Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar nasılsınız
bende haberler pek iyi değil geçen hafta bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum
artık meleğim benimle değil hayırlı kandiller
allahım hayırlı ve sağlıklı melekler nasip etsin
hamişlerin sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin mevlam

kızlar nasılsınız canlarım sezen hoş geldin egemiz nasıl
serpil ahsen kavuniçim blue yeter nazemir sizler nasılsınız

kızlar nasılsınız kimsecikler uğramaz oldu inşalalh herşey yolundadır ve herkes iyidir

günaydınnnnnnnn

canlarfım ciğerlerim kuzuuz sarmalarım ne haber kızlarr sezenimmmmmmmmmmmm vayy vayyyyyyyy seni görmek aman allahımmm harika bişi zeytinim ne haberr

hayatkavuniçi nazemir nurya blu amannnnnn cümbür cemaat kızlarr geçmişi okuymadım hepiniizi özlewdimmmmmm mucuxxxx hep aklımdasınzı hiç çıkmadınız bunu bilin mucuxxxx mucuxxxxx

merhabalar canlarım ben aynıyım değişiklik yok ama şükür iyiyim inşallah sizlerde iyisinizdir
mevlüt kandiliniz mubarek olsun bugün ettiğimiz dualarımız hayırlısıyla kabul olsun inşallah

slm arkadaşım günaydın ben yeni oldum ve sizin konuyu görür görmez girdm 2.5 yıllık evliyim fakat gebe kalamadım sorunum yumurta çatlamaması ilk aşılamam tutmadı dün öğrendim bu konuda beni ancak benimle aynı derdi çeken bilir dedim ve buraya yazmaya karar verdim banada arkadaş olun lütfen

hoşgeldin canım inşallah RABBİM çok bekletmez gelir bebişin ama kendinide yıpratma üzülmek yakınlaştırmaktan ziyade uzaklaştırıyor

Anaaa, tam benim topiğimmiş bu nası görmemişim ben bunu yawuuu :53:
35 yaşım mart ayında bitiyor! yolun yarısını bile geçiyorum ama hala ortada bebe belik yok :27:
e haydin muhabbete o zaman :46:

hoşgeldin canım bende geçen sene takılmaya başlamıştım bu topiğe ve bende senin gibi düşünmüştüm yaş 35 yolun yarısı

yolun yarisi degil yolun sonu nerdeyse, ve ortada bebek yok hic bir sey yok

nasil olsa olur deyipte, önce kariyer yaptim, gec evlendim, sonra hemen bebek olur dedim, tabiki benim keyfimi beklemiyormus, olmadi
simdi oldu yas 38 ve elde var sifir, anladim ki karyer, gezmek tozmak hic birsey degilmis, offf yaa bazen cok üzülüyorum hersey anlamsiz
geliyor, sonra yine toparlaniyorum, öyle inis ve cikislar yasiyorum ki :(

...Ve sanki hic kimse anlamiyor beni

yolun sonu olurmu hiç 40 yaşından sonra bile anne olanlar var bizimde olacak inşallah yeterki umudumuzu yitirmeyelim

slmmmmmmmmmmmm kızlar ne habersinizzz

merhaba yetercim haberler sende nasılsın

güzelmiş walla yetercim, ben de diyordum bizim için de artık bi topic açılsa diye iyi olmuşl ;) dğer topiclerde 23 yaşında hamile kalamıyorum diye ağlayanları görünce (onlarda kendince haklıdır muhakkak) sinirlerim bozuluyordu :53: biz naapalım yaa diyodum içimden :43:

Canım yaş itibariyle tüp ü düşünün derim ben. biz de geç karar verdik tüpe bana göre! tamam zor ve yıpratıcı bir süreç, hiç kolay değil ama sonra keşke demekten iyidir. sen elinden geleni yap gerisini allaha bırak bence :34: bizler sana destek olmaya çalışırız buradan :29:

Yapmaaa, kendine bunu yapma sakın, elinde değil biliyorum ama birşey halletmiyor böyle yapmak, bu işlerde herşeyden önemlisi moral sende biliyorsun... en güzeli doktor randevuna kadar sevdiğin filmleriseyret, kitap oku ne seviyosan onu yap. bak ben kaneviçe yapıyorum mesela epey rahatlatıyor beni ;) dua etmek de çok rahatlatıyor.

