slmmmmmmmmmmmmmmmmm aşklarım sizleri okumak ne kadar güzel :))))
kızlar ben o kadar yoğunum kii innanın aklımdasınız ve şuda varkii okuyunca sizleri boynu bükük kalıyorum bu duygularımı aşmaya çalışıyorum birde hamile oolan arkadşların çoğu bizi ihmal eti onlarda kırgın değilim kumsalım inşallhh bayramdan önce hayırlı sonucunu alırız rarbbimin izniyle dualrımız seninle balım
gizem79 nasılsın kzumm lütfen kendine dikkat ettt sürpriz bbeğimiz o :))
masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımm nasılsın??
nazemir bebğim sabır sabır sabır ama sende artık huzurlu ve sağlıklı bir şeklde çalışmalarına devam et ve ne yapılması gerekiyorsa yap canımm
belanyımmmmmmmmmm nerelerdesin unuttunmu bizi

((
hayatkavuniçi hep aklımdasın görüşmesek bile bunu hiissediyorsun değilmöi??
fatoşummm sanada az kaldı balım sağ salim kucağına almayı rabbim nasip etsin bebeğimm bu aradad hamillek pek yakışıyor
yeterrrrrrrrrrrrrrrrr canımmmmmmmmmmmmm sen nasılsın kzum inan geçmişi çok fazla okuyamdım meleğim ama kalbimden çok sık sık geçiyorsun bilgin olsun
kızlar şuan müşterim karşımda oturken ben size yazıyorumm :)))))))))))))))
bütün annnelik arzuusu yaşayan arkadaşlarıma en kısa zamanda meleklerine kavuşmalarını yüce rabimden diliyorum hamillerimizede kolay doğumlar diliyor hepinizii kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnn öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hepiniz kalbimdesiniz benim için herkes çok değerli iyisiyle kötüsyle çok şey yaşadık hepimize güzel günler versin Allah