Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nasılsınız? hepinizi özledim ben yaaaa :))) öperim hepinizi...
kızlar nasılsınız canlarım sezen hoş geldin egemiz nasıl
serpil ahsen kavuniçim blue yeter nazemir sizler nasılsınız
kızlar nasılsınız kimsecikler uğramaz oldu inşalalh herşey yolundadır ve herkes iyidir
günaydınnnnnnnn
canlarfım ciğerlerim kuzuuz sarmalarım ne haber kızlarr sezenimmmmmmmmmmmm vayy vayyyyyyyy seni görmek aman allahımmm harika bişi zeytinim ne haberr
hayatkavuniçi nazemir nurya blu amannnnnn cümbür cemaat kızlarr geçmişi okuymadım hepiniizi özlewdimmmmmm mucuxxxx hep aklımdasınzı hiç çıkmadınız bunu bilin mucuxxxx mucuxxxxx
slm arkadaşım günaydın ben yeni oldum ve sizin konuyu görür görmez girdm 2.5 yıllık evliyim fakat gebe kalamadım sorunum yumurta çatlamaması ilk aşılamam tutmadı dün öğrendim bu konuda beni ancak benimle aynı derdi çeken bilir dedim ve buraya yazmaya karar verdim banada arkadaş olun lütfen
Anaaa, tam benim topiğimmiş bu nası görmemişim ben bunu yawuuu
35 yaşım mart ayında bitiyor! yolun yarısını bile geçiyorum ama hala ortada bebe belik yok
e haydin muhabbete o zaman![]()
yolun yarisi degil yolun sonu nerdeyse, ve ortada bebek yok hic bir sey yok
nasil olsa olur deyipte, önce kariyer yaptim, gec evlendim, sonra hemen bebek olur dedim, tabiki benim keyfimi beklemiyormus, olmadi
simdi oldu yas 38 ve elde var sifir, anladim ki karyer, gezmek tozmak hic birsey degilmis, offf yaa bazen cok üzülüyorum hersey anlamsiz
geliyor, sonra yine toparlaniyorum, öyle inis ve cikislar yasiyorum ki![]()
...Ve sanki hic kimse anlamiyor beni
slmmmmmmmmmmmm kızlar ne habersinizzz
güzelmiş walla yetercim, ben de diyordum bizim için de artık bi topic açılsa diye iyi olmuşldğer topiclerde 23 yaşında hamile kalamıyorum diye ağlayanları görünce (onlarda kendince haklıdır muhakkak) sinirlerim bozuluyordu
biz naapalım yaa diyodum içimden
Canım yaş itibariyle tüp ü düşünün derim ben. biz de geç karar verdik tüpe bana göre! tamam zor ve yıpratıcı bir süreç, hiç kolay değil ama sonra keşke demekten iyidir. sen elinden geleni yap gerisini allaha bırak bencebizler sana destek olmaya çalışırız buradan
Yapmaaa, kendine bunu yapma sakın, elinde değil biliyorum ama birşey halletmiyor böyle yapmak, bu işlerde herşeyden önemlisi moral sende biliyorsun... en güzeli doktor randevuna kadar sevdiğin filmleriseyret, kitap oku ne seviyosan onu yap. bak ben kaneviçe yapıyorum mesela epey rahatlatıyor benidua etmek de çok rahatlatıyor.
canım hoşgeldin....ama topik sessizden de öte....adeta terkedilmiş...bizler iyiyiz,yani kendi adıma konuşayım...tedaviye başlayacağım hayırlısıyla...sen nasılsın...
nuraycım...nasıl gidiyor hamilelik..kaç haftalık oldun canım...
canım benim...yakın geçmişte bişey yok zaten..kimse gelmiyor, yazmıyor.... zaten aylar öncesinden yaprak dökümü başlamıştı,sonra hamile kalanlar terketmişlerdi, doğurdular,şimdi de vakitleri yoktur zaten...falan da filan işte......
hoşgeldiniz kızlar, allah en kısa zamanda kavuşturur bebeklerinize inşallah...
yolun sonu mu.....olur mu canım öyle şey....benim de 38 bitti nerdeyse...