haklısın bende bozuluyodum daha yeni evli olupta bebeğim olmuyor diye ağlamaları ben ne yapayım diyordum 14 yıllık evli ve hala ortada bebek yok ve ben onlar kadar ağlanmıyorum ALLAH ın bir bildiği vardır zamanı gelince olacaktır inşallah

canım hoşgeldin....ama topik sessizden de öte....adeta terkedilmiş...bizler iyiyiz,yani kendi adıma konuşayım...tedaviye başlayacağım hayırlısıyla...sen nasılsın...

nuraycım...nasıl gidiyor hamilelik..kaç haftalık oldun canım...

canım benim...yakın geçmişte bişey yok zaten..kimse gelmiyor, yazmıyor.... zaten aylar öncesinden yaprak dökümü başlamıştı,sonra hamile kalanlar terketmişlerdi, doğurdular,şimdi de vakitleri yoktur zaten...falan da filan işte......

hoşgeldiniz kızlar, allah en kısa zamanda kavuşturur bebeklerinize inşallah...

yolun sonu mu.....olur mu canım öyle şey....benim de 38 bitti nerdeyse...
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/229670-38-yas-ustu-genc-hanimlar-buraya-3310.html

burda 38 e yolun başu diyen pek çok arkadaşımız var.....herşey gönlünüzce olsun...

bu topik tam size göre.....

hayatcım merhaba nasılsın canım tedavin nasıl gidiyor bi görüşemedik seninle

kızlar nasılsınız? hepinizi özledim ben yaaaa :))) öperim hepinizi...

bende özledim eski muhabbetleri nasılsın canım bende öpüyorum çok:54:

kızlar nasılsınız
bende haberler pek iyi değil geçen hafta bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum

amiiin.... canım ne denir bilmiyorum RABBİM inşallah en yakın zamanda acını unutturacak bir evlat verir hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağına almayı nasip eder

slm kızlar biz iyiyiz 14+1 olduk ama hala cinsiyetimizi öğrenemedik ama olsun hayırlısı herşey yolunda çok şükür darısı sizlere inşallah

kızlar nasılsınız

zeytinimm canım sözün bittiği yer bura olsa gerek ama rabbim büyük vardır bi bildiği hayırlısı olsun üzülme demek anlamsız hakkında hayırlısı olsun canım arkadaşım:43::43::43::43:

Merhaba kızlar Serpil ahsen zeytin nasilsiniz?
sezeeen canım uzuuuuun zaman olmuş...bebişleriniz kocaman oldu...biz sizi unutmadık...önderlerimizsiniz :34: yolunuzdan geliyoruz
günaydınnnnnnnn

canlarfım ciğerlerim kuzuuz sarmalarım ne haber kızlarr sezenimmmmmmmmmmmm vayy vayyyyyyyy seni görmek aman allahımmm harika bişi zeytinim ne haberr

hayatkavuniçi nazemir nurya blu amannnnnn cümbür cemaat kızlarr geçmişi okuymadım hepiniizi özlewdimmmmmm mucuxxxx hep aklımdasınzı hiç çıkmadınız bunu bilin mucuxxxx mucuxxxxx
sen mucux de kaç sonra..farkındasın değil mi terkedeli buraları sayfalar ilerlemez oldu...yeter sağolsun elinden geldiği kadar hal hatır soruyor...ben zaten internet özürlü....
öpüyoruz seni güzellik :16::16::16::16::16:
slm arkadaşım günaydın ben yeni oldum ve sizin konuyu görür görmez girdm 2.5 yıllık evliyim fakat gebe kalamadım sorunum yumurta çatlamaması ilk aşılamam tutmadı dün öğrendim bu konuda beni ancak benimle aynı derdi çeken bilir dedim ve buraya yazmaya karar verdim banada arkadaş olun lütfen

canım yaşadıkların üstesinden gelinmesi zor şeyler değil Allahın izniyle...her türlü yanındayız...özelden yazarsan daha çabuk cevap alırsın sorularına..ama önce sakın moralini bozma...rahat ol...Rabbim bebeğinin doğacağı tarihi yazalı çok oldu...ne öne alabilirsin ne de geri çekebilirsin...sabır burdaki sloganımız :34:
Anaaa, tam benim topiğimmiş bu nası görmemişim ben bunu yawuuu :53:
35 yaşım mart ayında bitiyor! yolun yarısını bile geçiyorum ama hala ortada bebe belik yok :27:
e haydin muhabbete o zaman :46:

