E eskarem Guru Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2013 123 48 298 Adana 17 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi eskarem #1 Merhaba herkese benim sorunum sanki yolumu kaybetmiş gibiyim. ne istediğimi ne yapacağımı bilmiyorm. Bunun üstesinden nasıl gelebilirim bilmiyorum. Şu an çalışıyorum ama hep bir tatminsizlik ne yapacağımı bilmeme. Yönüm yok gibi. Bu tarz sorunları yaşayan var mı? üstesinden nasıl gelinir geceleri yatamıyorum Allah'ım yardım et diyorum. Dertleşebileceğim insan da yok
Merhaba herkese benim sorunum sanki yolumu kaybetmiş gibiyim. ne istediğimi ne yapacağımı bilmiyorm. Bunun üstesinden nasıl gelebilirim bilmiyorum. Şu an çalışıyorum ama hep bir tatminsizlik ne yapacağımı bilmeme. Yönüm yok gibi. Bu tarz sorunları yaşayan var mı? üstesinden nasıl gelinir geceleri yatamıyorum Allah'ım yardım et diyorum. Dertleşebileceğim insan da yok
sonundaoldu Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Ocak 2012 15.625 30.327 798 17 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi eskarem #2 bir çeşit depresyonda olabilirsiniz. yardım alın bence uzmandan.
E eskarem Guru Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2013 123 48 298 Adana 17 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi eskarem #3 degisiklikiyidir .!.: bir çeşit depresyonda olabilirsiniz. yardım alın bence uzmandan. Genişletmek için tıkla... gerçekten mi( of ya
degisiklikiyidir .!.: bir çeşit depresyonda olabilirsiniz. yardım alın bence uzmandan. Genişletmek için tıkla... gerçekten mi( of ya
sonundaoldu Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Ocak 2012 15.625 30.327 798 17 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi eskarem #4 eskarem .!.: gerçekten mi( of ya Genişletmek için tıkla... ben uzman değilim sakın yanlış yönlenmeyin benim yüzümden. ama uzman görüşü çok önemli. sanırım çok içinize atıyorsunuz onu anladım yazınızdan. uzman sizi çok güzel yönlendirir iyi gelir
eskarem .!.: gerçekten mi( of ya Genişletmek için tıkla... ben uzman değilim sakın yanlış yönlenmeyin benim yüzümden. ama uzman görüşü çok önemli. sanırım çok içinize atıyorsunuz onu anladım yazınızdan. uzman sizi çok güzel yönlendirir iyi gelir
elaburak Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2017 378 178 23 40 17 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi eskarem #5 kesinlikle psikiyatriste gidin depresyon belirtisi yaşıyorsunuz.