ailemle birlikte.. herseyin ne güzel hayalini kurarken
ne geldi basimiza.. üstelik hep benim hatam
kendime ne yeminler ne sözler verdim biliyormusunuz bidaha yapmicam diye ama olmuyo
piskologada gidiyorum zaten ama oda sizin söylediklerinizi söylüyo
sen kendine güvenmiyosun dedi doktorum..
birak aldatiyorsa o kayip eder dedi dahada cok moralimi bozdu senağlama
yangina körükle gitti resmen..
ilac milacda yazmadi off sizde olmasaniz hic rahatliyamicam
annemde birak kizim o teli kapatmis istese numarayi verebilirdi.. ama kolayi secti dedi
sen daha o arayana kadar arama dedi neyapsam bilemiyorum
canım kendimi sözlünün yerine koyduğum zaman ona hak veriyorum.. benim sözüm sözdür.. ne demek ev numarasını ver kontrol edecem.. bunu çaktırmadan yapsaydın keşke.. mesela cnm kntrm yok ev numarası ver de evi arayayım 2 dakka daha ucuza geliyo falan gibi bi bahane bulsaydın.. ben de bi keresinde sevgilimle bu yüzden ayriliğin eşiğine geldik.. bana güveniyo musun güvenmiyo musun dedi güvenmiyorum dedim kalk seni evine bırakacam bu iş bitti dedi.. bazen güvensizlik problem oluyor canım bu kadar fazla hissettirme.. yipratirsin bak.. düzelir merak etme ama ona güvendiğini hissettir.. sevgilim bana bişey söyledi ben çok etkilendim o gün bugündür ona güvenirim ve bunu hissettirirm.. bana dedi ki bana güven.. seni asla aldatmayacağima inan.. bunu bana hissettir.. işte o zaman ben bi şerefsizlik yapacak olsam bile sevdiğim kız bana güveniyor benden bunu beklemiyor ben bunu ona nasıl yaparım diye vicdanım beni yiyip bitirsin dedi.. bi kadın erkeğine güvenirse erkek hiç bi zaman aldatmaz vicdanı öldürür onu... bana güvenen benim bu yapacağima asla inanmayan bi kıza ben bunu nasıl yaparım diye beyni çürür.. baska bi kadına dokunmaya eli varmaz.. benden böle bişey beklemeyen bi sevdiğim var der bunu yapamaz vicdanı rahat edemez... yapacak olan adam bile geri döner gider kendini tokatlar.. sen nasıl şerefsiz bi adamsın da sana güvenen bi kadına bunu yaptın der demişti.. tabi bunu benim yüzüme sölemedi.. ben ağliyodum o içerde kendi kendine bağirarak bunu söyledi... bende hep hissettirirdim güvenmediğimi.. bak canım derdi bana güvendiğini asla aldatmayacağima inandiğini hissettir bana.. o zaman jennifer lopezi yatağima koysalar bile burcu benden bunu asla beklemez ben bunu ona yapamam ona kıyamam der jennifer sen benim dünya ahret bacımsın derim derdi =))
iyi geceler kizlar
az önce sözlümle yasadigim bi olayi sizlerle paylasip fikirlerinizi almak istiyorum
cok kötü oldum
biz 2 yildan beri birlikteyiz sözlendik.. sözlüm istanbulda ben almanyada yasiyorum cok sIk görüsemiyoruz bir ki$lari ve yazlari gidiyoruz istanbula 4 haftaligina..