yolun yarısı ortası sonu yok burada canım...biz çıtır anne adayları olarak yola çıktık...:34: neler yaşadık okusan...ama boşver okuma sen yine de yeniden başla işte...aramıza hoşgeldin...ben çok sık giremeyen eskilerdenim...5 senenin sonunda gebe kalmış doğumu bekliyorum...arada geçen düşükler dış gebelikler aşılamalar tüpe geçiş yaşamışlıklarım var.....bunlarla ilgili sorularını cevaplamak beni mutlu eder...yalnız özelden yazarsan daha hızlı cevap alırsın...bu her arkadaşım için geçerli...sayfaları okuyamayabiliyoruz...kaçırabiliyoruz....
tekrar hoşgeldin :16::16::16:

yolun yarisi degil yolun sonu nerdeyse, ve ortada bebek yok hic bir sey yok

nasil olsa olur deyipte, önce kariyer yaptim, gec evlendim, sonra hemen bebek olur dedim, tabiki benim keyfimi beklemiyormus, olmadi
simdi oldu yas 38 ve elde var sifir, anladim ki karyer, gezmek tozmak hic birsey degilmis, offf yaa bazen cok üzülüyorum hersey anlamsiz
geliyor, sonra yine toparlaniyorum, öyle inis ve cikislar yasiyorum ki :(

...Ve sanki hic kimse anlamiyor beni

eldeki sıfırını bi anlat bakalım kariyer yapmış gezmiş tozmuş arkadaşım...nasıl bi sıfır merak ettim bu kadar yaşanmışlıklardan sonra elinde kalan sıfır...:20: hayır canım manolya onlar sıfır değil onlar kocaman mutlu bir ömür...birçok insanın keşke bu kadar çabuk anne olmasaydımda önce hayatım için kendim için bişeyler yapabilseydim dediği güzel bir ömrü yaşamışsın...sen o yaşadıklarınla büyüteceğin evlatlarını bi düşün bence...

ben bile heycanlandım...

neler yapıyorsunuz tedavide misiniz bilmiyorum ama eğer sende ve eşinde bir sorun yok herşey yolundaysa rahim filmi çektirmemişsen onu mutlaka çektir derim...rahim filmi çektirmemem benim 5 yılıma sebep oldu....önce kanına baktır...pıhtılaşma olabilir....sonra film

sonra da direk tüpe geçin...beklemeyin...
tabiki öncelikle doktorunun önerileri ama ben hangi doktora gidip rahim filmi çektireyim dediysem "canını yakmaktan başka bir işe yaramaz.sorun yok gereksiz" dediler..son gittiğim devlet hastanesinde doktor gereksiz dedi yine ben zorla istedim...çektirdik ve rahmi ikiye bölen bir zar olduğunu gördüler...ameliyat oldum 8 ay sonra gebe kaldım...o 8 ayı da stresten bekledim....

her soruna cevap var bu topikte...sabırlı ol ..:16::16::16::16::16::16::16:

kızlar nasılsınız

canım zeytinim, allah sabır versin...geçmiş olsun canım....allah sana ve sevdiklerine sağlık, ömür versin versin...

kimselr yok kk de nerede bu kızlar bilmiyorumm :50::50::50::50:

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

selam herkese :16::16::16:
Rabbim hepinize bu günleri yaşatsın inşallah..kızım eda 22 şubatta epidural sezeryanla dünyaya geldi..:emir_bebek:
dünya tatlısı maşallah:nazar::nazar::nazar:
mışıl mışıl uyuyor şimdi teyzeleri...
hepiniz için dua ettim..isimlerini verenlerin tek tek ismini söyledim..Rabbim tez vakitlerde kabul eder dualarımı inşallah...

sabır kızlar.neler çektiğimizi bir biz biliyoruz..mutluluk sabrımızın sonunda bizim oluyor bir bir...
hepinizi çoooooooook öpüyorum..:16::16::16::16::16::16::16:

Rabbim hepinize bu günleri yaşatsın inşallah..kızım eda 22 şubatta epidural sezeryanla dünyaya geldi..:emir_bebek:
hepiniz için dua ettim..isimlerini verenlerin tek tek ismini söyledim..Rabbim tez vakitlerde kabul eder dualarımı inşallah...