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/229670-38-yas-ustu-genc-hanimlar-buraya-3310.html
burda 38 e yolun başu diyen pek çok arkadaşımız var.....herşey gönlünüzce olsun...
bu topik tam size göre.....
kızlar nasılsınız? hepinizi özledim ben yaaaa :))) öperim hepinizi...
kızlar nasılsınız
bende haberler pek iyi değil geçen hafta bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum
artık meleğim benimle değil hayırlı kandiller
allahım hayırlı ve sağlıklı melekler nasip etsin
hamişlerin sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin mevlam
kızlar nasılsınız
bende haberler pek iyi değil geçen hafta bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum
sezeeen canım uzuuuuun zaman olmuş...bebişleriniz kocaman oldu...biz sizi unutmadık...önderlerimizsinizMerhaba kızlar Serpil ahsen zeytin nasilsiniz?
sen mucux de kaç sonra..farkındasın değil mi terkedeli buraları sayfalar ilerlemez oldu...yeter sağolsun elinden geldiği kadar hal hatır soruyor...ben zaten internet özürlü....günaydınnnnnnnn
canlarfım ciğerlerim kuzuuz sarmalarım ne haber kızlarr sezenimmmmmmmmmmmm vayy vayyyyyyyy seni görmek aman allahımmm harika bişi zeytinim ne haberr
hayatkavuniçi nazemir nurya blu amannnnnn cümbür cemaat kızlarr geçmişi okuymadım hepiniizi özlewdimmmmmm mucuxxxx hep aklımdasınzı hiç çıkmadınız bunu bilin mucuxxxx mucuxxxxx
slm arkadaşım günaydın ben yeni oldum ve sizin konuyu görür görmez girdm 2.5 yıllık evliyim fakat gebe kalamadım sorunum yumurta çatlamaması ilk aşılamam tutmadı dün öğrendim bu konuda beni ancak benimle aynı derdi çeken bilir dedim ve buraya yazmaya karar verdim banada arkadaş olun lütfen
Anaaa, tam benim topiğimmiş bu nası görmemişim ben bunu yawuuu
35 yaşım mart ayında bitiyor! yolun yarısını bile geçiyorum ama hala ortada bebe belik yok
e haydin muhabbete o zaman![]()
yolun yarisi degil yolun sonu nerdeyse, ve ortada bebek yok hic bir sey yok
nasil olsa olur deyipte, önce kariyer yaptim, gec evlendim, sonra hemen bebek olur dedim, tabiki benim keyfimi beklemiyormus, olmadi
simdi oldu yas 38 ve elde var sifir, anladim ki karyer, gezmek tozmak hic birsey degilmis, offf yaa bazen cok üzülüyorum hersey anlamsiz
geliyor, sonra yine toparlaniyorum, öyle inis ve cikislar yasiyorum ki![]()
...Ve sanki hic kimse anlamiyor beni
kızlar nasılsınız
seni çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
selam herkese
Rabbim hepinize bu günleri yaşatsın inşallah..kızım eda 22 şubatta epidural sezeryanla dünyaya geldi..
dünya tatlısı maşallah
mışıl mışıl uyuyor şimdi teyzeleri...
hepiniz için dua ettim..isimlerini verenlerin tek tek ismini söyledim..Rabbim tez vakitlerde kabul eder dualarımı inşallah...
sabır kızlar.neler çektiğimizi bir biz biliyoruz..mutluluk sabrımızın sonunda bizim oluyor bir bir...
hepinizi çoooooooook öpüyorum..![]()
selam herkese
Rabbim hepinize bu günleri yaşatsın inşallah..kızım eda 22 şubatta epidural sezeryanla dünyaya geldi..
dünya tatlısı maşallah
mışıl mışıl uyuyor şimdi teyzeleri...
hepiniz için dua ettim..isimlerini verenlerin tek tek ismini söyledim..Rabbim tez vakitlerde kabul eder dualarımı inşallah...
sabır kızlar.neler çektiğimizi bir biz biliyoruz..mutluluk sabrımızın sonunda bizim oluyor bir bir...
hepinizi çoooooooook öpüyorum..![]()
slm kızlar biz iyiyiz 14+1 olduk ama hala cinsiyetimizi öğrenemedik ama olsun hayırlısı herşey yolunda çok şükür darısı sizlere inşallah
AAAAAA GEÇMİŞİ OKUMADAN YAZMIŞTIMM NURAYY KIZZ NEREDEYSE DOĞURCAKMIŞSINN AAA ÇOKK SEVİNDİMM MAŞALLHHHHHHHH HARİKAAAAAAAAAAAAAAATEBRİKLERRRRRRRRR