- Konu Sahibi sevdicegim
-
Bence Kafanda Büyütme. Sekreterlik Işte. Sekreterim Demeye Çöekinenlerin Kendilerine Etiket Uydurduğu bi Tanım Işte. Yaparsın Hiç Üzülmer
ben sekterlik midir yönetici asistanlığı mıdır tartışmasına girmeyeceğim burada onu tartışmak yerine soruna cevap vermeyi mantıklı buluyorum.....
öncelikle hayırlı olsun diyorum
çalıştığın kurumun sektörü ve alanıyla ilgili olarak terimleri bilmen önemli ve bu terimler üzerinden uslubuna uygun olacak şekilde karşı tarafla yazışmaları sağlayacaksın. benim bildiğim bu şekilde. her işin zorluğu vardır içine girmeden bilemeyiz. bir örnek zaten firma yetkilileri sana gösterecektir. fakat heyecanını anlayarak soruna cevap vermeyi tercih ediyorum.
yani özetle artık mail ortamında gerçekleştirlen yazışmalarda kullanacağın dile ve kurallara hakim olmandan bahsedilmiştir.
Bence Kafanda Büyütme. Sekreterlik Işte. Sekreterim Demeye Çöekinenlerin Kendilerine Etiket Uydurduğu bi Tanım Işte. Yaparsın Hiç Üzülmer
Merhaba Arkadaşlar. Ben Daha Önce Bilinen Bir Firmada Yönetici Asistanlığı Görevi Yaptım. Kısa Süreliydi. İrtibat Bürosu Olduğu İçin Pek Fazla İşim Olmuyordu. Bir Konut Projesiydi.
Yaklaşık 10 Gün Önce Yine Bilinen Bir Başka İnşaat Firmasından Arandım. Görüşmeye Çağrıldım Ancak Uzakta Olduğum İçin Gitmedim. Bundan Ötürü Beni Yakın Olan Yere Görüşmeye Çağırdılar. Görüşme Olumlu Geçti Ve Benimle Çalışmak İstediklerini Söylediler. Sorunum Şu: Önceki Çalışmamdan Ötürü Yazışma, Toplantı Ayarlama Vs. Gibi Bir Pozisyonda Olmadım. Bana bu Konuda Yardımcı Olur Musunuz? Büyük Bir Projede, Proje Müdürü Asistanlığı Yapacağım. Neleri İyi Bilmem Lazım? Yazışmalar Ne Tür Olacak? Belli Başlı Yazışma Kuralları Var Mıdır? Örnek Baktım İnternetten Ancak Bulamadım. Yönetici Asistanlığı Tam Olarak Nedir? Yardımcı Olursanız Sevinirim Teşekkürler Şimdiden..
merhaba arkadaşlar. Ben daha önce bilinen bir firmada yönetici asistanlığı görevi yaptım. Kısa süreliydi. Irtibat bürosu olduğu için pek fazla işim olmuyordu. Bir konut projesiydi.
Yaklaşık 10 gün önce yine bilinen bir başka inşaat firmasından arandım. Görüşmeye çağrıldım ancak uzakta olduğum için gitmedim. Bundan ötürü beni yakın olan yere görüşmeye çağırdılar. Görüşme olumlu geçti ve benimle çalışmak istediklerini söylediler. Sorunum şu: önceki çalışmamdan ötürü yazışma, toplantı ayarlama vs. Gibi bir pozisyonda olmadım. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Büyük bir projede, proje müdürü asistanlığı yapacağım. Neleri iyi bilmem lazım? Yazışmalar ne tür olacak? Belli başlı yazışma kuralları var mıdır? örnek baktım internetten ancak bulamadım. Yönetici asistanlığı tam olarak nedir? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?