Yöneticiler hakaret edebilir ve biz de cevap vermeyelım dıye ne özel mesaj atabiliriz

Trabzonlu60

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
670
344
628
Trabzon
Yöneticiler hakaret edebilir ve biz de cevap vermeyelım dıye ne özel mesaj atabiliriz hemen de konu kapanır.siz bize hakaret edebiliırsınız de biz kişiye özel cevap veremeyız nasıl bır sıstem bu. Mesaj atmak ıstedim arkadaş olmalısınız dıyor.yönetici hakaret etsın üyeler cevap veremesin ne güzel

Yöneticiler hakaret edebilir ve biz de cevap vermeyelım dıye ne özel mesaj atabiliriz hemen de konu kapanır.siz bize hakaret edebiliırsınız de biz kişiye özel cevap veremeyız nasıl bır sıstem bu. Mesaj atmak ıstedim arkadaş olmalısınız dıyor.yönetici hakaret etsın üyeler cevap veremesin ne güzel

Sayın duru_58;

Forum kuralları gereği kişiye yönelik konu açmak yasaktır, iş bu nedenledir konunuzun kapatılması. Actığınız konuyu, gönderdiğiniz özel mesajı Kazene ilettim.

Lütfen defaeten konu açmayınız. Aynı nedenle kapatılıyor hepsi ve siz de gereksiz yere geriliyorsunuz.

Bilginize.

Merhaba
Kusura bakmayın ama 2. üyelik için özel konunuzu paylaşabilirsiniz sizin tam 4 tane daha ek üyeliğiniz var bu durumda ne yapmamızı beklersiniz ? Onu da bırakın kendi kendinize yorum yazmışsınız hadi bu da hatayla oldu 2. üyeliklerde editörlere mesaj atıp bu benim ikinci hesabım lütfen ikinci üyelik işlemi görmesin deme zahmetinde de bulunmadınız.
Hadi bunları bir tarafa geçtim size nerede hakaret ettim ? Sizi nerede rencide ettim ? Bu hesabın ilk üyeliği şudur mu dedim ? Sizi deşifre mi ettim ? bu hesabınız dışında 4 tane daha üyeliğiniz var. Siz kendi kendinizi deşifre ettiniz.

Zira kurallardan bir haber ısrarla konu açıyorsunuz iletişimden bu soruları sormak zor olmasa gerek.

Özel konu diyorsunuz da 5 üyeliğiniz ile de eşinizi yerin dibine sokmuşsunuz bunu ek 1 kullanıcı ile yapabilirsiniz. Bu hesabınızda da eşinize gereken söylemleri yapmışsınız bu sebeple ek 4 tane daha üyelik alıp insanları kandırmanıza gerek yok....

Öyle bir açıklama yapmışsınız ki siz sütten çıkmış ak kaşık, ben ise site öcüsü ....

yarım anlatmayın insanları konuları benim 5 üyeliğim var 5 tanesinde de kocamı ayrı ayrı eleştiriyorum yazın sizde rahatlayın bende ...

Back
X