sabır kızlar.neler çektiğimizi bir biz biliyoruz..mutluluk sabrımızın sonunda bizim oluyor bir bir...

cooook tebrik ederim, allah güle oynaya yetistirmek nasip etsin, senin adina cok sevindim,
darisi artik bizim bekleyenlerin basina

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

MASALIMMMMMMMMM CANIM aLAHIM ANALAI BABALI BÜYÜTÜN GÖZÜN AYDIN KUZMM EN NİHAYTEİNDE RABBİM GÜZEL MELEĞİNİ VERDİİ ÇOK ŞÜKÜRRRRRRR41 KERE MAŞALAHHHH

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

SLMMMMM CANLARIMMM

ÇOK AMA ÇOK ZUN ZAMANDAN BERİ BURALARDAYIZ BEN MALUM ANNE ADAYI DEĞİLİM AMA SİZLERİ MERAK EDİP GİRİYORUMMM ÇOK ŞÜKÜRKİİ KIZLARIMIZ BİR İKİ KİŞİ HARİÇÇ HEPSİ ANNE OLDUU BU ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİRİCİİ NAZEMİR NURAY YETERR HAYATKAVUNİÇİ VE DİĞER BİLEMDİĞİM BBEBEK HAYALİYLE YANANN ARKADAŞLARA BU MÜBAREK CUMA GÜNÜ HURMETİNE EVLATLARINI HAYIRLI BİR ŞEKLDE KUCAKLARINA ALMAYII RABBİM NASİP ETSİNNN

ZEYTİNİM CANIMM BBEĞİN İÇİN ÜZLLDÜM ZOR BİR DÖNEM GEÇİRDİN ANLAYABİLİYORUM SENİ HAYIRLIISI OLSUN DİYELİM CANIMMM VARDIR BUNDADA YARADANIN BİR HİKMETİİİ

SEZEN10 CANIM ASİL RUHLU BAYANN SENİ ÖPÜYORUMM O TTALI OĞLUŞUNUDA

YETERR CANIMM UMARIM O KABUS DOLU KARANLIK GÜNLER ÇOK GERİLERDE KALMIŞTIRR ÇOK ÜZLDÜN VE ÇOK DİRENDİN BU YÜZDEN SENİ TEBRİK EDİYORUMMM

HAYATKAVUNİÇİİ POZTİFF RUHLUU HATUNNN ÖZLEDİMMM SENİİİİİİ

CANLARIMMM HEPİMNİZ DEĞERLİSNİZ HEPİNİZE DUACIYIMM RABBİMM EN GÜZELLERİNİ HEPOİNİZE NASİP ETSİNNN BU ARADA BENİM HAYATIM OLDUKÇA İYİİ SAKİN VE HZURLUYUM İŞ HAYATI AİLE HAYATI EŞ DOSTT ZİYARETLERİYLE PEKK RENKLİ KIZLARR SİZLERDEN GÜZEL HABERLER ALINCADA MUTLU OLUYORUMM :ddd HEPİNİZİ ÖPÜYORUMM CUMANIZ MÜBAREKK OLSUNN

slm kızlar biz iyiyiz 14+1 olduk ama hala cinsiyetimizi öğrenemedik ama olsun hayırlısı herşey yolunda çok şükür darısı sizlere inşallah

AAAAAA GEÇMİŞİ OKUMADAN YAZMIŞTIMM NURAYY KIZZ NEREDEYSE DOĞURCAKMIŞSINN AAA ÇOKK SEVİNDİMM MAŞALLHHHHHHHH HARİKAAAAAAAAAAAAAAA:54::54::54::54::54::54::54::54::54::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:TEBRİKLERRRRRRRRR

AAAAAA GEÇMİŞİ OKUMADAN YAZMIŞTIMM NURAYY KIZZ NEREDEYSE DOĞURCAKMIŞSINN AAA ÇOKK SEVİNDİMM MAŞALLHHHHHHHH HARİKAAAAAAAAAAAAAAA:54::54::54::54::54::54::54::54::54::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:TEBRİKLERRRRRRRRR

canımmmm benim çok saol sen nasılsın herşey yolundamı özlettin kendini canım aslında eskisi gibi herkes bi tarafa dağıldı gelen giden pekte kalmadı çok şükür 5 ayın içerisindeyiz rabbim seninde gönlüne göre ne isteğin vara rabbim bu günün hürmetine sana versin gülüm benim:54::54::54:

Back
X