ama yinede hersey cok iyi gidiyodu bugüne kadar herseyini haber verir bi an olsun merakta birakmaz beni.. fakat bugün bi arkadasiyla birlikte yemek yediler ben taniyorum zaten cocugu seside geliyordu.. sonra cocugun evine gitmisler beni aradi ve orda kalicagini söyledi.. playstation oynicaklarmis sabaha kadar.. bende sinirlendim cocugun ev numarasini istedim evini ariyabilmek icin.. cocuk zaten ailesiyle yasiyor.. ve telefondayken sesleride geliyordu yani orda oldugundan eminim.. sevgilim cok kizdi dediki benim cep telefonumu istedigin zaman ariyabilirsin bende seni ararim dedi.. ama cocugun evini arama annesi babasi var ayip olmasin rahatsiz olmasinlar dedi.. bende sinirlendim hayir aramak istiyorum ordan konusalim dedim.. zaten benim bi güven problemim var uzakliktan kaynaklanan paronayakliga kadar giden bi güvensizligim var.. cok sey yaptim bugüne kadar mesela kiz kardesine sözlümün telefonunu karistirmasini istedim mesajlarini okutturdum resimlerine baktittirdim.. bukadar feciyim iste engel olamiyorum bu huyuma. halbuki her defasinda hersey temiz cikiyo hic bir kuskulanicak biseyde yok bugüne kadar bi yalaninida yakalamadim ama iste bugün orda kalmasi beni delirtti neymis efendim cepten konusabilirmisiz. gelelim asil konumuza sonra ben kizdim ve bana dediki sen ne düsünüyosun kafandan su an ne geciyor ögrenebilirmiyim dedi.. bende hic bisey gecmiyor sacmalama dedim. sonra sözlüm bana bi sordu sordu: bana güveniyormusun dedi, bende tabi yalan söylemek istemiyorum.. ve bu sorunun cevabini vermicem dedim.. lütfen sorma dedim.. bu lafimin üzerine sözlüm tamam bi anlasma yapalim dedi ben sana numarayi vereyim eger arayipta telefona ben cikarsam bidaha yemin ederimki seni aramam dedi.. sen bunu hak ettin dedi.. bende hic bisey demedim bu lafimin üzerine beni bidaha aramazsan sevinirim dedi ve seside titriyordu aglamakli gibi oldu ve telefonu kapatti ve su an hala teli kapali senağlama
kizlar biraz uzun oldu kusura bakmayin cok doldum ama bitis sebebi bu olamaz cünkü biz uzun zamandan beri aslinda bu güvensizlikle iliskimizi yürütüyoruz ve o cok bunaldi benim bu huyumdan hep degismemi bekliyor ama hep sorun cikiyor acaba bardagi tasiran son damlamiydi bu off
kendime engel olamiyorum ona güvenmeyi cok istedim ama
o cok olgun 25 yasinda ben ise daha 19 yasindayim.. üstelik uzagiz
ona msj attim özür diledim ama cok fazla tepki gösterdigini yazdim.. ve telini kapatarak beni üzdügünü yazdim ona güvendigimi ama yinede korktugumu yazdim ve keske uzak olmasaydik hersey daha kolay olurdu yazdim..sizce neyapmaliyim tekrar konusayimmi yarin yoksa bidaha beni arayip msjimada cvp vermezse beni kayip etmeye göze almismi demektir
yardimlariniz icin simdiden tsk ediyorum kizlar
allah hakkimizda hayirlisini versin..
burcu_01, MuzurKedi, nesterin+, margherita, asmin
hepinize cok tsk ederim kizlar iyiki varsiniz senağlama
en son ben msj attim iste
sizce telini acinca ariyayimmi yoksa onun aramasinimi bekliyeyim
cokta gururludur off
kizlarrr yaa su an ne oldu biliomusunuz
beni aradi ve evde oldugunu söyledi
ve ben bana cokmu kizginsin askim dedim
yo kizgin deilim hayatim dedi evdeyim merak etme dedi
niye eve geldin diye sordum hiic öyle geldim iste yarin konusuruz hayatim dedi
bunda bi tuhaflik yokmu yaaaaaaa kafamçokkarıştı
sanki bitek o an teli kapatmasi icin bahane aramis gibi
ama bana cepten konusabiliriz demisti
off üstelik annesinide arayip haber vermisti orda kalicak diye
simdi niye geldiki bu eve kafamçokkarıştı
cok süphelendim ne olur kizmayin senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?